Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

E-lietu sekretariātam jauns vadītājs

Valdība šodien atbalstīja Tieslietu ministrijas Juridiskās palīdzības administrācijas (JPA) direktora Jura Jansona pārcelšanu Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāta (ĪUMEPLS) vadītāja amatā. Savus jaunos pienākumus viņš sāks pildīt 1.oktobrī.

Saskaņā ar ministres Signes Bāliņas 26.septembra rīkojumu iepriekšējais sekretariāta vadītājs Viesturs Krievāns ar 1.oktobri ir pārcelts sekretariāta vadītāja vietnieka politikas plānošanas un Eiropas fondu jautājumos amatā. Līdz ar to no 1.oktobra bija vakants sekretariāta vadītāja amats.

Saskaņā ar viņa CV, J.Jansons JPA vadījis kopš 2006.gada janvāra, līdz tam kopš 1994.gada strādājis Latvijas Bankā. No 2000. līdz 2005.gadam viņš bija LB Analītiskās daļas vadītājs. 2001.gadā J.Jansons Latvijas Universitātē ieguvis jurista kvalifikāciju, 2004.gadā — sociālo zinātņu maģistra grādu ekonomikā. Šobrīd viņš Rīgas Stradiņa universitātes doktorantūrā studē tiesību socioloģiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas