Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Dūklavs vēl vērtē Balodi PVD vadībā; par līdz šim paveikto atsaucas pozitīvi

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs vēl vērtē Māra Baloža darbu Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) vadībā, kas varētu turpināties arī martā. Līdz šim nepilnu divu mēnešu laikā M.Baloža paveikto PVD ģenerāldirektora pienākumu izpildītāja amatā ministrs kopumā vērtējot pozitīvi."PVD ir liela struktūra, tās vadīšana ir smags un sarežģīts uzdevums, bet, neraugoties uz  to, reformas tiek veiksmīgi turpinātas, daudzi saasināti jautājumi institūcijā veiksmīgi atrisināti," tā par PVD paveikto _Diena.

lv_ izteicās Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāve Dagnija Muceniece.Neatkarīgi no tā, vai tiks rīkots konkurss PVD ģenerāldirektora amatam vai arī tajā virzīs M.Balodi, gala vārdu dienesta vadītāja iecelšanā teiks valdība, piebilst ZM pārstāve._Diena _jau ziņoja, ka Mareks Samohvalovs pērn decembra beigās atstāja PVD ģenerāldirektora amatu pēc tam, kad zemkopības ministrs pauda neapmierinātību ar reorganizācijas gaitu dienestā. Janvāra sākumā PVD vadība tika uzticēta PVD Pārtikas uzraudzības departamenta direktora vietniekam M.Balodim.M.Samohvalovs uz nenoteiktu laiku esot iecelts PVD Ziemeļpierīgas pārvaldes vadītāja amatā. Viņš PVD sistēmā strādā kopš 1994.gada, bet PVD ģenerāldirektora amatā strādāja no 2007.gada janvāra, kad stājās PVD vadībā pēc Vineta Veldres (TP) aiziešanas aktīvajā politikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas