Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Eksperti: Saskaņas centrs grib paturēt krievvalodīgo elektorātu sev

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ds
d
Domāju ka Lindermani atkal ieliks cietumā par nacionālā naida kurināšanu .....tāpat kā Krievijā jau sēdēja ... Ja neieliks - tad tik vāja valsts laikam nav pelnījusi pastāvēt , tad tikai stājamies PSRS atpakaļ... Katrai demokrātijai ir savas robežas ..
alberts
a
Lindermani Latvia nekada cietuma neieliks - ar vinu visu laiku auklēsies.Jebkurs tiesnesis atcer esies Laukrozes likteni!Krievija bija gudra - pasvieda mums to mērgli - tagad vini smej.
  • 1
  • 0
alberts
a
Viņam jau NAV cita varianta - TIK vien ka pielabinaties tiem "padomju purva ļaudm"!Normāls latvietis vinu tāpat nesaptratis -kaut gan es ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZINU,ka daudz "latviesi" nobalsoja par SC.Tagad varēsiet nsanemt tos "labumus" - putras pakas.
Valdis
V
Latvijai tie padomju mēsli nav vajadzīgi! Lai tak aizrijas ar saviem padomju civilizācijas surogātiem!
ome
o
vaidziņi jau atkal apaļi!
Vārds
V
bubī-tox?
  • 0
  • 0
Kisa
K
Ušakovs rīkojas tāpat kā Zatlers: "Mans viedoklis, šodien viens, rīt cits. "
tirgus sieva
t
ABET LAI TUR ! MAN VIŅU NEVAJAG!
Svins
S
jā, bet interesants imidžs veidojas Ušakovam - Rīgas mērs no SC, arī viens no SC premjera kandidātiem, kas atzinis okupāciju, parakstījies "par" krievu valodu kā otro valsts valodu, tajā pašā laikā runā latviski, noliek ziedus pie Uzvaras pieminekļa un aicina dziedāt Latvijas himnu 18.novembrī. spēcīgs kokteilis. šķiet, ka ne tikai Trusim ir jāatbild uz jautājumu - kas es esmu?
DD1
D
Te tev nu bija eiropeiskais Ušakovs,- lielkrievu šovinisti mazliet paspieda un viņs padevās, tāpat kā Zatlers.
Svins
S
paliek gan atklāts jautājums vai SC vispār gribēja būt valdībā? krieviski rakstošā prese burtiski dzīvo (pelna, taisa karjeru) uz mīta, ka "krievus sit". lasītāji to pieprasa un ja ir pieprasījums, rodas piedāvājums. ja SC pēkšņi būtu tikusi valdībā, tas apgāztu mītu, ka latviešu nacionālisti nelaiž krievus valdībā, ka krievus te apspiež utt. SC būtu tiešām jāsāk risināt sociālie jautājumi un jāpilda solījumi vēlētājiem. tad izrādītos, ka to nemaz nav tik vienkārši izdarīt.
Zaķis
Z
Ja vienlaicīgi grib dzīties pēc diviem zaļiem, tad parasti paliek tukšā.
kaķis
k
a mums, kaķiem, ūšakovs ļoti patīk! ŅAU!
suns-strādnieks
s
bet jums kaķiem VĒL nav vēlēšanu tiesības! Ak jā , gandrīz aizmirsu- VAU!
  • 3
  • 0
matīss
m
Par šādu izgājienu un melošanu šis morālais kroplis, ir jāņem kārtīgi priekšā, lai viņš no politikas turētos tādā pašā attālumā kā ateists no krusta!
nu jā
n
maratonists ir patoloģisks melis, kā jau visi šizofrēniķi, kam īstenība jūk ar izdomu. Tāpēc resnais kāmis arī ļekoja maratonu. problēmas ar īsteni'bas izvērtējumu
ksenofīls
k
Nu cerēsim, ka tiem latvjiem tās acis atvērsies platāk un viņi beidzot pamodīsies tā rigtīgi... Okupācijas sekas ir jālikvidē!
selga
s
Nu,lai taču patur,kas mums no tā,ne silts ,ne auksts.Vienīgi dažam labam latviešu loham ausaiņa pielūdzējam acis atvērsies un sapratīs,ar ko darīšana,ne jau ar vecmāmiņu ,božij oduvančik,bet pelēko tambovas vilku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas