Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Eksperte: Vēlētāji sodīja Kristovski par ambiciozo cīņu par ministra amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilgvars
I
Pārmērīgas Kristovska ambīcijas noveda viņu tur kur viņš tagad ir. Žēl ka viņš priekšplānā lika savu izaugsmi,ne vēlētāju intereses.
lielaisjaanis
l
Es arii sviitroju. Kur ta taadu ambiciozu par svariigaako ministru.
garāmejot
g
ĢVK varētu kandidēt par pāvestu, līmenis nebūs par zemu viņa latiņai, arī tur jamie bubina kaut ko nesaprotamu un rāda svarīgus ģīmjus.
zz
z
Kristovskim ar divām augstākām izglītībām kaut kā nepienākas pārmest neizglītotību. Protams, viņš nemācēja gludi runāt un intrigot. Tauta gribēja kaut ko tuvāku sev un dabūja SC+ZRP.
lux-zinātājs
l
bet gan latviešu sīko vēlmi izrādīties gudrākiem, tādiem neesot un kritizēt vislabākos, kas reāli ir Latvijai. --------------------------------------- Zelta vārdi. tieši tā arī ir. Vismaz stāja cilvēkam bija.
monitors
m
Ar to stāju arī bija savādi. Uzraksta PS tāds Sluča kungs, kur skaidro ka būs partijas ziedotājs, bet ar lielu nepatiku izsakās par krieviem. Kristovskis piekrīt viņa redzējumam atbildes meilā. Pēc tam tas viss nonāk publiskajā apritē un nav vairs Kristovskim kopīga redzējuma ar Sluci. Sluča kungu izslēdz no PS, Kristovskis publiski dievojas, ka nav sapratis, ko Slucis rakstījis, un tā kā Slucis nekad nav domājis. Līdz šim brīdim nezinu, vai PS ziedojumu atmaksāja, vai ne?
  • 3
  • 0
temida
t
Lai pastrada kadu realu darbu, piemeram, celtnieciba, buvnieciba un nopelna nodoklos naudu, kuru notiec nekaunigie Arlietu ministrijas ieredni, diplomati, ministri, ieredni, deputati, tad redzas ko pats Kristovskis izjutis un sajutis ikdiena ko sajut un izjut Latvijas iedzivotaji, kuri dzivo visus pedejos 20. gadus neiedomajama nabadziba, pazemojuma, bez mediciniskas aprupes. Visus politkus, kuri ir dzivojusi uz tautas rekina pec to neparvelesanas ir jaievieto darba nometnes, lai atpelna notriekto un notralinato naudu sedot tautai uz kakla.
Hehehe
H
O, šie superzinošie un rūtīnā iesēdušies ĀM ierēdnīši....., bet ministrs savas tautas patriots, tas vienkārši nevarēja labi beigties, jo visi viņu tur jau "ēda" no pirmās dienas, tikai viņš neko nedarīja, lai šos gudriniekus pieliktu pie reāla darba! Te nu ir rezultāts! ĢVK ir LV patriots! Paldies par dabu!
monitors
m
Riekstiņš noteikti bija labāks ārlietu ministrs, jo ilgu laiku strādāja Ārlietu ministrijā un zināja drēbi un rubīja fišku. Jurkāna kungs priekšvēlēšanu diskusijā salika Kristovskim vienos vārtos. Profesionālisma ĢVK pietrūka.
  • 2
  • 2
Nacionāls vai nenacionāls -
N
- Kristovskis bija visvājākais ārlietu ministrs visā Latvijas Republikas pastāvēšanas vēsturē! Sirds sāpēja par Latviju, ka viņai tāds pārstāvis... Tagad tas kauns būs beidzies, paldies Dievam!
SC mode
S
Urbanovičam gan smuks feiss, savējie krievi to nekritizē, SC rullē.
Vārdam
V
Skudrupūznis internetā vēl ilgi nerimsies, jo Kristovskis un & izdarījuši to, ko citi neizdarija Eiropas Savienības tribīnē - TOTALITĀRISMA NOZIEGUMU jautājums
būsim precīzi
b
Ģirts Valdis Kristovskis saņēmis 8570 plusus un 14 520 mīnusus. Tas liecina par drūmu bilanci priewkš ĢVK tautas acīs, un pelnīti, bija kauns pirms gada vērot to maniakālo laušanos pēc krēsla
  • 2
  • 0
Vārds
V
17 000 plusi arī ir vērā ņemami, Kristovskis nekad nav rāvies uz ārlietu ministra krēslu, to zin PS valde vislabāk. Bet mediji tiražē glupības, ko atgremo pseidopatrioti un sarkanie, kas paši ir vislielākie egoisti.
  • 2
  • 4
Edvarts A.
E
13 tūkstoši latviešu vēlētāju mīnusu nav kaut kāds "skudrupūznis internetā", bet vispārēja latviešu tautas nepatika pret izspīlēti egoistisko veidu, kādā Kristovskis piedalījās 10. Saeimas veidošanā.
  • 2
  • 2
Aija
A
Visu cieņu ĢVK nopelniem Eiropas tribīnē, bet viņa raušanās uz ārlietu ministra krēslu visu atmiņā palikusi kā ļoti nožēlojama, un ar to pietika, lai tauta šais vēlēšanās viņa tālāko politisko karjeru iznīcinātu.
  • 2
  • 3
pretīgi
p
Kā suņi. Bet Dieva sods nāks pār pašiem.
Vajag
V
Ak,aimirsu piebilst -viņam tak tas ģīmis. Aši,spoguļus rolā! Ko jūs tur redzat? Brīnišķas sejas vien! Vai nav feini? Paliksim pie tā, bet ne ilgāk, kamēr citi mūs neierauga.
Vajag
V
kādu pagrauzt.Te jums ir Kristovskis.Bez ambīcijām tur nav neviens nav apmeties.Kristovskis ir par daudz godīgs cilvēks. Tad nu kausim viņu nost! Sisim krustā! Ak, mīļie latvieši, kam pašiem ideāls ir mājiņa, bleķa konservbudža,ko pārvietoties un augsta sēa visapkārt savam labumam.
monitors
m
Ar to godīgumu bija īpatnēji, saņemot bezdarbnieka pabalstu no Briseles un strādājot Rīgas Domē. Bet, politiķiem iespējams, citas mērauklas.
  • 2
  • 0
?
?
Lasot šādus "ekspertus" un viņu pašiedomātos, tiražētos bezatbildīgos secinājumus un kuri kalpo saimniekiem par naudu, redzams kā Latvija gatavo Krievijas varai. Ar visādu sīkmanīgu pakalpiņu "gudrībām", kuri par to saņem naudu. Kristovskis neliekas slikts ministrs, labi nostrādāja gan aizstāvot Lietuvu Golovatova lietā, gan Baltijas reģionā valstu lietās, gan patriotiski aizstāv Latviju. Neticu akulām un ījabiem, kuri viesojas gan Maskavā, gan citur un izglītojas par Sorosa fonda naudu.
Jēpītis
J
Paldies autorei par ļoti saudzīgi izteikto kritiku politiskā mēslainē izmestam Kristovskim ar šaudīgām ačtelēm un urrā patriotiskiem saukļiem.Saeima pamazām attīrās, pie kam neaizliedz Šķēlem, Šleseram,Demakakovai,Kristovskim,Dobelim,Plineram u.c. Getliņos veidot savu daudzpartiju ēnu kabinetu,parlamentu,prezidentu un citiem amatiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas