Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Ēķis taisnību meklēs Eiropas Cilvēktiesību tiesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
j
j
j
K >!
K
Tā jau gan nevajadzēja teikt !
ssd
s
..vēl jau nav pabijis centrālcietumā ,bet jau uz eiropu sūdzēties,lai sapūst cietumā škēļveidīgais zaglis.....
mince
m
bikses pilnas, vai?
Tv skatītājs
T
Advokāte būs Anna Kļimoviča bijusī Rīgas abgabaltiesas tiesnese un viņa palīdzes Ēķim, ja tas palīdzes viņas dēlam Robertam nostāties atkal uz kājām un kļūt par tv šovu vadītāju! Māte bus gatava uz visu, tikai lai bērni būtu laimīgi, tātad Ēķim tas nemaksās praktiski neko tikai cik organizēt kādu šoviņu priekš viņas dēla!
Eķis nav gudris
E
varbut pat psrs samaitāts. labā tiesas prakse visur pasaulē ir tieši to ko Latvija ir izdarijusi. tāpec ēkim ir jaraud jo viņam ir padomnieks un advokāts kas ir piesucies pie ēķa naudas maka un ēēķis ir par stulbu to saprast. diemžel tādi ari ir stulboņi latvijā. ceram ka ēķim bus jamaksā 10 tukstoši + par latvijas adovkātu reķinu jo 100% ēķis zaudēs eiropas tiesā. diemžel latvijā ir ļoti daudz psrs samaitāti cilvēķi.
Sems
S
ESMU Ēķa pusē !! Porokuratūra savu "spēku" parādīja jau GRINBERGA lietā ! Ļoti iespējams, ka sabrūkot digitalizācijas apsūdzībai, arī par to- šo ĒĶA vajāšanas izpriecu prokuratūrai apmaksāsim mēs- nodokļu maksātāji, nevis prokurori :(
sviests2
s
bet par to, ka šajaa valstii beztiesiba un pilnigs "bezpridzels" (sorii, citu vardu nevar piemeklet) saistibaa ar tiesibsargajosam instancem un uznemejdarbibu- tas tiesa. bet, Andrej, sapinies ar taadiem- nem veraa, ka pasu pat tadu uzskatiis. ļubiš kotatsa, ļubi i sanočki vozic!
!
!
Džekiņ, viltīgais, latvju nacionālās televīzijas Lāplēsi - nu ko tu trako - nepietika ar zaudējumu ģimenē? Tu neko nemācies no Dieva vēstīm tieši tev. Trako kā driģenes saēdies. Bet varēji būt normāls cilvēks. Shēmas visus sabeidz.
sviests
s
Mūsu nācijai būtu svarīgi saglabāt vismaz vienu nacionālu televīziju," teica A.Ēķis. ----- ha ha ha ha gandriz nokritu no kresla. Kanals ar viniem vienigiem krievu bojevikiem un prstiem šoviem- nacionala tv.! Re, kaa! ko tik neuzzini sajaa valsti dzivojot.
Sirmais
S
Nekādas nacionālas televīzijas Latvijā nav,vai ir ļoti maz.TV ko vada žīdi nevar būt nacionāla.Varbūt,ka latvietis varētu vadīt Izraēlas TV? Kā Jūs domājat cienījamie žīdiņi? Tas tomēr ir lieks jautājums, jo žīda izpratnē tikai viņiem drīkst būt tiesības...
nnn2
n
LNT vismaz izveidoja latvieši,nekā tv3,ko skandināvi.. nepietiek ,ka skandināvu bankas smirdina gaisu Latvijā arī viņu tv kompānija grib te šefot
mala
m
tev taisnība!ja kāds,kaut,ko dara,riskē,būvē,tad uzreiz uzrodas skauģu bari-ka tik viņš nenopelna!!! drūmi,ka tādu ir daudz!!! s.c visi ASV PREZIDENTI ir bijuši oligarhi,tikai jeņķi tos sauc par veiksminiekiem!
nnn2
n
a tv3 ir JL un Vienotības kabatas tv
xxxl
x
Ko Ēķis muld, pašam nevajaga līst politikā un pelnīt uz politiķu rēķina tad tādi sūdi nebūs! Būtu labāk kā TV 3 nodarbojies tikai ar biznesu nevis ar visu savu LNT līdis politikā un balstījis Šķēli un co un visus kas gatavi maksāt par PR. Ēķim nav izpratnes par mediju lomu demokrātiskā sabiedrībā un viņš domā ka viss ir pērkams. A prokurori rīkojās saskaņā ar likumiem un pareizi, Ēķis tikai grib likumus apiet un uzskata ka tie nav viņam rakstīti

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas