Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Eksperte: šī priekšvēlēšanu kampaņa ir godīgāka par iepriekšējām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kāpu māja
k
vai M.Riekstiņam ir māsa Salaspilī - šeftīgā Rude? Viņa uzsver,ka ir Riekstiņa māsa un tad jau visu. var ..
Liepa
L
Acīs duras Fomins un tas aktierelis, kā viņu tur sauc. Izskatās pēc Steņģa idejas.
jenotības kažokam
j
Alvis jurists 18.09.2010 20:28 Pētniecei ir kaut kas, ar kaut ko ir aizmālējis acis uin aibāzis ausis. Domāju, ka tā jau nopietna Providus problēma, KAS TAS IR, atliek minēt. Bet tā ka mūsu laikmets ir alkatība un naudaskāre - atliek domāt, ka "PĒTNIECE"ir iebarota. Šī priekšvēlēšanu kampaņa ir negodīgāka par negodīgām - viss pakārtot vienos vārtos un visās vietās saistīts ar slēpto reklāmu, simtiem piemēru. PĒTNIECE IZLĪDUSI NO MUCAS, pamodusies no letarģiskā miega. .
domas
d
Atradušies ,,eksperti,,.
barakuda
b
Ja nebalsosiet par Vienotibu mus un musu berrnus sagaida...
tādi esam
t
NEPIEKRĪTU! PLL tērējas nenormāli. NENORMĀLI! LNT slēptā reklāma pirmdienās ir pārkāpusi jebkuras robežas. Ja nekļūdos, tieši TP un LPP/LC panāca likumā, ka plakātus un avīzes neieskaita tēriņos. Vai par godīgu kampaņu liecina teāttra aktierīšu (BULIS un FOMINS) slavinošās reklāmas par Rozentāli?Ja par tādu klipu, kuru atskaņo 3x, jāmaksā ap 150 ls.? Šīs t.s ekspertes kompetence ir ļoti apšaubāma, tāpēc jau mums uz priekšu nekas neiet, ja pie teikšanas šādas pašpārliecinātas dāmītes.
cilda
c
Vienotība nav nekādi bandīti... vienkārši jefiņi!
alfredonkulis
a
Za to Jenotības pretinieki algo Blodonu, kurš ar savu bezsakara muldēšanu atbaida visus skatītājus, 90 procenti skatās LNT rīta ziņas...
kas
k
tas tāds par ķēmu,experts vai?
zigs
z
kādēļ, gan pašpārliecinātajām partiju apvienībām aizrauties ar maksas rekl., ja jau tām ir savi mediji, milzīgs skaitr reāli no tām atkarīgu vēlētāju u.t.t. Tām atliek vienoties, ka pārējo partiju piedāvājums jānoslēpj, jo tā demokrātija nogurdina. Sabiedrība?... Tfū... Muļķu zeme, arāju tauta, apgrūtinājums
borcinsh
b
to mes uzzinasim pec 200 gadiem "jubilejaa" musejai Konstitucijai ! ...kaa var but - "godiigaaka", ja pie mums censhas nemaksat nodoklu ???
Dace
D
Domāju, ka tik briesmīga un netīra cīņa par varu kā šoreiz nav bijusi! Nezinu, kā pētniece to vērtē, bet man līdz riebumam ir tie meli un nekaunīgā uzbāzība. Acīmredzot, tas ir godīgi?! Tad jājautā, kas ir gods?
biezā krīze
b
Man patīk, kā Stendzenieks putina prihvatizācijas veterānu naudu viņu pēdējā skuju ceļā.
Fiksais
F
Neker krenki, liela daļa balsos tiesi par mazajam. Razots Latvija jau sodien uzrada 2x lielaku balsu skaitu, kas balsos par PLL. Ta ka mazas klust par lielajam, un tie lielie mala milzi driz pazudis vesture!
Aija psiholoģe
A
NOKLAUSĪJOS VAIRĀKU PARTIJU "GRUPĒJUMU" RUNAS, KURUS MASU MEDIJI SADALA, PĒC NAUDAS LIELUMA, KAS, VISTICAMĀK, IR NETĪRĀ NAUDA, JO MAZ TICAMS, KA KĀDS ZIEDOS NAUDU BEZ INTEREŠU KONFLIKTA GŪT NO TĀ VĒL LIELĀKU LABUMU. Pamatojoties uz šo dalījumu, vairākums partiju sarakstu nr.3., 5., 7., 9., 10., 11., 13. masu medijos tiek izstumtas no kopējās reklāmas, nogrupētas atsevišķās grupās, lai pazemotu, ar ko šī nekaunība pārspēj visas tikumības un vēlēšanu līdztiesību principu robežas. Pašlaik klausos Aidi Tomsonu „Krustpunktā”. Jūtu pilnīgas viņa nekaunības izpausmes, sešu partiju izcelšanu, dalīšanu utt. Un kas nopietnākais - ja tevi sistemātiski apsaukā par muļķi, sāk pašam likties, ka varbūt tiešām esi muļķis, tā „mazās” partijas daļēji nepretojas šim dalījumam un pašas sevi atzīst par mazām. Lūk, kur noved cilvēkus ļoti plaša vēlētāju un partiju musināšana. Ko runāt par neinformēto vēlētāju, kurš zemapziņā ir iegrūsts „25. kadra” efektā, kurš atkārto – nav par ko balsot, par mazajām partijām nav vērts balsot, jo tās nepārvarēs 5 % barjeru un pazaudēsi balsi (kāda nozīme, kā to „pazaudēsi”, labāk balsot par blēžiem?) Šāda masveidīga vēlētāju musināšana rupji pārkāpj vēlētāju brīvas gribas izpausmi, kas norāda, ka vēlēšanas pie šadas situācijas ir nelikumīgas. Minētām ciniski apsauktām par „mazām” partijām, būtu vēlams sastādīt pretenziju uzskaitījumu un attiecīgi rīkoties, lai risinātu jautājumu par vēlēšanu atzīšanu par nelikumīgām, pat pirms tās notikušas. Ja ne citādi, organizējot masu protestus un demontrācijas. 10.SAEIMAS VĒLĒŠANAS JAU IR NELIKUMĪGAS UN ATSAUCAMAS, atliekamas līdz jauna Vēlēšanu likuma pieņemšanai un vēlēšanu sistēmas maiņai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas