Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Eksperti kritizē sabiedrības turēšanu neziņā par apsvērtajiem budžeta konsolidēšanas variantiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
austrums
a
Kam vajadzīga tāda valdība, kura domā tikai par savu kabatu. Kam vajadzīga tāda budžeta konsolidēšana, kas vērsta tikai uz TAUTAS kabatu. Ieteikums: samazināt visu ministru , deputātu ierēdņu , pilnvarnieku, valdes locekļu utt algas. Maksimālie griesti ko var saņemt- LS 800 uz papīra. Vai nav smieklīgi- kaut kāds CSDD darbinieks var saņēmt LS 2000, bet skolotājs LS 200. Vai tādēļ bija jāpaceļ 2X lielāki ceļu nodoklis automašīnām un to tehniskai apskatei, lai tikai nodrošinātu saviem dīgdieņiem lielās algas?! TAUTA beidzot atver acis un izsaki savu viedokli!!!
Kurmis
K
Kāpēc Domburs šo dokumentu nepublicē. Pakratīt kaut kādus varbūt no miskastes izvilktus papīrus nav žurnālista cienīgi.
Vidzemnieks
V
Problēma ir tur, ka atkal viss tiek darīts tikai "no augšas" un slepeni. Sabiedrībai jau nav jāzin katrs cipars, bet ir jāzin un savā līmenī jaizprot valdības darba stils. ...Ka tiek meklēti dažādi risinajumi un kādas sekas katram no tiem būtu. Informācijas ir jādod tik daudz lai sabiedrības saprātīgakā daļa varētu domāt līdzi. Un ekspertu (ja tā viņi sevi sauc) uzdevums ir saprātīgi virzīt šo sabiedrisko domāšanu. Tauta sapratīs arī lasot starp rindām. Visi taču redzam, cik politiskā situācija ir greiza un taisnīgi, godīgi un atklāti risinajumi nav iespējami. Bet no otras puses 20 gadu pieredze ir tik rūgta, ka kaut kādas zāles tā ārstēšanai ir vajadzīgas, citādi, kā saka, jāietinas baltā palagā un jaiet uz kapiem.
....
.
Tas nenozīmē, ka esošajai valdībai būtu jāuzvedas tikpat idiotiski kā Jūsu pieminētajiem kungiem. Būs tāpat kā ar valdības deklarāciju, ko sabiedrībai atklāja dienu pirms jaunās valdības apstiprināšanas. Kur ir Vienotības sludinātā atklātība? Laikam tikai vārdos
hei
h
prātīga meitene esi. Varu vienīgi piekrist.
patiesība
p
Pilnīgi pareizi,arī nākošais budžets būs ar saprotamiem nosacījumiem,draudzīgiem norādījumiem un tagad PLL SC fani ,visādi ekspertiņi ,jau tik grib kontrolēt un redzēt un saprast visu' kur un kā aizies katrs latiņs,kurš dabūs un kurš nedabūs pēc apetītes rādītājiem.Tiešām ,rodas jautājums,kur bijāt visi eksperti,kādēļ nebļāvāt,kad naudu dalīja PLL ar SC atbalstiem un izsauca dziļu krīzi.Patreizējā Valdībā es redzu jau ļoti gudrus cilvēkus savās nozarēs.Augstākās raudzes domāšana cilvēku veselības,laimes jautājumos ir Ministram Bārzdiņam,ja visi mēs ieklausīsimies viņā un pārējie valdības locekļi un mēs veselības klienti atbalstīsim,tad pēc 4.gadiem ,nozare būs viena no labākajām vismaz Eiropā.Pārejie Ministri nav sliktāki,vienīgi Bārzdiņa kungs jau paspējis caur medijiem daudz lietas vienkārši izskaidrot un es esmu sajūsmā par veselības lietas būtības augsta līmeņa izpratni.
foxa
f
exactly!
Pārliecība
P
Ļoti sakarīgi un saprotami, tikai Par labu Latviju faniem nav pa prātam.
Berta
B
A kur jāsteidzas? Kaut kas ir piededzis? Tak tas ir pamatīgi garš darbs, kas turklāt nemitīgi jāpieslīpē, līdz top gatavs; pārmaiņas būs vairākas, kamēr beigās izies uz gatavo. Otrkārt, - protams, ka vispirms jāsaskaņo ar SVF un EK - kas maksā, tas pasūta mūziku. A mums jāstāv pie ratiem, ja reiz paši ļāvām izšeptēt visādiem šķēlēm, lembergiem, karginiem un šleseriem mums paredzēto valsts naudu! Kur aitas, tur cirpēji, tāpēc nav tagad, ko smilkstēt. Kādu budžetu pieņems, ar tādu būs jādzīvo.
nezinītis
n
Labāk neko nezināt.
wilx
w
jā, es saprotu šeit komentos esošo "vienotības" fanātu sašutumu. Ko bauri iedomājas, viņus visuvarenā "vienotība" grasās apzagt, bet nožēlojamie bauri grib zināt cik, ko un kā! Tiešām, ar kādām tiesībām!!!!
Memory
M
Eksperti un citi ziņkārīgie, kas nepacietībā dīdās var būt mierīgi - viss notiks saskaņā pēc zināmajiem principie '' uzmest & čakarēt ''. Kā tikai tiks dota komanda, tā sāksies....
nu jā
n
labāk jau divi zagļi un buldozers,vismaz nemeloja un skaidri uzreiz pateica ,ka 10% mani un uz priekšu.vienotība ar dombrovski priekšgalā tikai tādi pindacīši un sīki zaglēni.Tikai MELIL ,MELI ,MELI.....
*****
*
protams, ka valdība nav kaut kā dota, bet valdība ir jāčakarē no pirmās dienas, kad tā ir akceptēta, citas izejas nav un tā arī ir demokrātija, tikai tu dziļi maldies attiecībā uz maniem uzskatiem - es nepiederu pie tiem, kas tic, ka paši ir valsts un ievēlētie deputāti to vien domā kā tautai labāku dzīvi sagādāt
I.Gr.
I
Anoniimais un bailiigais "vai, patika" maak muusu valdiibu tikai lamaat un aprunaat. Ar taadu nav jaadiskutee. Lai vinjsh pasaka savu vardu, ja nav gljeevs! Pet prieksh tam vinjam nav drosmes, jo tas vareetu vinjam kaiteet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas