Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

"Dvēseļu" pircējs pārliecināts, ka naudu atdos vismaz puse

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?
?
"«Attiecīgi, ja juridiskā vai fiziskā persona aizdod naudas līdzekļus citām personām ar nolūku gūt ienākumu procentu maksājumu veidā, tad šādas darbības tiek uzskatītas par šo personu saimniecisko darbību,» uzsver VID. Līdz ar to, personai, kura šādu darbību īsteno, ir pienākums mēneša laikā reģistrēties kā saimnieciskās darbības veicējai." Vai kāds no tiem Saeimas deputātiem, kas VID amatpersonas deklarācijā atklāj ka lielas naudas summas 'aizdod,' ir arī tā reģistrējies? Jebšu varbūt šiem bagātniekiem tik labs sirds, ka procentus neprasa?
TanteSidra
T
Tev » nezinīti. 15.07.2009 23:41 _...Sīs naudas aizdevējs var uzsākt jebkuras represijas pret naudas aizņēmēju,kā vajāšanu ,piedraudēšanu,pārdot šo cilvēku ārzemju bordeļim,pārdot šo naudas aizņēmēju orgānu pārstādīšanai,uzlikt lāstus, .noburt,izdarīt jebkādas okultas darbības,uzsūtīt jebkādu ļaunumu,reketu,un atņemt šim cilvēkam pat viņa dzīvību...._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ta tas ir, es jums piekritu.
Tev
T
Tā kā cilvēka dvēsele ir cilvēka prāts ,cilvēka brīvā griba,un emocijas, un tā atrodas cilvāka miesā,un nav atdalāma,tad faktiski cilvēks ieķīlā sevi kā personu.,vai pārdod sevi ,tā atdodot sevi šī aizdevēja pārvaldībā. Tas nozīmē ,ka tu pats vairs sev nepiederi,ja gadījumā ,tu parādu nevari atdot. Sīs naudas aizdevējs var uzsākt jebkuras represijas pret naudas aizņēmēju,kā vajāšanu ,piedraudēšanu,pārdot šo cilvēku ārzemju bordeļim,pārdot šo naudas aizņēmēju orgānu pārstādīšanai,uzlikt lāstus, .noburt,izdarīt jebkādas okultas darbības,uzsūtīt jebkādu ļaunumu,reketu,un atņemt šim cilvēkam pat viņa dzīvību.Kāpēc tad šis cilvēks piedāvā naudu ar šādiem noteikumiem,ja viņš pats saka ,ka viņš nekad savu dvēseli neieķīlātu,jo viņš zin ,ko tādā gadījumā ar viņu varētu izdarīt,ja nevarētu atdot naudu.Ir jābūt tiešām galīgi trakam,lai iesaistītos darījumos ar šādu cilvēku vai firmu.Tas nav joks ,un tas nav smieklīgi,un neviens nevar pateikt ,kas šim naudas aizdevējam ir padomā pret tiem ,kas naudu laicīgi neatdos.
beibe
b
P.s. ak jā , nezin kāpec šis stāsts man liek domāt par Timu Tāleru jeb pārdotajiem smiekliem....arī taču sākās tik nevainīgi....
beibe
b
interesanti, droši vien , ja ķīlā paprasītu aci vai roku, sāktos kaut kāds satraukums, bet - dvēseli, dažam tas ir iemesls tikai paķiķināt.... bet vai tad mums ir tikai ķermenis? vai tiešām kāds sevi izjūt kā tikai miesu? dvēsele - tas ir kaut kas netverams, ēterisks un tāpēc dažiem tas liekas baigais joks, jo kā to paņemsi... interesanti vai viņi tikpat viegli ieķīlātu citas netveramas lietas piemēram- savu bērnu laimi, veselību - arī taču netveramas lietas...
Parastais
P
Starp citu, tā kā dvēselei nav juriski apstiprināta identitātes atpazīstamība, tad var atdot naudas vietā plēves maisiņā iepūstu ko 'nemateriālu' un uzdot kā nemirstīgo 'dvēseli' . Ko tad darīs investors?
who cares
w
nea, cits konteksts, bija doma to dvēseļu tirgošanu izvērst "rūpnieciskos mērogos"; tik vien to grūtību, ka nav skaidrs, vai klaiņojošiem kaķiem (tādu ir ap 60K) ir dvēsele (varbūt, ka ir pat 9, kā dzīvības...), vai kaķu dvēseļu tirgošana nebūtu pretlikumīga un pielīdzināma nehumānai attieksmei pret dzīvniekiem... == īsti ētisks tāds pasākums laikam nebūtu nevienā gadījumā...
Pax tibi
P
Vai naudas devēji Latvijas trūkumcietējus un izmisušos ļaudis pielīdzina klaiņojošiem kaķiem ?! - skat . atsauci uz manu komentāru iepriekš. Ja tā, tad dariet to zināmu Latvijas sabiedrībai- pievienojiet šo informāciju savam "'labdarības birojam"!
who cares
w
"Nu, jādomā, ka investors ir Sātans. Tiesībsargātāji varētu šo pabiedēt" === :)
prezīc
p
Man viens paziņa dvēseli par šņabja pudeli pārdeva...
vecais krabis
v
Nu, jādomā, ka investors ir Sātans. Tiesībsargātāji varētu šo pabiedēt un painteresēties, vai nodokļi un vispār visi papīri kārtībā. Nez vai dzīves vietu arī šis deklarējis?
P
P
Pizdec!! Es arī esmu no Purčika!! Ko nu??
nu gan
n
taču tagad, lai būtu «tuvāk saviem klientiem», V.Mirošņikovs esot pārcēlies uz Purvciemu. _____________ Šķiet dīvaini, kāpēc visi "dvēseļu gana" klienti dzīvo Purvciemā! Nu, ļoti aizdomīgi!
who cares
w
"Kriminālpolicijai jānoskaidro, kas ir investors. Valstij jānodrošina pilsoņu drošība. Tas ir neiespējami, ka šie psiholo'ģiskie varmākas joprojām turpina emocionālo teroru mūsu Valstī!" === aha, saglabājiet paniku un neatsakieties no histērijas... === vai klaiņojošiem kaķiem ir dvēsele?
who cares
w
":

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas