Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Dzintars: Zatleru būs grūti pārliecināt par nacionālu valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Daniels
D
Tātad SC ar zatler-kangariem nu "iet uz visu banku", jo viņiem vairs nav ko zaudēt...! Un atkal to nostrādā naktī un pa kluso - kad tauta guļ. Bet nakts ir beigusies un latvieši pamodušies. Par vēlu, zatler!
piegriezušies
p
tie erzacpatrioti no VL ,kā tika 10.saeimā, pirmais ko izdarija sāka interesēties par autobāzes privatizāciju,labi ka V.Lācis laicīgi sacēla trauksmi.Nu bez viņiem (vai viņi bez ministru krēsliem) Latvija tiks pazudinata.TB/LNNK 20gadus mums bāza batonu ausīs par krievu briesmam ,bet paši izrādijās lielākie Latvijas ienaidnieki ,pašlabuma mek.ētāji.
anglosaxis
a
Puikiņi, es jau saprotu, ka šie saukļi par briesmīgajiem krieviem un Maskavas roku ir jūsu vienīgais trumpis, bet vai nebūtu laiks rāpties ārā no smilšu kastes un sākt domāt par valsti? Sāciet domāt par ražošanas, uzņēmējdarbības attīstīšanu, par darba vietu radīšanu. 20 gadus nacionāļi ir ekspluatējuši šos saukļus, vienlaicīgi paspējot papildināt savus maciņus Nu, to varbūt nevar pārmest jaunuļiem no VL, lai gan Parādnieku par nabadzinu nenosauksim, par parādnieku gan). Zēni, sāciet reiz domāt valstiski. Lai gan, ja atteiksieties no saviem sauklīšiem, pazaudēsiet to domāt nespējīgo balstiņas, kuras savācāt līdz šim.
žoržs
ž
Runājot par terminiem - vārdu "nacionāls", kuru apzināti vai neapzināti greizi lieto lielākā daļa politiķu. "Nacionāls" ir tāds, kas attiecas uz valsti, valstisks. Arī SC ir nacionāla partija, jo pārstāvēta valsts parlamentā. Bet VL kopā ar TB ir uzurpējuši šo vārdu, lietojot to vārda "nacionālistisks" vietā un tādā nozīmē to lieto daudzi citi politiķi, žurnālisti un rakstu komentētāji. Taču nacionāls un nacionālistisks nav sinonīmi.
Ezis
E
Nav 'vērt cerēt ,dakteris ir nopirkts un tagad kaulējas par nosacījumiem! Kangars =Zatlers.
LRIB
L
Zatlers par šo darījumu naudu ir saņēmis un atkāpties viņam vairs nav brīvi:Par to, ka Zatlers grib ar sakaņiešiem iznīcināt Latviju, bija skaidrs jau Saeimas atlaišanas dienā. Zatlers par šo savu melno darbu ir saņēmis milzu summu no starptautiskā cionistu centra.No 40-80 miljoniem, kuri ir ieguldīti pasaules lielākajās bankās. Pēc dažiem gadiem Zatlers būs miljardieris uz latviešu asins rēķina. Šāda informācija nāk no ASV, kā redzams, tad ASV iet cionistu un ru-šovinistu pavadā. P.S. Šie 40-80 ir ņemti no Latvijas tautai nozagtās naudas. Šīs zoziedzīgas darbības "pirmsākums" ir Godmanis un Borovkovs.
Ezis
E
Ārsts jasauc Tev,bet tas daKTERĪTIS IR NOPIRKTS ,bez naudas,skaidrā, prātā,bez narkotikām ,neviens tā nedarīs! Tikai cilvēks bez morāles ,kam tikai nauda ir pirmajā vietā,man arī nauda ir ļoti svarīga ,bet gribas arī kādreiz atbraukt mājās un nevis zem akmeņu krusas. tas būs labākais šim Latvijas valsts nodevējam=-Kangars ir tavs vārds,nevis zatlers.
  • 2
  • 0
haha
h
Nē, ūdens jāielaiž baseinā un māsiņa jāpasauc, lai pieskata.
  • 0
  • 0
Uldis
U
Tev ,pajoliņ,trakucis nav jāizsauc !
  • 2
  • 1
Ilze
I
Nav Zatlers jāpārliecina, lai pamēģina stādīt valdību kopā ar SC bet bez Vienotības.. Tas beigsies tāpat kā Ulmanim, kurš stāstīja, ka Šķēle un Šlesers mainījušies un nu tik strādās.
Kuilis
K
Būs pavisam citādi, to es jums garantēju. Latviešu tauta šito tā neatstās.
69% vēlētāju
6
Mums ir, ko teikt, nebūs tā, kā Zatlers te iedomājas!
P
P
Kad tad to savu sakāmo teiksi? kad būs par vēlu?
  • 2
  • 1
Berta
B
Dzintar, nesatraucies, viss būs o.k.
Runcis
R
Rīgas Dome zaudēta. Ja turpināsiet - nākamajās vēlēšanās SC 50 +. Ko tad? Ar ko atšķiras Janka Zviedrijā no Vaņkas Latvijā?
kārtējais prastais variants
k
""Kad Zatleru nepārvēlēja prezidenta amatā un viņš nāca ar mums atsveicināties, viņš teica, ka cīņa vēl nav galā. Rodas jautājums, par kādu cīņu viņš runāja," kritizēja Dzintars" - politsievas vēl nu tā, bet vīrietis kak bi tomēr ... "Zatlers teica tā, teica tā ..." - podženi, nez, nesolīja parādīt ?
Bulciņa
B
Ir jau pretīgi vērot neizbēgamas cūcības, bet nekas cits jau no šī rīkojuma nr. 2 arī nebija gaidāms. Tur tiešam jābū smieklīgām tantēm Rajeckām., lai uz kaut ko citu cerētu.
:)
:
oi bet tantei rajeckai tagad jātur vārds un jādodas emigrācijā
  • 3
  • 3
ko tu saki
k
Lielākā daļa ZRP biedru ir tautas daļa, kura cīnījās par LV neatkarību, sākot ar atmodu un barikādēm, tā kā LV patriotisma ir pietiekoši !!!!!
Es
E
Domāju viņš piedirsa visus ar ko kopā bija,ne par velti vioņa līdzgaitnieki ,kuri aicināja trimdu (ekonomisko )balsot par viņu,tagad neceļ telefonu.Tas izdzimtenis ( par cilvēku par daudz goda) pārmeta visus un sakopojās ar lielākajiem oligarhiem.
  • 0
  • 0
Dzintar un Visu Latvijai!
D
neesmu loti zinoss politika, bet redzot vajpratigo Zatlera velmi saskanas centru kas vienmer balsojusi par Maskavas interesem velsanos ievilkt saeima es jautaju kapec Zatlers to dara> Vai tiesam Zatlers ir Maskavas stipendiats?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas