Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Eksperti: Jēgpilni ir tikai divi koalīcijas varianti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Igors
I
Manuprāt , visjēdzīgākais ir variants - ZRP + V + SC , Šajā kombinācijā varēs nošaut divus zaķus reizē - savaldīt SC un spert soli latviešu un krievu konsolidācijā vienotā valsts pārvaldīšanā. Kopējā atbildība valsts liktenī ir spēcīgs arguments , lai nomierinātos un sāktu meklēt kopsaucēju. Un tagad varat sākt mani lamāt ..........
eksperts
e
Rozenvalds nav eksperts, viņš ir marksists.
KO
K
cienījamais politologs un Kažokas kundze iesaka darī ar KRIEVU OLIGARHIEM, kas parādīs, ka vietējie tādi bezzobaini impotenti vien ir bijuši?
domatajs
d
Koliciju varetu veidot ta: Zatlera partija, VL, Vienotiba un SC, tas butu loti labs, izdevigs variants, kurs demonstretu demokratijas principus Latvija un arpus tas robezam, jo tad varetu parbaudit ka uzvedas okupantu pecnaceji reali noklustot pie Latvijas valsts varas. Ja SC uzvestos bezatbildigi, noziedzigi atliktu tikai viens, izmest vinus no koalicijas, jo Saeimas vairakums jau butu ta ka ta no Zatlera partijas, VL un Vienotibas. Ja latvija butu gudri politki tad vini paklausitos manam ieteikumam un priekslikumam, jo sodienas realitate ir ideala, lai veiktu sadus eksperimentu un parbaudes testus.
Nu ko
N
Ja Bērziņš SC piedāvās sastādīt valdību, atkal Rīgā redzēs barikādes.
prahtweeders
p
Kurā (nepieklājīgi) jūs kadrā redzāmo ''ekspertu'' atradāt.
Dido
D
Nacionālā apvienība vienkārši ir neērta partija, jo viņai ir pārāk daudz principiālu nostādņu. Ja Vienotība un SC ir pieraduši patirgoties, vienoties par kādu balsu pirkšanu, utt., tad NA ir tādi stīvi principiāli buki, ar kuriem grūti sastrādāties. Kādas šausmas - būs jāstrādā godīgi. Tajā ziņā SC ir tāds lokanāks partneris, ar kuru varu lietas saurnāt. nedomāju, ka NA ir kādas cerības. priekš kam Āboltiņai vajag tādu krustu kaklā.
lielaisjaanis
l
Jaa, Virsmaati! No sirds izsmeejos.
haha
h
Visjautrākais risinājums būtu, ja Bērziņš SC piedāvātu sastādīt valdību, bet SC paši premjera vietu piedāvātu Dombrovskim,, vienu ministra vietu VL, bet paši paturētu pāris ministru krēslus. SC akcijas strauji augtu.
Jevgenija
J
SC vienmēr balsoja kā vajag 'oligarhiem'.
no malas
n
Koalīcija ir vēsturiska un lieka virsbūve, kura attālina vēlētāju no lēmumu pieņēmējiem mazās Latvijas lielajā Saeimā. Laiks un situācija ļauj šoreiz iztikt bez koalīcijas un koalīciju padomes. Tā ir smaga izvēle politiķiem, kuri ir devuši solījumus saviem deputātiem par labām vietām Saeimā vai valdībā, kā arī mannu no debesīm saviem finansētājiem. Ja tukšu solījumu nav, kas būtu loģiski, nebūs arī problēmu. Par valdību - jārēķinās arī ar sasolīto parvaldes aparāta, ministriju un, attiecīgi, valdības skaitliskā sastāva samazināšanu.
:o)
:
Patiesības paušana un lietu saukšana īstajos vārdos, kā to dara Iesalnieks, kažokasprāt, ir retorika?
ome
o
Jegpilna valdibas koalicija ir BEZ VIENOTIBAS, jo viniem, ka atlaistajiem, valdibaa NAV KO DARIT...
dekolonizacija
d
nevis nemt koalicija,bet palugt doties pagara ekskursija uz krieviju
X9
X
Latviešu vēlētājs,kurš balsoja par ZRP nesapratīs un neatbalstīs koalīciju ar Vienotību.Ja mums būtu vajadzīga tā melīgā "dombrovska' partija kāda jēga bija referendumam?
Ezis
E
Nu ja ZRP ņem SC ,tad \r to tā partija arī paliks atmiņā,tāpat kā citas bijušās! Tikai tagad tas klucis ,ko viņš uzliktu būtu daudz lielāka.Nākošajās vēlēšanās VL dabūtu monopolu!
  • 3
  • 0
0_o
0
"Īpaši" vai "alternatīvi" apdāvinātajiem paskaidroju - tauta sacepās par: 1) Šlesera neizdošanu kratīšanai/kriminālvajāšanai. skaties, tie, kas balso "Par" ir labie. Tie, kas atturas vai "pret" ir oligarhu slēpēji. ZZS+SC 51 balss par Šlesera aizsardzību KAM PIEDER? 2) Valda nepārvēlēšanu un naudas piesavināšanā vainotas personas ielikšanu prezidenta amatā. Vienotība Zatleru atbalstīja un pat savus biļetenus fotografēja. SC + ZZS "nado vņimaķeļņejeje kartočku zapolņaķ" un PLL "kad esi kļuvis par ierēdni, tu vari visu ..". alternatīvi apdāvināts, goda vārds. vai vienkārši pārējos par tādiem uzskati. sliecos uz pirmo variantu.
  • 0
  • 0
hm
h
Jāizbeidz tā demagoģiskā pļāpāšana - vēlētājs nesapratīs... Vēlētājs vienmēr kaut ko nesapratīs. Ja kārtis ir rokā, ir jāspēlē, bet nevis kā galīgam iesācējam jāmeklē skatītāju saprotoši mājieni vai priekšāteikšana. Kad spēle būs beigusies, varēsim atbilstoši rezultātam spriest.
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas