Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Pirmdiena, 7. oktobris
Daumants, Druvvaldis

E-lietu ministre nākamnedēļ Skotijā plāno tikties ar Geitsu

Īpašu uzdevumu ministre elektroniskās pārvaldes lietās Ina Gudele nākamnedēļ dosies darba vizītē uz Skotiju, kur plāno tikties ar ASV informācijas tehnoloģiju (IT) kompānijas "Microsoft" dibinātāju un vadītāju Bilu Geitsu, lai pārrunātu turpmākās Latvijas un "Microsoft" sadarbības iespējas, ziņo BNS.

Latvijai līdz šim ir bijusi produktīva sadarbība ar "Microsoft", esot teicis Geits. Saskaņā ar pirms diviem gadiem noslēgto Latvijas valdības un "Microsoft" vienošanos ir īstenoti vairāki nozīmīgi izglītības iestāžu atbalsta, iedzīvotāju prasmju un tālākizglītības, sociālās integrācijas un IT nozares attīstības projekti. Pēc Gudeles domām, Latvijas valdības un "Microsoft" sadarbība ir labs piemērs un laba pieredze, kā valsts var sadarboties ar privāto sektoru.

"Microsoft" korporācija arī ir sniegusi atbalstu Latvijas bibliotēkām - Valsts vienotā bibliotēku informācijas sistēma saņems 7,9 miljonus ASV dolāru (4 miljonus latu) vērtu uzņēmuma "Microsoft" programmatūras ziedojumu. Savukārt "Microsoft Latvia" ir sniedzis atbalstu Latvijas Nacionālās bibliotēkas projektam, nodrošinot programmatūru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas