Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ēģipte svin Mubaraka atkāpšanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
figvams
f
Aizej uz Antonijas ielu noraudies par sliktajām ASV un labo Putiniju.
Ēriks
Ē
Ir tomēr viena ļoti svarīga atšķirība! Ēģiptieši ir pierādījuši, ka ir gatava pastāvēt par savām tiesībam un nepadosies spiedienam. Latvieši ir pierādījuši, ka drāz viņus kā gribi, vairāk kā ik pa 15 gadiem ieziet pāris reizes ar lietussargiem viņi nevar, turklāt, arī tad, no viņeim var viegli atpirkties veicot kosmētiskas izmaiņas valdības sastāvā! Ļoti ceru, ka latvieši kaut ko no ēģiptiešiem būs iemācījušies, bet naivi, naivi...
čegevars
č
Es ļoti ceru, ka latvijā beidzot tauta atmodīsies un sekos drosmīgās ēģiptiešu tautas piemēram, jo tautas kalpiem pat nav ko likt pretīm latviešu tautai, vienīgi brigādi "alfa'" ,kuru laikam pārdēvēs , sab,un kādu sujiņu no armijas, pārējie visi labprāt redzētu ēgiptes, tunisijas scenāriju izsaimniekotajā-izlaupītajā un pārbirokratizētajā latvijā.
aija
a
Savādi, ka viņi tik ļoti atkarīgi no viena cilvēka. Laikam mums nesaprast, kas ir monarhija.
naivais
n
"tad viņi novērtēs, cik skaisti bija mubaraka laikā." Jā, vergi sapratīs, cik labi tomēr ir verdzībā. Izvarotā sapratīs, cik forši ir tikt izvarotai.
Gita
G
naivie ēģiptieši ! Kad tiks viņu zagleri, bojāri, skonto , indriksoni, ķirsoni, plaudes , nu visi legālie izzadzēji 0 tad viņi novērtēs, cik skaisti bija mubaraka laikā. Kad Latvijā tauta ņems rungas rokā un nositīs savu asinsūcējus - to pašu BEMHENU , partijniekus, oligarhus un viņu līdējus ?
dasry
d
briniskiga tauta- skaisti jauni un veci viriesi- sievietes un berni- musulmani un kristiesi- un ka svinet mak- nekada alkohola- baidzot vel viena asv un izraelas marionete padzita -- --macities latviesi-
*****
*
"Ļoti apmierināti ar notiekošo ir Ēģiptes jaunā sabiedrības daļa. Tieši viņi arī ir visvairāk redzami ielās" --------------------------------------------------- --------------------------------------- Pirms 20 gadiem arī Latvijā dzirdēja milzu sajūsmu par revolūcijas uzvaru, tagad gan nedzird jaunās sabiedrības daļas sajūsmu, tas pats būs arī Ēģiptē - nekā jauna nav zem Saules ...
Jānis
J
Kad Latvijā varēs svinēt Zatlera un Dombrovska atkāpšanos?
Dīvaini
D
Par ko prieks? Protams, par brīvību ... emigrēt uz Eiropu. Tunisijā arī nupat uztaisīja revolūciju, valdība pārstāja kontrolēt emigrāciju (brīvība taču!) - un Itālija jau brēc, ka šiem tagad straumēm nāk iekšā nelegālie emigranti no brīvās Tunisijas.
anonīmais šakālis
a
Kad nav ko ēst, tad globālā ģeopolitika ir pie vienas vietas. Valstvīram vispirms jāparūpējas, lai tauta ir paēdusi un tad radikāļi paši par sevi izzudīs.
anonīmais šakālis
a
Ja HAMAS ir teroristu organizācija, tad jebkuri brīvības cīnītāji, partizāni jāsauc tāpat. Tad arī O.Kalpaks ir bijis terorists.
.
.
es, starp citu, jau kaut kur ārzemju kanālos izlasīju, ka ja pie varas ēģiptē nāks musulmaņi, tad pastāvot lielas cerības, ka suecas kanālu nobloķē ciet. tā kā nezinu gan, cik saprātīgi bija nomest mubaraku. un par tiem jauniešiem - tie visās pasaules valstīs ir vienādi, un visur ir gatavi dumpoties un riskēt ar savu veselību un dzīvību. tā kā jauniešu piesaukšana nav īsti vietā. irānā arī jaunieši pēc revolūcijas priecājās, tagad ir izauguši lieli, un dzīvo fundamentālā islama valstī, un neko.
anonīmais šakālis
a
3) militārās huntas dzelžains tvēriens (a la Sadams Huseins) bez jeņķu demokrātijas pribambasiem, bet pilnīgā saskaņā ar ASV interesēm tuvajos austrumos. Lieku uz šo 10 baksus.
Dr.xy
D
Demokratija musulmanu valsti?! Tas butu astotais pasaules brinums.Vieniga ceriba visai pasaulei( ari pasreizejiem komentaru rakstitajiem) ir, ka varu Egipte parnems armija. Preteja gadijuma pie varas naks radikalie islamisti "Musulmanu braliba",kuri ciesi sadarbojas ar visam arabu teroristu grupam.Ar "Musulmanu bralibas"palidzibu pie varas Palestina naca teroristu organizacija HAMAS,kura terorize pasus palestiniesus,un izjauc jebkuras miera sarunas ar Izraelu.Protams,ka daudz kas ir jamaina Egipte.Jaievers sociala sistema u.t.t.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas