Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

DVI: informēt visus mājas iemītniekus par kaimiņa parādiem nedrīkst

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Super!
S
Es sagaidu, ka stulbie ievārēji no Kurzemes namiem tiks sodīti par šitādu kretīnismu. Mans dzīvokļa numurs arī ir ierakstīts parādnieku skaitā, bet tie ir pilnīgākie suņa murgi - es vienmēr esmu cītīgi maksājusi īres maksu, bet par jūliju samaksāju pāris dienu vēlāk, jo atvaļinājuma laikā biju izbraukusi no Rīgas. Un šitie kretīni publiskojuši arī mani parādnieku sarakstā. Man ir apnicis uzturēt KNA liekēžus. Vai nepietika jau ar ņivām-buldozeriem? Kur skatās Valsts kontrole? Un kur - vicemērs Šļosers?
NLO
N
Nekādi nevaru piekrist DVI. Privatizēts daudzdzīvokļu nams ir kopīpašums. Atsevišķo dzīvokļu īpašniekiem patiesi nav tiesību zinat kaimiņu privāto dzīvi, viņu reliģiskos paradumus, politisko vai seksuālo orientāciju. Bet, ja runa ir par kopīpašumu, tā uzturēšanas lietās atklātība par kopējo mantisko saistību izpildi vai neizpildi ir obligāta un katram īpašniekam ir tiesības zināt par savu kopmantu visas detaļas.
nasca
n
No Satversmes: 95. Valsts aizsargā cilvēka godu un cieņu. (..) 96. Ikvienam ir tiesības uz privātās dzīves, mājokļa un korespondences neaizskaramību. Nepavisam neesmu pārliecināta, ka visi nemaksātāji ir ļaunprātīgi. Kaunināt tos, kuriem kauna nav un pie reizes sāpināt tos, kuri ir aizkavējušies ar maksāšanu - tas nav samērīgi. Jārunā un jātiesājas ar katru atsevišķi nevis jāplivinās ar kopīgajiem nemaksātāju sarakstiņiem.
stop- nonsens
s
līgums ir ar apsaimniekotāju nevis ar kaimiņu. Kaimiņam gribās zināt sveša līguma izpildi? Tad jau slims kaimiņš?
Sandra
S
Piekrītu spriedējai - ir jārīkojās aktīvi pašiem. Valsts ierēdņus jūsu labsajūta nekad nav interesējusi un neinteresēs.
Sandra
S
aukstā laikā siltums man ir nepieciešams priekšnoteiktums , lai es vispār dzīvotu. Ja netiek pieslēgta apkure - mana dzīvība ir apdraudēta. Manā izpratnē DVI strādā juristi , kas pavirši skaidro likumus. PAMATLIKUMS IR LR SATVERME. DVI skaidrojošie likumi ir skaidrojami un pielietoajmi, tikai saskaņā ar Satversmi. MANĀ IZPRATNĒ - DVI juristi uzsit sev cenu , lai nu sūdzās viņiem un viņiem ir ko aizstāvēt. Es gribētu zināt, kuri ir tik neprofesionāli juristi - kuri apzināti māna cilvēkus. Lūdzu - publicējiet uzvārdus !
iz dzīves
i
kaimiņienes dočka esot laba grāmatvede- pašai nauda kabatā , vecākiem kabatā, tikai darba devējs slikts- atlaidis. Par komunāliem nav ko maksāt. Mājai nauda gan "sakrāta" un mašīna nopirkta. Esot slikti šeit dzīvot!
!!
!
Atbildēt Vērtēt komentāru: Vērtējums: 3 Balsu skaits:18 x dzeris 14.08.2010 14:54 Ja tas ir ļaunprātīgs nemaksātājs - viena lieta. Ja tas ir cilvēks, kuram nav ko maksāt - pavisam savādāk. +++ Kā to var noteikt, ja kādam nav ko maksāt? Mūsu mājā dzīvo nemaksātāji, kas skaitās bezdarbnieki, taču ienākumu viņiem netrūkst , jo brauc ar dārgu autiņu un 'ģērbjas dārgās drēbēs. Ziemā bija visa ģimene Kanāriju salās. Taču ne komunālos, ne apsaimniekošanas izdevumus nemaksā. Taču pensionāri maksā. Ja nevar samaksāt, lai iet pēc pabalsta vai meklē citu dzīves vietu, par kuru var samaksāt. Vecās demokrātijas valstīs ir turīgu cilvēku un nabagu rajoni. Nav tā kā pie mums- ka maksātājiem jāmaksā par ļaunprātīgiem nemaksātājiem.
foxa
f
priekš tam mēs ievēlam veselu baru lēmēju, kuriem ir pienākums rūpēties par to, lai katrs godprātīgs iedzīvotājs spētu apmaksāt savu dzīvesvietu. mēģināt uzvelt atbildību uz tiem, kuri tiek galā bez valsts palīdzības, protams, ir vieglāk, nekā mainīt valsts attieksmi pret iedzīvotāju vajadzībām un nodrošināt elementāru labklājību. ar mūsu minimālo darba algu var apmaksāt tikai kaķa barību. ja vien tas nav pārāk rijīgs.
...
.
cilvēk mīļo, tev visi mājās?
...
.
kāpēc domā, ka visi ir ļaunprātīgi nemaksātāji? un ko man dod šī informācija? vai es iešu kaimiņam zobus pārskaitīt? un no tā kaut kas mainīsies? pēkšņi tiks samaksāti visi parādi? jāizvēlas ir citas metodes, strādājot ar parādniekiem. es nemaz negribu domāt par to, ko jūt cilvēki, kas šādos sarakstos nonākuši tāpēc, ka ar nelielo algu vai pabalstu nav spējīgi samaksāt par, teiksim, maza vienistabas dzīvokļa apkuri....
Murgi
M
Pie visā šī vēl tikai vajag, lai no godprātīgo maksātāju naudas varētu maksāt par siltumu, ko nesamaksā nemaksātāji. Nākošnedēļ šo variantu skatis saeima.
divi graabeklji
d
Latvijieshi tik slikti dziivo taapeec, ka nespeej civilizeeti risinaat probleemas. Nemaksaataajus speej satraukt tikai tiesas paveeste, nevis kaut kaadi kauninoshi sarakstelji.
TT
T
... nemaksāsi kamēr neatslēgs vai siltumu vai elektrību koplietošanas telpā, vai kamēr neatradīsi kādu , kurš kaimiņa vietā samaksās un tālāk sniegs lietu tiesā vai kādam kantorim.
foxa
f
man tas neko nedod, kad uzzinu, ka kaimiņam parāds. es viņa vietā nemaksāšu tāpat. un uz pareizā ceļa jau nu arī nevedīšu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas