Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Ekonomists Dombrovskis: teikšu godīgi, arī es nezinu, cik maksā elektrība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
johaidi
j
Vai tad tu pats zini, cik maksa "Viena minūte mobilā telefona sarunas"? Kurš vispār to zina?
Arturs - Pensionars
A
V. Dombrovski ! Līdz šodienai es Jūs pieņēmu par nopietnu mikroekonomikas speciālistu. Proti,makroekonomistu politekonomiskā izpratnē.Bet,ja cilvēks nezin elementāro, teorētiskās analīzes līmenī,tad jau Jūs neziniet pat par to ,ka elementāri firmas ekonomikā eksistē Latvenergo 3 tarifu cenu nostādne,trīstarifu skaitītāji un cenu starpības no 18 līdz 74 .Viss atkarīgs no tā, kas jūs esiet ,pilsonisks vai institucionāls patētētājs. Cien.,pasniedzēj,ko jūs gvelžiet studentiem,ja nezināt elementāro...
G.D.
G
Ekonomistam taisniba. Tachu potencialajiem ministriem gan butu laikam jazina, jo tas ir centralais politikas skaitlis energijas jomaa.
:))
:
Es arī neatceros no galvas cenu, bet atceros aptuveno maksu par mēnesi, neatceros, cik maksā kubikmetrs ūdens, bet atceros patēriņu un zinu, cik apmēram ir kopējā maksāšana mēnesī. Un kopējā maksāšana ĻOTI atšķiras vienam dzīvoklim no cita. Un valdībai gan nav jānoņemas ar 1 kw ...:)
Pensis
P
Katru mēnesi eju maksāt, bet, ja man jāpasaka... laikam kāut kādi 0,07 un vēl kādi cipariņi par vienu kw :)
Jautrīte
J
Nu visi komentētāji tagad fiksi un ātri no galvas nosauciet, kāda ir vienas KW cena šobrīd? Es arī nezinu...
:)
:
Precīzi!
ingusster
i
piekrītu ka visi skaitļi nav jāiegaumē un jāatceras, bet nu tāda elementāra lieta kā elektrības tarifs jau nu vajadzētu zināt...Ja nezina, tik liecina ka naudiņas tik daudz ka nav jāinteresējas cik kas maksā...
Mikus
M
Neviens nezin cik maksa un tik cel cenas un apliek ar nodokliem, ko un kadel apliek ari neviens nezin un rezultatu nemana. Vini jau ta laga nemaz savas algas nezin, kur nu vel elektribas cenas.
XXL
X
Ja jau cilvēks nezin nosaukt ciparus, tad diskusija par alternatīviem enerģijas avotiem ir nekas vairāk kā tādu iepriekš iezubrītu frāžu atkārtošana -"hidroenerģija lēta, vēja enerģija dārga"!
Čiko
Č
Tāpēc jau esam tāda pakaļā,ka mums ir tik "gudri"kadri.Un Roze arī tēko super speciālistu-mēsls gatavais.
Dita
D
KAUNS!KAUNS!KAUNS!Nu,ja jau nezina tādas elementāras lietas,tad vispār nav ko teikt.Un ar savu stulbumu,nu galīgi nevajadzētu plātīties.Ko tad viņi visi"gudrīši" tik bieži sanāk kopā un runā ne par ko???Tātad viņiem nav nekādu tiesību pieņemt jebkurus lēmumus,kuri skar visus iedzīvotājus.Par ko tad tiem nezinīšiem algu (domāju nemazu)maksā???
Memory
M
Reāli REA u.c. elitāro augstskolu pasniedzēju sagatavoto kadru rīcību (intereses) novērtējis Pacifika luterāņu universitātes (ASV) profesors GUNDARS ĶENIŅŠ-KINGS:'' Biju uz izlaidumu Rīgas Biznesa skolā – tur divdesmit gadu laikā izmācīti 700 maģistri. Bet viņi ir daudzkārt ieplūdināti atpakaļ vecās sistēmās, pa daļai atgriezti pie vecās kārtības. '' (LA. «Bīstami domāt tikai ekonomiskās kategorijās» 07.07.2010 ). Nav pārsteigums, ka Vj.D. apmācītie kadri labi prot savu aritmētiku, tad jau tādus sīkumus kā elektrības tarifi var nezināt ?
Memory
M
Нет науки экономика, есть наука арифметика / Nav ekonomika zinātne, ir aritmētika zinātne - tā ar bēdīgi slaveno reformatoru liberālistu 1990-o gadu teicienu varētu raksturot arī REA macībspēka filosofiju. Tāļu no tautas, tuvu sponsoriem.
drakons
d
Ekonomists Dombrovskis: teikšu godīgi, arī es nezinu, cik man maksā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas