Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Eksbaņķieri no Parex bankas procentos turpina pelnīt Ls 200 000 mēnesī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viskas
V
Kad K&K noveda banku lidz bankrotam, vini norakstija visus ipasumus gimenei, lai pasiem neka nebutu un nevaretu konfiscet. Tad valstij vajadzeja konfiscet vinu depozitu, nevis atlaut viniem vel uz to pelnit! Te nu paradas, ka Melngalvis ir idiots.
aka saka
a
Man banka (ne Parex) atsūtīja Paziņojumu , ka paaugstina kredita % atsaucoties, ka visi tā dara, bet šiem depozita % likmi nevar pazemināt.
atbild godmanis ???
a
Kas par idiotu pārņema bankrotējušu ( ļaunprātīgi ? ) banku un izraisīja krīzi Latvijā? Kam par to jāatbild ? Kādus % , ja banku noveda līdz bankrotam ??????????
X
X
Latviju apčakarēja 2 žīdi un Godmanis
X
X
Nez cik saņēma tas mērglis Godmanis par šo afēru un kad tas ,, darbonis'' sēdēs aiz restēm?
Uldis
U
Tāda tā mūsu valsts! Mēs arsim, sēsim, kopsim, pļausim, bet ražu pievāks citi. Vai tas kaut kā neatgādina dzimtbūšdanas laikus muižā. Izskatās, ka šī zeme vairs nepieder mums. Pārdevāmies par lēcu virumu!
I.B.
I
Latvijā KATRS BANDĪTS LIKUMUS RAKSTA SEV. Tāpēc jau ir pilna Latvija ar LIKUMĪGAJIEM ZAGĻIEM.
bidzho
b
peec shiis formulas sekojot MEES tobish Latvijas valsts iedziivotaaju un nodoklju maksaataaji, kuri ir iegudiijushi 700 milj Ls, katru meenesi pelnam 3,7 milj.Ls jeb gada apmeeram 44 milj Ls!!
Paltraku Vilis
P
Divi žīdi apčakarēja visu Latviju!
RUNCIS ,KURU VISI ZIN!!!
R
TAS I PILNĪGS MURGS,čomiski un taktiski IZSTRĀDAATS DARBIIBAS PLĀNS , KAA REZULTAATAA VALSTS UN TAAS IEDZIIVOTAAJI MUĻĶa LOMĀ pATEICOTIES augstākā ranga mafiozajām struktūrām, kuras domā ka viss paies taa noklusējot.........
Politiskaa atbildiba
P
Jebkuru ligumu valstiski var atcelt. Jebkuru. Seviski sajos totalas krizes apstaklos. Ta baidisana ar tiesas darbiem ir tikai acu aizmalesana valdibas nespejai un nesapratnei daudzu problemu risanasana. Kad mainas apstakli valsti, tad ligumos atrunatie noteikumi zaudee likuma speku. Atsaucoties uz speciskajam situacijam var mainit/atcelt gan K&K gan Flika utt. privilegijas.
Slakterim
S
Visvainigakais saja situacija ir Slakteris, pec kura rikojuma tika parnemta banka, neiedzilinotites daudzas svarigas detalas. Lai ko parnemtu, ir jasaprot un janoskaidro visas lietas, kas attiecas uz banku un tas ipasi jaatruna ligumos, vai jaatcel. Saja gadijuma K&K kaa galvenajiem bankas novedejiem lidz bankrotam, bija japiedava speciali noteikumi, tikai siem diviem cilvekiem, un jaatruna tos spec. ligumos. Bet Slakteris ar savu komandu skaidri paradija, ka neko nesaprot no finansu sistemas. Tapat ka visi tie, kas no partijam tike izecleti daudzo uznemumu padomes.
bilde
b
"Piedrāzām!"
ZBL
Z
Šie kungi ir SC idejiskie tēvi, tā kā domājiet SC vēlētāji vai tikai jūsu izvēle nav plānprātīga!
an...............
a
kapec tad nelavat bankai bankrotet???? sitie idioti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas