Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Dzintars uzskata, ka Gerhardam nebūtu jāsaglabā satiksmes ministra amats

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
Pensionaru problema bija TP,LCun macitaju partiju ilgadejas darbibas rezultats.Man ir stipras aizdomas ka JUS cienitais vel aizvien cerat tautu apmulkot ar,,supergudriem,,spriedelejumiemJa tevzemiesi butu aizstavejusi tautas intereses tad atrastos
K-K
K
... Mulkibas ...? Padoma, aprunajies ar draugiem ... Atmosties ! ... Tavi 'gudrie' REPSE un ko, patrioti pat nespeja aizstavet pensionaru un barenu intereses, Godmanim atlaujot izzakt PAREX banku !!! TaIisni tadiem veciem trua ETIKAI un PATRIOTISMS! ... VL nav veca, nemorala, hipokratiska komunu infiltreta TB/LNNK !!!! ... Kada realitate Tu dzivo ? ... Nu, tad paliec vientuls sava nozombeta prata - ka varbutejs PLL aizstavis ! Vai, vel nevari izprast un pienemt velesanas rezultatu - gan jau driz veresi - paiet laiks pienemt aktualo ...!
Vientulais vilks
V
Sodienas komentari loti labi pierada ,ka AS sak savu graujoso darbibu,jo ja saskaniesi ieies valdiba tad PLLmavieni bus vienlidzigi ar oda kodienu zilona pakala.
Vientulais vilks
V
ka ari SC.
protokols
p
Dzintar , tomēr mazāk jārunā! Ministrus nosaka premjērs, ja kas.Pašlaik visi klūp viņam virsū kā vājākam posmam (pieredze maza).
Vientulais vilks
V
Beidz gvelzt mulkibas,aksti noTB /LNNK ,,TAUREJA,, VISUS SOS GADUS PAR NACIONALAM VERTIBAM ,BET DARIJA PRETEJO.Tapec ir javeido stipra VALDIBAkas beidzot domas par tautu ,par vienkarsiem darba daritajiem. Ministru amati ir jaienem gudriem ,Latvijas PATRIOTIEM ,kam personiskais ,,ES,, NEEKSISTE. VL novelu izglitibas jomu,lai vienu reizi ,,atsit nost visus SIA ar kuriem ministrija ir aplipusi VALDIBA ir jabut VIENOTIBAI ,ZZS,VL
K-K
K
' ... mes dzilaka butiba neesam parliecinajusies, ka visiem Latvija butu jaruna latviesu valoda ...' ... Ja, mes SC, TP, PLL kolaboracionisti ... un ne jau latviesi ar patriotisku un savas kulturas vertibas apzinu !!!! ... Talak, pec velesanas rezultatu analizes un aptaujam: 1) Dzintaram ir tiesibas, pat uzdevums, un dots mandats no tautas pastavet principa uz to, kas tika solits prieksvelesanu programma ! 2) Vel vairak tamdel, ka 5-10% no Vienotibas veletajiem butu nodevusi balsis par VL/TB, ja nebutu politiska situacija izversusies tik kritiska stavokli, SC apdraudot 'visu latvisko'. Ja neticat, atskataties, prieksvelesanas procenti Vienotibai svarstijas no 16 -24 % , klatpienakusais no tiem kuri verteja situaciju un izvelejas 'latvisko un nacionalo celu ... ... Secinot, VL/TB politiska speka samers samers jau ir aktuali ap 20% no veletajiem, kas koalicijai ir janem vera !!!!
K-K
K
... Piekritu - nav spejigs atmaskot Flika/Slesera mahinacijas !!!!
džāra
d
haha, kā man patīk, ka tikai pāris dienas pēc iekļūšanas saeimā, jaunie jau sāk spridzināt. pozitīva nekaunība un taisnīgums 2in1.
Koko
K
Stāvoklis kļūst arvien smieklīgāks. Pirms vēlēšanām visi vaimanāja, ka VL-TB/LNNK ir fui, jo labie jaunie apvienojušies ar sliktajiem "vecajiem vēžiem". Tagad VL! ir gandrīz pilnīgi izstūmusi "vecos vēžus" no Saeimas, bet nu tāpēc ir slikta un nekur nederot.
morgenstern
m
Sāku gandrīz nožēlot, ka neatdevu balsi VL. Šķiet Dzintars saprot, ka Gerhards savā postenī ir vēl lielāks posts kā savlaik Šlesers.
sers
s
Labi teikts, Dzintara kungs! Mana balss nebuus lieki zeme nomesta!
monitors
m
Diez vai tik nebūs vienojušies tie pretspēki, lai viens otram tādas prasības uzstādītu, lai otram spēkam nav jāpiedalās pie nodokļu palielināšanas pensijām. Urbanovičs tak momentā reaģēja, paziņojot ka nekādu diktātu nepieļaušot.
mans
m
Izskatās, ka mums ir parādījušies radikāli labējie, nevis tie piejaucētie it kā radikāļi. Man jau liekas, ka radikāļu ceļš nekur neved, bet no otras puses vismaz viņi tur savu kanti.
Dace
D
Dažreiz skats no malas ir ļoti vērtīgs personības izaugsmei.. Es jau nesaku, ka es neņemu vērā citu ieteikumus, tas ir Jūsu pieņēmums.. šeit jau visu nevar uzrakstīt..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas