Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Dzintars: Sarunas par Čepānes, Druvietes un Kursītes pievienošanos VL! nav bijušas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pēteris>Juris
P
Inguna RĪBENA nobalsoja "PAR" balsošanā par pensiju un bērnu pabalstu samazināšanu 2009.gadā,"PAR" balsošānā par algu griestu atcelšanu padomniekiem un rībina tālāk,ka 10.Saeimas apvienības "Vienotība" deputāte no Rīgas vēlēšanu apgabala.
>Neko nesaprotu!
&
Ina Druviete ir nobalsojusi "par"',pārkāpjot Satversmi,gan balsojot par pensiju samazināšanu,gan pērn,balsojot par algu griestu atcelšanu padomniekiem! Sk."Griestus padomnieku algām atceļ valdošie",Juris Grīnbergs,Latvijas Avīze,22.oktobris 2010. Par algu griestu atcelšanu padomniekiem "par" nobalsoja arī tēvzemieši Māris Grīnblats un Juris Dobelis. Citiem vārdiem: vienalga ar ko un par ko! Lai tikai paliktu pie siles!
Mārtiņš>Saša
M
No TB/LNNK aizgāja arī Einars Cilinskis("Visu Latvijai"),kuru Raivis Dzintars uzskata par "izcilu ekonomistu".
Rūdis
R
Ina Druviete(PS)balsoja "PAR" balsojumā par pensiju un bērnu pabalstu sasmazināšanu 2009.gadā un "PAR" balsojumā par algu griestu atcelšanu ministru padomniekiem un konsultantiem 2010.gadā!
zorge
z
Kāpēc šīm cilvēkam vajag saules brilles, jo nekāda baigā saule vel neesot? Vai viņš slēp savas acis?
DD1
D
Bija lielas cerības uz VL konstruktīvu darbu Saeimā, bet viņi izpūsh visu enerģiju svilpē,- bezjēdzīgā parakstu vākshanā par valodu, kur būtu tik daudz īsta darāmā.
Tenis
T
VL rindas japapildina ar jauniem ,gudriem cilvēkiem ,kuri grib dzīvot Latvijā un būt savas Dzimtenes patrioti.
Pilnīgi pareizi!
P
Būs jau labi! Cieti !!!
Saša
S
Ja Visu Latvijai pievienosies Kursīte, kura jau reiz aizgāja no TB/LNNK un no kuras Zilākalna Martas pētījumu propagandas valstij ne silts, ne auksts, tad atsakos par VL vēlēt.
Zelma Birzniece
Z
Kam tas izdevīgi?Protams latviešu tautas,kangariem,nodevējiem,Latvijā palikušiem čēkas pakalpiņiem.Jāturas.
Ieva
I
Es par kungu uzrunāšu tikai tādus cilvēkus, kas man iedveš cieņu, savukārt šis te personāžs.....
Anna
A
Nu minēšu. 1. LKP noteikti ir bijušas. 2. TB/LNNK gan jau ka arī. 3. Jaunais laiks. 4. PS. 5. VL? Ar ko viņas sliktākas par bārmeni Leiškalnu vai skolotāju Dzintaru Ābiķi, kurš partijas mainījis veiklāk par visiem?
Neko nesaprotu
N
Kādā veidā VL ir iecerējusi atgūt Abreni? Vai tas nav gana ekstrēmi? Vai provokācija par mācībām tikai latviešu valodā tepat un tūlīt nav gana ekstrēma? Jo vairāk tāpēc, ka krievi protestējot savāks parakstus par 2. valsts valodu un referendumā par to arī nobalsos. 2. valsts valoda būs uz VL sirdsapziņas. 16. marts ir karsts kartupelis visiem mutē, bet jāapzinās, ka Latvija neatrodas izolācijā (paldies dievam) un tāpēc jārēķinās ar to, kā tādas aktivitātes uztver ārzemēs. Vai VL nebija svarīgāku darbu, kā ierosināt 16. martu pasludināt par karavīru dienu? Ja Vācijas bundestāgā kāds atvērtu muti par kara laikiem, izlidotu no turienes kā korķis. Vācieši neiznieko laiku muļķībām, domā par ekonomiku un tāpēc arī dzīvo labi. Ja VL patiesi rūp latviska Latvija, lai viņi beidzot sāk rūpēties par to, ka no valsts neizbrauc pēdējie latvieši. Kā gan pēc 8 gadiem VL uzturēs latvisku garu valstī, no kuras būs emigrējuši pamatiedzīvotāji? Ar to, ka katram latvietim izsniegs tautisku pastalu pāri, būs par maz. Ar to nepaēdīs.
kancis
k
nu nē, VL nekādā gadījumā nedrīkst ņemt šīs staigātājas pa partijām. Karikatūra kaut kāda. Ļoti daudzi cilvēki par jums tad nebalsos , ja atšķaidīsiet sevi ar šim dāmām.
Mālpils Jānis
M
Konkurss: Cik partijās šīs "dāāāmītes" kopumā bijušas. Visiem konkursa dalībniekiem pārsteiguma balvas. Sekojiet aktivitātēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas