Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Dzintars: Sabiedrības neuzticībā politikai vainojama politiķu nekonsekvence

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
no malas
n
Pashi pie varas jau 20 g. Ja traucee kas- ir tachu izeja - kirurgs!
no malas
n
Uzticibu var atguut tikai jaunie , bet ne tie kas bija un ir jau 20 g. pie siles. Nekad tas nenotiks.Gluzhi otradi- vecie vilks liidzi jaunos! Rezultataa buusim tepat!
Terorists
T
Iegāju politika ar pliku vēderu,ilūziju kad kauč ko mainīsi un nu viss sākas no gala.Nabaga cilvēciņš,jautā kādēļ LV neparādās partijas kur ir spēcīgi politiķi kas visiem šitiem IDIŅIEM PASAKA ,,EJ D.......ST''. Un tad kad atbildēsi uz šo jautājienu sev tad sapratīsi kādā mēslu bedrē esi ielīdis un sapratīsi kad pēkšņi neko neesi panācis bet tavu pliko vēderu triec RATĀ.
Nu jā
N
no tiem 60%jaunievēlēto deputātu jau zināms % ir arī tādu ,kas vispār nesaprot ,par ko tajā Saeimā runā,jo nezina valsts valodu.Cik ilgi tad gaidīsim,kad viņi sāks iestrādāties -ka izteicies deputāts Šķestera kungs?
Ministry of Truth
M
Redzi, ja SC valdības un valsts līmenī dara visu tā, lai valstij būtu sliktāk (kā nupat balsojumā par savu partneri Rīgas domē - LPP), tad droši vien arī RD, kur tiek audzēts liels budžeta deficīts, notiek tas pats. Proti, vienas dienas saimniekošana, kuras krahu SC saviem vienvalodīgajiem vēlētājiem pasniegs kā valdības politikas sekas.
IR
I
Raivis Dzintars sen jau no tā zirga nokritis..ar blīkšķi.
dora
d
Es arī balsošu, gan par saeimas atlaišanu, gan par Visu Latvijai jaunievēlētajā saeimā, jo tā vienīgā turējās pie savām nostādnēm un nebija tik ciniska pret latviešiem, kā pārējās.
nu jā
n
"Ja mums tūkstošu iedzīvotāju ir aizbraukuši prom arī no Rīgas, tad tas ir rādītājs, ka kaut kas ar SC un LPP pārvaldīto karaļvalsti nav kārtībā," arī tā J.Ādamsons varēja pateikt. Par vēlētājiem dotajiem solījumiem pat nerunāsim. SC gadījumā tie ir draudi latviešiem - ar Biškeku. Divas reizes. Un indulgence politiskajiem ekstrēmistiem. ---------------------- Mēs visi zinām, kādēļ no Rīgas bēg latvieši un tieši SC valdīšanas laikā. Tas, ko viņi dara šobrīd Rīgā ir psiholoģiskais terors. Nerunāsim par izsķiesto budžetu un citiem gājieniem
Cils
C
Kāpēc visas partijas jauc vienā putrā, mans atbalsts Vienotībai tika dots, bet tā mani uzmeta ureiz pēc vēlēšanām mainot savas nostādnes, tā kā tā nav prognozējama, gluži tāpat, kā ZZS Lemberga slimnieki ar šauru prātu, tā kā šeit nu viennozīmīgi piekrītu R.Dzintaram un mans atbalsts no Vienotības pārgājis Visu Latvijai un neatgriezeniski.
urciks
u
Mjaa...Priekšvēlēšanu aģitācija sākas nākošajā dienā pēc ievēlēšanas Saeimā - ar normālu darbu valsts iedzīvotāju interesēs. Un ar to būs pilnīgi pietiekami, lai tiktu ievēlēti nākošajā Saeimā. Vēlētājs jau sen vairs nedzird solījumus,. bet grib redzēt reālus darbus...
Ministry of Truth
M
"Ja mums tūkstošu iedzīvotāju ir aizbraukuši prom arī no Rīgas, tad tas ir rādītājs, ka kaut kas ar SC un LPP pārvaldīto karaļvalsti nav kārtībā," arī tā J.Ādamsons varēja pateikt. Par vēlētājiem dotajiem solījumiem pat nerunāsim. SC gadījumā tie ir draudi latviešiem - ar Biškeku. Divas reizes. Un indulgence politiskajiem ekstrēmistiem.
Ministry of Truth
M
Raivis Dzintars turās zirgā. Ar manu balsi droši vien jau tagad var rēķināties rudenī.
...
.
.Lelle 08:57 Saeimai šobrīd jānoņem no amata Vienotības rižā par dumu uzvedību pie Prezidenta(par Saeimas prestiža graušanu un lekšanos pret Prezidenta prasībām, jo rižā viena izlēma Saeimas likteni). Saeimai jāievēl jauns prezidents (vecais vai kāds cits). Saeimai jāpadzen dumrovskis par nespēju ieklausīties Prezidentā un sabiedrībā (laupa tikai nabagus, darba vietas nedomā kā radīt, valsts pārvaldē reformu nav) un jāveido profesionāļu Valdība ar Sudrabu Premjera amatā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas