Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dzīvnieku aizstāvji sašutuši par izpildīto nāvessodu Priekules sunim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu nu
N
ja jau izrādījies ,ka bērnam ievainojumi radušies kaut kad agrāk ,tad var izrādīties ,ka bērns nemaz nav bijis arī ievilkts suņa būdā.Vai varbūt suns centās paglābt bērnu no "gādīgajiem"vecākiem.Ja jau pat māte saka,ka sunim neesot paticis ,ka bērns raud -tad kāpēc viņš raudāja?
Sirmais
S
Nevajag muldēt muļķības suns bērnu bija ievilcis būdā un nav jātaisa izmeklēšana, vainīgs vai nē, bērna drošību nevar vērtēt zemāk par suņa dzīvību. Pie mazākām aizdomām , ka suns var būt bīstams bērnam,tas likvidējams. Suns ir tikai dzīvnieks tāds pats kā cūka, aita vai vista un tos nogalina miljoniem katru dienu. Cita runa ir par suņu spīdzināšanu un turēšanu nepiemērotos apstākļos ,bet par to jums "dzīvniekmīļi"nospļauties.
Kristaps
K
no sākuma izlasi rakstu un tikai tad komentē - "suns, visticamāk, pie šiem ievainojumiem nemaz nav vainojams". tas, ka vieglu roku nošauts suns nepadara iepriekš pret bērnu pastrādāto vardarbību par nebijušu. cilvēku nežēlība un nespēja novērtēt dzīvību tiešām ir pārsteidzoša. paldies "dzīvnieku SOS" un citām organizācijām, kas pievērš sabiedrības uzmanību šādiem gadījumiem!
Sirmais
S
Jā zīdaiņa dzīvība ir nieks salīdzinot pret suni,cilvēki tiešām ir nežēlīgi.
Jānis Derums
J
Latvijā valda nežēlība pret dzīvniekiem, turpretim bezgalīga iecietība pret slepkavām, sadistiem, pedofīliem un izvarotājiem. Nesaprotu ar ko daudzu izdzimteņu dzīvība ir vērtīģāka par nevainīga dzīvnieka dzīvibu?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas