Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Eksperti: partijām vēlēšanu laikā nebūs ar ko lepoties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
======
=
Patiesam Latvija ir apmeram kadi 60% veletaji kas kaut vai rit nobalsos par politisku speku kas nostasies tautas puse. Kapec neviens politisks speks to neizmanto var tikai pabrinities. Tas izsauc vel lielaku brinumu zinot ka visas partijas izmisigi ristas pec gaisa jo gandriz visas partijas slikst un ir uz vai zem 5% barjeras.
riņķī apkārt
r
Stendzinieks ir visvairāk atbildīgs par to, kas notiek Lativjā šobrīd
Terpiklis
T
Partijām būs ar ko lepoties - tie būs Stendzenieka klipi!
KR
K
Lasu komentārus, un jau redzu, ka TB LNNk ar savu "cukuraino" video ir noķērusi dažas labas balsis. Tas taču tieši arī ir tas, ko viņji vēlas, lai visi saktu domat par Lv pret RUS, , kur protams TB LNNK aizstāv Lv sirmgalvjus utt...., kamēr patiesībā TB LNNK ar šo seklo video parada tikai vienu- "stardat nemakm, negribam, valsti nodot un apzagt esam pratuši jau padsmit gadus, un deļ tādiem stulbeņiem kā jūs, kas vēl aizvien tic, tam ka mums tiešām rūp viss ALtviskais , lai gan mēs ar lielu prieku atbalstam TP Latvijas gazpromizāciju, un sadarbojasmies ar Šleseru, kas atklāti lobē kremli, mēs vēl ar vien esam, bijām un būsim valdībā, tiki dēļ jums Kvaukšķji!"
ZBL
Z
No zelta tilta labās puses sāk soļot tvajuzemci, bet no kreisās pčoločņiki, t vidū uz jaunā tilta viņņa viņi satiekas, sabučojas un saka - Šis tilts ir simbols, ka esam par vietējo korupciju.
Laura
L
Visi te var gudri runat, cik grib., bet patiesība ir viennozīmīga - reklāma ir izraisījusi sarunas, veidojas par un pret, un politikā jau neko citu nevajag. Bet vispār, aizejam vakarā uz veikalu un pērkam latviešu produktus!!!
paregis
p
Ja pašiem nav sasniegumu ar ko lepoties,tad pastāv vecā labā tehnologija- uzliet samazgas konkurentiem.To šie kungi perfekti prot.
Kabula
K
Ja konjunktūra prasīs, un runa ies par ievēlēšanu/neievēlešanu, LPP bez grūtībām mainīs arī orientāciju, jo skaistums, galu galā, nāk no iekšām, nevis no tā, vai patīk puikas vai meitenes;)
!
!
Ņemam vienu kilogramu sūdu (valdošo partiju darbus) un divus kilogramu zelta (pozitīvisma skarto muldēšanu) - iegūstam trīs kilogramus sūdu.
latvietis
l
pareizi, pareizi, gudriniek - politkorekti būtu, ja tie krievi piebrauktu ar BMW pie kura piestiprināts krievijas karodziņš. Vai varbūt ar Nikolaja lenti būtu rotājušies, kār arī to daždien Rīgā redz. Tad tādi kā Tu varētu lepoties. Veiksmi Tev, bet es ceru, ka tādu kā Tu nav pārāk daudz.
CRC
C
Starp citu paslaik tiesam noderetu paris pozitivisma kampanas par: budzetu, pareksa glabsanu, eksporta veicinasu utt. Nez kapec visi kluse.
Jupis
J
Geji ir lieli ceļotāji un lidostas "Rīga"attīstības kontekstā vēl neizmantota iespēja.
AA
A
Stendzinieks normāli apliek citus, lai sagatavotu augsni pat sava klienta izcelšanai. Tam taču nav jāpievērš uzmanība.
CRC
C
LPP kersies pie homo jautajuma tur saubu nav. Sauklis - gazi grida pret satanisko geju kustibu, kas sagrava Latviju un nelauj attistities lidostai.:)
gm
g
Stendzis kaa vienmeer kjeras pie vienkaarshotaa varianta. Vinsh nespeej saredzeet atshkjiriibu starp Eiropu un ASV. Eiropaa cilveeki apzinaati vai neapzinaati liek uzsvaru uz paarbaudiitaam stabilaam sisteemaam nevis spozhaam personiibaam. Taa ir buuveeta politiskaa sisteema, taa pamatu pamatos staav rakstiits cilveeku zemapzinjaa. Jo hairsmaatisks, spozhs un gudrs liideris tomeer ir arii savaa zinjaa drauds sabiedriibai, tas padara visu sabiedriibu pusliidz atkariigu no vienas personas, lai cik arii taa laba buutu. Taadeelj eiropieshi ir vairaak tendeeti uz stipru sisteemu veidoshanu, kurai piestaav mieriigi, nosveerti un inteligjenti vadiitaaji. Tas, ka Latvijaa nav ne pirmo, ne otro - neatsauc sho domu kaa taadu. Stendziniekam truukst izpratnes par lietaam, vinjsh maak speeleet zemaakajaam liimenii - apeleeshana pie pamata emocijaam (beerni, simgalvji - aikustinoshas Paukshtello balss pavadiibaa) un ziimuleeties ar prastaam, bet skaljaam provokaacijaam, piemeeram, Bushs kaa Peace Duke un Shleseris kaa rakjete "pasaulee". Vieniigais, ko Stendzis ir paveicis paliekoshi un pamatiigi, tas ir miits par vinu pashu. Tomeer tas ir un paliek miits.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

"Neviens nebija treniņbiksēs."

TB/LNNK līderis Roberts Zīle

Lasiet plašāk Eksperti: tēvzemiešu klipā atražoti stereotipi par krieviem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas