Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Eksperti: Jāpārtrauc politizēt pensiju jautājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pensionare
p
Paldies Viņķeles kundzei ,kura sakārto pensiju sistēmu.Ministre dara visu ,kas viņas spēkos un neko viņai nevar pārmest . JAU PIRMS DIVIEM GADIEM DOMBROVSKA KUNGS APSOLĪJA ,KA PENSIJU INDEKSĀCIJA BŪS un ja premjers sola ,to viņš arī izpilda .Paldies,ka mums tādi cilvēki ,kas domā par tautas interesēm.
Berta
B
Tie paši pensionāri labāk lai paskatās, vai viņu bērni maksā sociālos nodokļus. Protams, ja neskaita tos, kuri paši sēž uz pensionāru kakla, jo vispār negrib strādāt. Jāievieš agrāko Latvijas laiku modelis, kad neviens i nezināja, kas tā pensija tāda ir, bet čakli strādāja, lika zeķē, un vecumdienās kopā ar bērnu palīdzēšanu bija ļoti labi iztikuši.
jā!
j
Ļoti bieži pensionāri savu pensiju atdod saviem slinkajiem bērniem, bet paši bļauj uz valsti!
  • 1
  • 0
zz
z
Tā valsts, kas neciena vecus cilvēkus, ir nolemta iznīcībai.
Opis
O
Pirms grūd citus iznīcībai, pasaki, ko dara Tavi bērni? Vispirms viņiem vajadzētu par Tevi parūpēties!Valsts ir tik bagāta, cik viņa ir, un viņas bagātību var vairot paši cilvēki, un tikai!
  • 1
  • 0
brīvkungs
b
Ja pensionāri nesviestu naudu nopakaļ nelietīgajiem bērniem un mazbērniem, viņi dzīvotu kā kungi.
Hm > kreditu nemejs
H
Kreditu nemejs ja es panemu kredita 5 tukstosus,vieniga majokla iegadei...dabuju izbraukt uz arzemem jo zaudeju darbu.Tev pensionar skauz...sedi un vemj,aizgaji savos 55 gados pensija,dzivokli par sertifikatiem dabuji....noladetais kropli . ------------------------------------------ Ja tu, kreditu nemej, būsi tik rupjš kā zirga deķis - tu nekad nenopelnīsi to, ko nopelnījis pensionārs. Jo tādus rupjus tēviņus neviens darba ņēmējs darbā negrib ņemt. Brīnums, kā tev banka vēl kredītu vispār deva - tu pirms tam muti izmazgāji?
jurjanis pensionars
j
skaidrs, ka pensiju dzīšana uz augšu iegāzīs latviju nelaimē. kā lai budžets pavelk 600 tūkstošu apgādi. jābrīnās, ka to var esošā apmērā un pensiju pieauguma skubinātāji verze un siliņš vienkārši ir ekonomiskie noziedznieki. par vientuļiem jārūpējas, bet tas ir pavisam cits stāsts.
krokodils - visiem
k
Lai šie "eksperti" padzīvo gadiņu uz minimālo pensiju.Nepaies ilgs laiks,kad šie sāks dziedāt pavisam citu meldiņu.
čukča
č
ne jau pensionāri izraisīja inflāciju,bet kredītu ņēmēji ,nepamatoti augsto darba samaksu saņēmēji-- tajos treknajos gados pensionāriem bija tie nabagākie gadi ,jo indeksēja tikai vispārējo cenu celšanos ,un tad ne jau pilnīgi ,bet piemetot kapeikas-- katru reizi ieejot veikalā pārņēma šausmas ,kas notiek ar maciņa saturu...un tagad te dažādiem ekspertiem nav ne goda ne kauna pļurkstēt par krīzes gadiem ,,,,pensiju sistēma ir pilnīgi nepareiza un galīgi aplama--- lūk ,to vajadzētu vienteiz atzīt un pensiju ,lai arī tik lielu ,cik budžets var atļauties ,bet taisnīgu par tiem gadiem ,kas strādāti PSRS.,citādi vieniem tūkstošus ,otram pigu ,lai gan tas pigas saņēmējs ir strādājis atbildīgā darbā--- vienīgā viņa vaina ,vecāki atļāvās viņu laist pasaulē nepareizā laikā....
Kreditu nemejs
K
ja es panemu kredita 5 tukstosus,vieniga majokla iegadei...dabuju izbraukt uz arzemem jo zaudeju darbu.Tev pensionar skauz...sedi un vemj,aizgaji savos 55 gados pensija,dzivokli par sertifikatiem dabuji....noladetais kropli .
  • 1
  • 2
neraizējieties...
n
Strautiņa kungs, gan pienāks arī jūsu pensijas gadi ar attiecīgi nopelnītu samaksu
Pensionārs
P
Tagad jau valsts sektorā strādājošajiem daudz kur ceļ algas. Jāceļ arī pensijas. Nebūt mēs, pensionāri padomju laikā strādājuši un sabūvējuši mājas, celtnes un daudz ko citu, tad tādam Strautiņam, un daudziem līdzīgiem, nebūtu bijis par sviestmaizēm ko prihvatizēt un kļūt par miljonāriem.
saule
s
Viens jautājums-kad Rīgas pašvaldības vadītāji beigs sevi bīdīt amatos,pateicoties dažādām atlaidēm pensionāriem???Kurš par to ir atbildīgs un kurš var apturēt vienas naudīgas pašvaldības,manuprāt ,negodīgu rīcību???????
ja indeksēt, tad visiem
j
Pret netaisnību-ja indeksēt ,tad visiem. kas pateiks kas ir maza, kas liela. manuprāt arī 168 Ls nav liela pensija, arī to vajag indeksēt un protams par tekošo periodu, nevis par kaut kādiem krīzes gadiem.
Jānītis
J
VISMAZ LĪDZ 200 Ls .!
  • 1
  • 1
Vārds
V
Bērziņam un Viņķelim pirmajiem- pēc tam pārējiem!
  • 3
  • 2
???
?
Kāpēc no piežķirtās/aprēķinātās pensijas tiek noņēmts nodoklis? Arī padomju laikos un šajos 20 "brīvās Latvijas"gadosskolotājs ir strādājis, maksājis visus nodokļus. Un ... uz rokas saņem krietni mazāk, jo, redziet, tāds likums. Kāpēc? Nevienā no runātājiem es nevaru par šo nodokli uzzināt.
ēnu ekonomika visur
ē
Ēnu ekonomika Dombrovska valdīšanas laikā ir VISUR! Šākot ar vrestorāniem, veikaliem un beidzot ar frizētavam.
zb
z
Pēteris Strautiņš lai padzīvo kādu gadiņu uz 150 latiem un tad lai muld.
ei!
e
KUr Tavi bērni?
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas