Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Dzintars: SC ilgtermiņa mērķi ir tādi pat kā Lindermanam un Osipovam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ccx
C
Ej tu ratā spoks,kā tu tā tavi 99kolēgi ir idioti no kuriem valstij ir tikai posts,jūs visus vajag triekt ratā no saeimas,parazītu banda.
lux
l
Mans ģenealoģiskais koks ir pētīts. Nav zināms neviens, kas būtu ieradfies Rīgā krievu tanku aizsegā vai masveida rusifikācvijas ŗezultātā. Arī ārzemēs neviens nestrādā, ja nu vienīgi ilgāki komandējumi sava uzņēmuma interesēs. ir pietiekami izglītoti un strādīgi, lai Latvijā labi sevi nodrošinātu. Tā kā nemēri visus ar savu olekti. Kaut kā nemana tos lojālos krievus (nenoliedzu, protams, ka tādi ir), viņi nebļaustās par savām tieībām, kā sovoki, kuri tā arī nav sapratuši, kas noticis. Bet cieņa jānopelna. Esmu vairākkārt krievu aizstāvjus aicinājusi nosaukt kaut 3 argumentus, kāpēc man vajadzētu cienīt cilvēkus, kuri neciena ne valsti, ne valodu. Nosauc kaut trīs krievus, kuri piedalās Talkā. Mēs iztīram Latviju, lai viņi varētu turpināt to piespļaut, piemētāt un piecūkot. Diemžēl ir latvieši, kuri pārņēmuši šīs kreivu izpausmes (preotam, ir izņēmumi, bet to ir tik maz).
lux
l
Ar izteikumiem par Cukura apbedīšanu Ušakovs parādīja, kā intereses viņš aizstāv, kā arī to, ka viņš ir tikpat divkosīgs kā viņna maizes devēji.
0_o
0
Jo vairāk SC cenšas strādāt Latvijas tautsaimniecības labā (RTFL programma - vai esat ko dzirdējis par tādu?), jo Jums lielāka vajadzība pēc pustraka Vadoņa uzkurbulēta "pretspara". -------------------------- Paldies, palasījos. Skatos, ka tas ir teorētisks, visai nopietns raksts, ko veidojuši galvenokārt ārzemnieki, kas labi pārzina, piemēram, ASV vēsturi un Latvijai pieiet galvenokārt no teorētiskās puses - ko varētu izdarīt ar neierobežotu kapitālu. Raksts, starp citu, man nekādi nelīmējas kopā ar Urbanoviča seju, bet ne tas ir galvenais. Galvenais ir tas - vai varētu palūgt Jums kādu paraugdemonstrējumu, piemēram, līdzīgu rakstu attiecībā uz Rīgu? Tieši tagad Saskaņas centram ir brīnišķīga iespēja nodemonstrēt teorijas pielietojumu praksē uz Rīgu - kā treniņlaukumu. Piemēram, Rīgā ir zināmas problēmas ar transporta sistēmu - šauras centrālās ielas, pamaz iespēju apbraukt sastrēgumus, ja tādi rodas. Lūk - brīnišķīga iespēja plānot realizāciju ROKROKĀ ar praksi. Rakstā ir minēts "Nevar arī visu vainu uzvelt vienīgi korupcijai, kuru mēs uzskatām par vēlīnā padomju perioda un tam sekojošās ekonomikas finansializācijas negatīvo procesu blakusproduktu". Taču tagad, kad Saskaņas centrs ir viennozīmīgi tajos amatos, kas var kontrolēt Dienvidu tilta attīstību un kam ir tieša piekļuve visiem dokumentiem, nekas netiek darīts, lai šo korupciju novērstu vai izskatītu pēc būtības. Valsts kontroles ziņojums tiek ignorēts. Tātad - reālās dzīves scenārijos atkārtojas tās pašas vecās kļūdas, lai gan rakstā ir izteikts atbalsts korupcijas samazināšanai -"Neraugoties uz to, ka korupcijas līmeņa samazināšanās būtu ļoti vēlama, pat visnopietnāko pārmaiņu rezultātā šajā virzienā Latvijas ekonomika droši vien varētu sasniegt tādus pašus ekonomiskos rādītājus kā Igaunijā, taču ne vairāk". Arī Rīgas Domes attieksme pret e-taloniem ir mazliet fascinējoša - kā var runāt par korupcijas novēršanu, ja šāda lieta karājas degungalā, ir visi attiecīgie līgumi, taču turpinās kroplas sistēmas uzturēšana ( nopērciet kādreiz ar studenta e-talonu biļeti internetā - būsiet šokā, kādas akmens laikmeta metodes tiek lietotas šajā procesā - ja precīzāk, tad milzīgais gaidīšanas posms, līdz samaksāto pakalpojumu vispār var sākt lietot ). Atkārtoti lūdzu līdzīgu dokumentu, ko 4 gadu laikā var panākt Rīgā, ar kādām optimālajām izmaksām un ko no labās prakses var pielietot šajos jautājumos.
lauķe
l
Kauns lasīt tādus komentārus, ka labāk lai pie varas nāk SC nekā VL......Jēziņ, kam vēl jānotiek tāda lumpenlatvieša prātiņā?????????? Laikam jau pilnīgai laimei pietiek ar Ušakova (lasi - Kremļa) sponsorēto bezmaksas braukalēšanu Rīgas tramvajos.....
Anna
A
Un tu pats zini, kā tavi vecvecvecvecāki šeit ieradās? Tikai nestāsti, ka tavu radu vai paziņu lokā pēdējā laikā neviens nav emigrējis uz ārzemēm cerībā nopelnīt ēdienam un apģērbam! Lielākā daļa tur paliks, iedzīvosies, bet neviens tur šo izceļotāju bērnus, kuri šobrīd ir zīdaiņi vai drusku lielāki, pieaugušus nelamās par okupantiem, jo viņi būs asimilējušies un lojāli valstij. Tu iebildīsi, ka krievi ir ienaidnieki un nav lojāli? Es bildīšu pretī, ka krievu jaunā paaudze ļoti labi zina latviešu valodu (paskaties TV, kur arvien vairāk krievu - banku, ekonomikas u.c. speciālistu uzstājas labā latviešu valodā). Pie tā, ka viņi varbūt tik ļoti nemīl šo valsti, tādi kā tu ir vainīgi ar savu neiecietību un pilnīgu ignoranci. Nu tad kas viņiem cits atliek ? 90. gados krievi nezināja latviešu valodu un latvieši ar lielu prieku uzteica viņiem darbu un ierādīja vietu. Tagad ir otrādi - krievi darbā ņem savējos un ja privātais krievs ņem latvieti, tad prasa krievu val. zināšanas. Diezgan loģiski, vai ne? Bet, ak vai - tuvredzīgas izglītības politikas dēļ latvieši nezina krievu val. Toties angļu un latviešu zina gan vieni, gan otri.
Ministry of Truth
M
Pamosties, Edgar. Latvija viena vai otra krīze ir pastāvējusi daudzus gadus. Jautājums ir tikai par to, kuru tobrīd akcentējam. Latvija bez krīzes pazīmēm pēdējos 20 gadus nemaz nav pastāvējusi.
Ministry of Truth
M
Būtu labāk, ja jūs iestātos tajā savā ''labākajā'' SC, savādāk vieni vienīgi nekvalificētie sibīrieši, nemieru piesolītāji, esbūšuvari un citi tumši ļautiņi. Iestājieties tur un mainiet SC. Es gan ''Ja ne, tad būs Biškeka'' personīgi nekad neaizmirsīšu un nepiedošu. Un citiem arī ieteikšu to nedarīt.
Ministry of Truth
M
Tieši tā arī tas ir. SC sabiedrībā cenšas sēt negācijas, mentāli dzīvo Krievijas telpā, savās rindās savāc dažādu kalibru šaubīgus tipus. Pats Urbanovičs savulaik karjeru Saeimā sāka tieši no PCTVL, kas ir Interfronte. Par ko te vēl lai šaubās?
lux
l
Krieviem no tiem laikiem ir palicis liels aizvainojums. --------------------------------------------- ---------------------------- Iespējams. Taču tiem krieviem derētu atcerēties, ka viņus uz šejieni neviens nav aicinājis, ka viņu vecāki un vecvecāki šeit ieradušies tanku aizsegā vai savervēti Krievijā, lia strādātu nevienam nevajadzīgās rūpnīcās, kuru produkcija bija domāta tikai PSRS, labākajā gadījumā Kubai vai Angolai. Vienīgais šo rūpnīcu mērķis- ievest pēc iespējas vairāk sādžinieku Latvijā. Vai šie "aizvainotie kieivi to negribētu atcerēties? Labi! Pieņemsim, ka nav labi visu laiku skatīties pagātnē. Bet lielas daļas šeit iebraukušo sādžinieku pēcnācēju uzvedība ik dienas atgādina, ka viņi joprojām nav sapratuši, ka spēles notiekumi mainījušies, ka viņu cūciskā rīcība un viņu paradumu kultivēšana joprojām traucē sadzīvot, ka viņiem vienmēr ir iespēja atgriezties savā "karsti mīļotajā' dzimtenē. Luksemburfgā 40 % iebraucēju, neskaitot ES iestāžu darbiniekus. Visi dzīvo draudzīgi, jo gan itāļus, gan portugāļus paši luksemburdzieši aicināja. Tagad īpaši daudz no Indijas, kuri strādā IT jomā. Atcerieties, ka tos, kas ar zobenu un viltu ieradušies, nekur nemīl.
Sociāldemokrāts
S
"Nav jeega iedziljinaaties Juusu emocionaalajaa komentaa, jo man pietiek ar manis uzskaitiities faktiem, kapeec SC ir slikts." ============================================ Nekā personīga... Labs noskaņojums, jo ir pavasaris (vismaz kaut kas pozitīvs!) Atcerējos politisku anekdoti - vēlos padalīties. Satiekas Cilvēks un Ļoti Gudrs Cilvēks ar spaini galvā. Cilvēks sasveicinās, bet Ļoti Gudrais Cilvēks neko neatbild. Tad Cilvēks jautā: "Kāpēc Jums galvā ir spainis?" Ļoti Gudrais Cilvēks sadzird, ka kaut kur tuvumā kāds kaut ko runā, tāpēc reagē uz balsi: "Runājiet skaidrāk, es neko nesaprotu, jo man galvā ir spainis!" :) Lai Jums veiksmīga diena! :)
dzeris
d
Un labāk lai te ir SC, nekā pusizglītotie āmuri no VL, kuriem labāk padodas ar kara spēlītēm, nekā ar domāšanu, ja tādi, kā Dzintars nāks te pie varas, Latvijai beigas. Žēl, ka Dienas komentētāju vairākums izceļas ar tik primitīvu domāšanu un uzraujas uz tik lētām provokācijām, atradušoi sev jaunu elku - Dzintaru, kam nav neviebna svaiga ideja, un kurš spēj tikai atkārtot kādreizējos TB saukļus.
nazis
n
Nav jeega iedziljinaaties Juusu emocionaalajaa komentaa, jo man pietiek ar manis uzskaitiities faktiem, kapeec SC ir slikts. Ja ar to veel ir par maz, varu atgaadinaat Kabanova deguna shhnjaukshanu karogaa, SC spiitiigo atteikshanos atziit okupaaciju, lai gan visas pasaules veestrunieki ir vienojushies, ka taada ir notikusi, neveeleeshanaas atteikties no divvalodiibas, katraa zinjaa SC pretvalstiskuma piemeerus es varu sadrukaat palagiem. Bet fakti vienmeer ir stipraaki par emocijaam un tam nav nekaada sakara ar kautkaadu latvieshu shkjelshanu. Nevar sashkjelt to kaa nav, buusim reaali iedziivotaaji jau sen ir sashkjelti, un ne tikai peec etniskaa sadaliijuma. Visu Latvijai! ir vieniigie, kas censhas apvienot - visus patirotiskos, latviski domaajoshos Latvijas iedziivotaajus vienaa, par Latviju domaajoshaa speekaa. Un vinji nedala peec etniskaa pricnipa, bet pienjem jebkuru tautiibu, kam Latvijas valsts ir svariiga. Dmitrijs Mironovs VL! sastaavaa tam ir pieraadiijums.
dzeris
d
Dzintars ir narciss, fotogrāfēties puskailam vai uzstāties ar bezatbildīgiem paziņojumirem - Dzintaram vienalga, kā izcelties, bez tam, neko citu jau VL tāpat neprot, kā kūdīšana un provokācija ir tas, kas ļauj VL eksist'ēt, nebūtu Osipova ( Dzintara bijušā drauga), nebūtu Lindermanis, nebūtu krievi - nebūtu Dzintars ar savu infantīlo VL, viņi viens bez otra eksistēt nespēj.
Araajs
A
Kameer veel ir radikaali,kam nav vienaldziigs savas tautas liktens - tauta veel dziiva.Katra pienaakums ir ciiniities par savas tautas pastaaveeshanu.Ja cilveekam nav vistuvaakais savas tautas braalis,lai aizmirst savas maates valodu,bet lai nejauc citiem galvas. Taa sauktais SC - kas tie taadi,galvenie ideologi,- bijushie komjaunieshu vadonji, cilveeku grupas( jo citi nav cilveeki ) PCTVL shiveriigie darbonji,kuri izreekinaaja un paarskreeja uz SC.Lai latvieshus sashkeltu,izniicinaatu darbojas arii kaada grupa Latgalee ar J.Viljumu priekshgalaa.Un mees kluseejam,jo kas vinjus luudza visu Latgales latvieshu vaarda organizeet Latgales saeimu,pieshkirt latgalju dialektam regionaalaas valodas statuutu.Te pat govij ir skaidrs,kaa roku darbs tas ir - to kuri pieprasa ieviest otro valodu.Es veel saprastu Lindermanu vinjam vienalga,kur to "LIELO UN DIZHENO MEELI' liek vai Latvijaa kaa otro valodu vai daudz intiimaakaa vietaa kaa pirmo, ka tik no taa kaads materiaalais labums atlec.Bet muusu tautieshiem kauns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas