Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dzintars iecerējis uzrunāt vēlētājus ar paša sarakstīto grāmatu

Nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) priekšsēdētājs Raivis Dzintars iecerējis priekšvēlēšanu laikā tikties ar vēlētājiem dažādos Latvijas novados un dāvināt viņiem paša sarakstīto grāmatu.

Dzintara grāmatā Dzīvot valstij ir aprakstīti notikumi, kas saistīti ar viņa "sabiedriski aktīvās dzīves pirmsākumiem", kā arī turpmākām politiķa gaitām. Stāstījumā ietverti ne tikai notikumi, bet arī dažādas personības, liecina informācija VL-TB/LNNK mājaslapā.

Dzintars augustā plāno tikties ar vēlētājiem dažādos Latvijas novados, kā arī šo pasākumu laikā sola dāvināt grāmatas eksemplārus.

Grāmatas aprakstā Dzintars pauž, ka Latvijas nākotne ir krustcelēs, jo iespējami dažādi scenāriji - Latvija kā latviešu nācijas valsts vai lielkrievu imperiālistu kolonija. Tikai latviešu gudrība un disciplīna izšķiršot, kurš no šiem scenārijiem kļūs par īstenību. Savukārt grāmatā ir aprakstīta dažādu lēmumu pieņemšana.

Top komentāri

Dzintars var ieskrieties
D
Pietiek atcerēties Rasnaču, Sprūdu, un Parādnieka datoru Saeimā, kuram "kāds" ir piekļuvis, lai Dzintars savas pasakas stāsta lohiem
Jantariks būs sarakstījis
J
MELOTĪBU, kurā būs aprakstīts kā viņš nacionāliem nolūkiem un tautas labā izlieto gadā ''nopelnītos'' 200 000 eiro. Lukns, rafinēts un veikls zellis, kas dabūs gatavu dajebko.
zvirbulēns
z
Jādomā, ka šo tukšo vietu vairs Saeimā neievēlēs!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas