Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ekonomists: konsolidējot 2012.gada budžetu, nav izslēgta PVN likmes palielināšana līdz 23%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
>to
&
Francijā un Grieķijā arodbiedrības rīko streikus!
Uz priekšu!
U
Tad jau mēs pavisam drīz panāksim un apdzīsim Dāniju ar tās vienoto-25% PVN likmi ! Un uzstādīsim vēl vienu Pasaules rekordu!
nn
n
savaadi, --- kapec neviens nepacel 2005 gada budzetu un nepaskataas kaa mees toreiz varejam izdzivot..
loms
l
Šaubu nav pilnīgi mierīgi pacels un pateiks ka savādāk nevar un nedod dievs bez kāda lieka ierēdņa palikt.
EK
E
Iet uz to, ka drīz algas vairs nesaņemsim, bet visu uzreiz nodokļos aizskaitīs!
Imants
I
Pastāstiet, lūdzu, nevis jau par 2012. gada konsolidāciju, bet gan par plānotajiem 2011. gada konsolidācijas pasākumiem.
kalējs Jorens
k
man nez kāpēc gribas kādam uzšaut pa muti!
45
4
Kā var vienā dienā parādīties ziņa, ka tiek aparātā kādam palielināta alga (gan jau tādu ir vēl vairāk) un otrā dienā apspriest izdzīvotāju-iedzīvotāju apcirpšanu vēl negantāk? Ja paskatās ziņas, tad kaut kāda nereāla sajūta. Kā policistu jautājums, tā Mūrniece rāda kā sviedriem līstot cīnās par saviem nabadziņiem, tipa naudas nav un tātad sūdi būs, kā gripa pie pakša-tā veselības konjunktūristi pošas savas "nav naudas" rebes tirināt, kaut ar neapbruņotu aci redzam, ka augšas dzīvo krimināli zaļi, kā skolnieciņi iepukstas, tā izglītības ministrija tut kak tut ar dziesmu "ja man būtu tā naudiņa" , un kultūra un pensionāri, un citi tamlīdzīgie. Bet, ja mēs zinām ,ka visi iepriekšminētie rosās sabiedrības labā un bez tā visa nevar iztikt, tad savdabīga ir visu finanšu un tām radniecīgo ministriju un iestāžu rosība. Tāda sajūta, ka viņiem ir tikai tādas kā algoritmu tabuliņas un pāris ekseļa tabulas. Tā,ka šķiet, jau putas nāk pa muti un, baidos, sāk klibot garīgā veselība. Rezultātā darbs ir neproduktīvs un pat sabiedrībai bīstams. Ja tā turpināsies, tad sanāks,ka sodīt varēs tikai ekseli ar pilnīgi iespējamām formulu kļūdām, nevis pirkstu,kas tur ciparus spaida. Tēlaini izsakoties, kalkulatoru tak cietumā neliksim. Bet šībrīža rosība atgādina, ka esam sabojāta kalkulatora gūstekņi.
info
i
24.martā no rīta pulcēšanās pie prezidenta pils un pēc tam mītiņš pie Jēkabkūts pret elektroenerģijas tarifiem.
Air
A
Skatieties, kas atkal notiek ar mazumtirdzniecību. Tas tikai dēļ valdības nespējas konskevneti rīkoties. Cilvekos tiek iznīdēta pēdējā pārliecība par rītdienu, Būtu pensionāriem nogriezuši tos dažus latus un statistikā būtu citi rādītāji. Morālais klimats tagad ir lielākais šķērslis, lai lietas ietu uz labo pusi.
phe
p
vecā eiropa piedrukā naudu un aizdod latvijai, viņiem tas pat neko neizmksā, bet mēs esam parādos no kuriem nekad neizkļūsim! mēs arī varētu sadrukāt pilnu vagonu ar latiem un aizdot grieķijai vai spānijai pretī saņemot ķīlā viņu uzņēmumus un saulainās pludmales! dzīvotu no procentiem cpuri kuldami!
Nodoklis
N
25% drīz būs
birzniex
b
Bet kāpēc gan nevar to vajadzīgo summu sadalīt uz tagad sakaitītajām galviņām, un vienkārši izsniegt pret visiem izpildrakstus, paredzot tiesības arī trešām personām izpirkt tos no valsts. Rezultatā būs ne mazums kaimiņu, kas izpirks izpildrakstus pret otru kaimiņu. Kas bīsies tas aizbrauks. Tad saskaitīsim vēlreiz un izsniegsim atkal jaunus izpildrakstus. Un tā, kamēr paliks pāris pilsoņi, kas viens otru nomētās ar hūtēm. Pēdējais aizslēgs pili, un aizies pasaulē konsolidāciju stāstīt.
to
t
tur arī ir tā lieta...kāpēc tieši tagad jānovērš tautiešu uzmanību no viņu kabatām? nodokļi jāceļ!
Bet toties mēs rīkosim referendumu par krievu skolu pārvešanu nedzimtajā valodā! Galvenais, lai citiem būtu vēl sliktāk, nekā mums, latviešiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas