Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Dziesmusvētkos atsevišķās skolās bērniem dots mazāk gaļas un samazinātas porcijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ludis
L
PVD darbiniece vakar TV kautrīgi bilda, ka nedrīkstot vainīgos saukt vārdā, jo... tā esot konfidenciāla informācija! Kā var zagšana būt konfidenciāla???
Nezinītis
N
Protams... Es bērniem domāto naudu nozagšu, jo gan jau badā neviens nenomirs... :(
Nezinītis
N
Kāpēc tavuprāt Rīgas un Latvijas bērni nedrīkstētu paēst SAVAS VALSTS galvaspilsētā???
Game Over
G
Daudzi jauniesi iepirkaas veikalos un tereja vecaku iedoto naudu uz nebeedu kas ir tikai logiski,ta kaa nav ko raudaat par it ka mazajaam porcijaam,aiz bada neviens nemira.
who cares
w
"tas pat ir apsveicami! vismaz mazaak sevi indee un palielinaasies izturiiba! taadaa karstumaa vispaar nevajag eest... tas tikai naak par sliktu! labaak dzeram uudeni!" === Neesi Torkvemadas radinieks? Ceru, ka Tev sīču nav...
who cares
w
"Man arī tāda sajūta, ka par varas makti jāparāda, cik tie svētki bija šausmīgi." === :) Bulšits. Mācīšanās no kļūdām ir galvenā mācīšanās metode, c'est la vie... Sliktāk būtu nemācīties,
who cares
w
Derētu zināt kantorus...
I.Gr.
I
Ceru gan, ka zinja par beernu virtuvju apzagshanu ir vismaz dikti paarspiileeta. Esmu pie latvieshiem noveerojis iipashiibu - visu dramatizeet un paarspiileet. Varbuut mees nemaz neesam tik ljauni?
NAV VIENALGA
N
Dziesmusvētkos atsevišķās skolās bērniem dots mazāk gaļas un samazinātas porcijas -------------------------------------------------- tas pat ir apsveicami! vismaz mazaak sevi indee un palielinaasies izturiiba! taadaa karstumaa vispaar nevajag eest... tas tikai naak par sliktu! labaak dzeram uudeni!
dziedonis
d
Latvija zog kad vien rodas iespeja. Latvijas valsts tika atjaunota un cilvekiem bija ceribas, ka dzivosiem un busim saimnieki pasi sava zeme. Tad naca Gaodmanis ar LC zaglu bandu un uzsaka Latvijas vlasts izlaupisanu un Latvijas iedzivotaju aplaupisanu. Tad naca bandits un zaglis Skele, kurs turpinaja Godmana uzsakto genocidu pret latviesu tautu un nekaunigi apzaga pensionarus,kuri sasniedzot pensijas vecumu turpinaja stradat. Tad si valdiba nemas un aplaupija pensionariem nabagu pensijas un tagad jau ir tik neklaunigi kluvusi ka aplaupa pat bernus. Nu kur mes varam vel talak degradeties un ko nozagt? Jacer, ka Latvijas pilsoni nekad vairs neveles par LC, TP, LC/LPP, ZZS banditiskajiem zaglu grupejumiem.
onkulis
o
Kartejo reizi latviesi ir pieradijusi ka vini ir zagliga tauta. ka nav kauna aplaupit savus bernus, jauno paudzi? Es, piemeram, dzirdu no visiem berniem, kuri ir bijusi Dziesmu svetku dalibnieki, ka vini ir dzivojusi bada vai pusbada un ta ir patiesiba. CIk naudas, kartejo reizi, ir nozagusi Dziesmu svetku organiozatori no Latvijas berniem? Jacer, ka jaunais Latvijas prokurors E.Kalnmaijers veiks pamatigu izmeklesanu un ierosinas kriminallieta par to, ka berniem ir nozagts ediens un tie ir turti bada.
Buba
B
Nu jau vicināt kulakus it kā par vēlu, taču izveidot bezkaunīgāko reģistru un turpmāk masu pasākumos nepielaist ( arī aiz jaunas šiltes!!!)
Gold
G
Vai tev neliekas, ka daļēji tiešām tiek izmantoti?
Gold
G
Tieši tā Kaija! Tev ir tiesības dziedāt un ar to tev arī pietiks!
q
q
zagt no bērniem. Iesēdināt! Bet šī jau ir ļoti humāna valsts, pret tādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas