Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Einārs Cilinskis pamet TB/LNNK, pievienojas “Visu Latvijai!”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
f
f
e
Visu Latvijaj
V
bus vel viens firers!
Ainārs
A
Pret Baķkas iecelšanu daudzajās uzņēmumu padomēs Cilinskis laikam vienmēr iebilda?
vēlētājs
v
Par sociālā budžeta miljarda latu novirzīšanu citiem nolūkiem un PVN paaugstināšanu,pārtikai,zālēm,komunālajiem un apbedīšanas pakalpojumiem,cerams,paspēja nobalsot?
Kārlis
K
Visu Latvijai milzīgs "ieguvums"!
Lilita
L
Žurkas bēg no grimstošā kuģa!
Sigita
S
Knapi paspējis iestaties,dižais stratēģis tūlīt jau dod norādījumus,kādiem ir jābūt "Visu Latvijai" mērķiem un uzdevumiem!
Lāpītāja.
L
Nu individuāla mukšana pa citām partijām jau nu gan nav nekas malacīgs, visu šo ziemu jau no TB/LNNK tālredzīgākie spices vīri un dāmas,kas ar putām uz lūpām aizstāvēja spices vietu pie siles gadiem,pēkšņi kļuva redzīgi un pamanīja savas partijas liekulīgo seju (vēl pirms 2-3 gadiem viņiem ne Straumes dzīvokļa, nebaķkošanas lieta nešķita briesmīga) un steigšus meklēja drošāku plostu kā noturēties uz ūdens,kas dažam labam arī ir veiksmīgi izdevies -Vaidere,abi Viņķeļi, un vēl viens otrs, Krasts "perehitril" un tāpēc zaudēja, nekas sarausis kopā ar Lakuču un Zīli kopfirmu laikā un ES ir pietiekami, var pasēdēt uz iekrātajiem taukiem. Tā ka pa partijām skraidītāji (kā Kristovskis,kurš sēdēja LC, tad TB.LNNK, tagad PS) nav nekāds paraugs.
Malacis
M
Priecājos, ka atrodas drosminieki, kuri pamet noziedzīgās partijas. Valsts ir izsaimniekota, bet partijas negrib uzņemties atbildību. Daudzi negrib atzīt, ka Latvija ir bijusi okupēta. Tāpat varas partijas negrib atzīt, ka vainīgas pie noziedzīgās darbības pret valsti.
AE
A
Pretēji jums, jēlu ķēzīšanos E.C. izteikumos nav nācies dzirdēt. Vai tāpēc tas jūsuprāt pelēcīgums?
AE
A
...pamazām kā uzticamais pāžs tika ar svītu iesaistīts savu partijas biedru un savu vēlētāju vislielāko šmaucēju partijas spices darīšanās...Kad nu partija paputējusi un Duris Jobelis pensionārs.. --------------------------------------------- -------------- D.J. bija pirmais no centra ar kvēlo runu manā pagasta. Tagd pēc 20 gadiem ar viņu visvairāk saistās minējumi par KGB iefiltrētajiem. Tikko Latvijas nomelnotājiem ievajagās ekstrēma nacionālisma piemērs, D.J. ir monopolists ši pakalpotuma sniegšanā. Pieļuju, ka E.C. savu jauno gadu naivumā bija D.J. ietekmēts. Ši kaite ar gadiem pāriet. Varu vēlēt tikai veiksmi, gan E.C., gan VL
ST
S
Varu tikai piekrist, jo E.C. ir vienkarsi peleka personiba. E.C., ka vecpuisis kurs dzivo pie mammas, varetu sakt treneties pildit savus sauklus par demografiskas situacijas uzlabosanu, piebiedrojoties VL liderim Imantam Paradniekam vina trisvietigaja gulta: Paradniekam ir tacu divas sievas, tad, skaitliski viens virietis iztrukst, kapec tad nedotu iespeju partijas vientuligam biedram E.C.?
zvirbulēns
z
E.Cilinskis - labs cilvēks uz kuru grūti skatīties, īsāki sakot - komjaunietis, maize bez sāls :)))
Lāpītāja.
L
Tā jau nu kā te daži izsakās,ka nezina kas ir E.C. gluži nav, teicēji pieder pie to sugas,kas politikai nopietni neseko, tik pagrābsta kādu skandalozāku virsrakstiņu un pazīst dažus dzeltenpreses noģīmjus. E.C. politikā ir no jaunības (no LNNK laikiem,mamma ar) zēns jau sākumos bija lādzīgs,jauns zinātnes grauzējiņš, bet tas Duris Jobelis bija tā viņu nosuģestējis,ka Eināriņš muti vaļā tik uz viņu skatījās un ēda no rokas, tā pamazām kā uzticamais pāžs tika ar svītu iesaistīts savu partijas biedru un savu vēlētāju vislielāko šmaucēju partijas spices darīšanās. Vienmēr bija lojāls partijas bosiem, tāpēc arī par cītību un mutes turēšanu parasti tika atalgots ar kādu mierīgu otrā plāna lomu un labu vietu sarakstā uz vēlēsanām. Kad nu partija paputējusi un Duris Jobelis pensionārs, tad kā daudziem vēl nepensionētiem politiķiem jāmeklē jauna partija Einārīts naivi domā atgriezties savu jaunības ideālu partijā, bet alojās, ai kā alojās.
PETRIS
P
jebkurā gadījumā "VISU LATVIJAI" iekļūs saeimā un pievienojas šās partījas idejām un nostajai ar vien vairāk latviešu,jo pa šiem neatkarības gadiem ir ļoti maz izdarīts,lai civilokupanti dotos prom no Latvījas,tieši preteji ir centieni okupantus iekļaut Latvijas sabiedrība par pilntiesīgiem pilsoņiem,bet viņi tacu skaidri parada,ka necieš so valsti un latviesus,tāpēc pietieksev melot un jācīnās ir par viņu izdabūšanu no mūsu valsts uz vecajiem komunistu laižiem nav ko cerēt,bet latviesu mīkstie,kuri te balso par žīdkrieviem paliks pie plika dibena,nacionālism plaukst ar katru dienu un cita ceļa latvietim nav,tikai nacionāli stipra valsts var saturēt sabiedrību pie morāles un tautu no iznīcības,to žīdi ļoti labi zin,tāpēc arī neieredz jebkāda veida nacionālas izspausmes,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas