Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Dzintris Kolāts atbild Eduardam Ozoliņam: par Latvijas Radio 2

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sirmais
s
Nepiekrītu Jūsu viedoklim par nebaudāmo mūziku.Tautas lielākai daļai tā tieši ir baudāma un viņi to klausās.Piekrītu,ka tā mūzika ir draņķis, bet cilvēkiem bez muzikālās dziedes un izglītības patīk un kāpēc viņiem to liegt.Jūs savā augsprātībā tautu saucat par provinciāliem nejēgām bet man liekas ka Jūs esat uzpūtīgs snobs. Kas Jums liedz klausīties labu mūziku.Rādio 2 nav vienīgais ,varat klasīties ko vēlaties.Varbūt ka Jums labāk patīk tie mūzikas draugi kas snauduļo un žāvājas operā vai koncertā,bet apmeklē tos,jo to prasa labais tonis.
m.
m
par to, vai Kolāta k-gs/Latvijas Radio vadība maz ir prātīgs/a, šaubos jau kopš tās klusēšanas, pensionāriem ar aizlīmētajām mutēm un attieksmes pret nabu. nu šajā rakstiņā arī vērojam asa prāta radījumus - vispirms apgalvojam, ka neba tikai šlāgeri skan LR2, un jau nākamajā teikumā - ka radio ir jāturas pie formāta, kas savukārt attaisno to, ka skan tikai šlāgeri. bet nu labi, galvenais jau nav tas, ka tas ir šlāgerradio - sliktākais, ka provinciāli nejēgas atļaujas saukt sevi par "latviešu mūzikas radio". es, ziniet, arī esmu latvietis, bet man diezgan izteikti uz augšu rauj no tiem draņķiem, ko "latvieši" tur spēlē. ir daudz, daudz labas latviešu mūzikas, kas neiekļaujas um-pa-pā um-pa-pā formātā, tādēļ varbūt vismaz vajadzētu saņemties un tā arī pateikt - atskaņojam tikai nebaudāmu un simtriez dzirdētu sviestu, nevis "latviešu mūziku"
Laima
L
Ne te trendy, ne forma. Prasta valoda un ākstīšanās.
čelovek
č
Man gan arī `mazais` draugs` ir apnicis līdz pelītēm. Ar savu mūžīgo vāvuļošanu skaidri `definētas` nekompetences mērcē un infantilo lēkāšanu ap jebkuru katliņu, kurā varētu iemērkt savu pirkstiņu...
drakons
d
Dzintris kā vienmēr ir TRENDY. P.s. Nost ar civilokupantiem!
skilla
s
Nu nemīlu es šlāgerus, bet šitāda fantāzijas lidojuma kā Eduardam, man nav un laikam nebūs nekad. Ar reklāmu pārdošanu LR2 uzturēt visu Latvijas radio!!! Vai nu tam puisim ir jākļūst par Latvijas un Eiropas glābēju no krīzes vai arī jāsamierinās ar to, ka vismaz humora izjūtas Kolātam ir reizes desmit kādā piektajā pakāpē vairāk, nekā bloga autoram jebkad ir bijis. Par zināšanām nerunāsim, izskatās, ka to glābējam arī nav. Būs vien jāsamierinās ar to, ko Dievs devis - ko lai dara, ka tas šoreiz bijis tāds skopāks.
LL
L
Kolāts joprojām formā!
Senais
S
Kaut es tā mācētu ironizēt. Man gan ir viens čoms, kas tā māk. Uzminiet nu, vai tas ir Kolāts, tas čoms, bet par Radio 2 Ozoliņš, būdams patiesi noraizējies (droši vien tāpēc, ka šim zūd cerība to iegūt savā valdījumā bez maksas) , ir ļāvis fantāzijai lidot. Tai fantāzijai, kurai nav zināšanu spārnu. Atvaino, Eduard, ne Liniņš, bet Ozoliņš.
Skepse
S
he-he... Kolāts turpina Rīta vingrošanu... ironiski un par lietu...
Sestdienis
S
Ak Dievs. Es varu tikai sapņot par tādu reakciju uz saviem blogiem. Eduard, es ceru, ka neņemsi šo ļaunā un ka diskusija turpināsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Eduarda Ozoliņa blogu lasiet šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas