Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Eksperti un politiķi skeptiski par iespējām pārvarēt etnisko balsojumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
член ЦС
ч
Дорогие товарищи!Будем последовательно следовать идеологическим установкам Урбановича-Толстого!И не забудем вычеркнуть из нашего списка следующих "нацменов" -Dzintars Jugensons -Emīls Ruzovskis Arnis Strazdiņš
vot
v
Visu cieņu Kosteņeckai un Loskutovam,lai visi būtu tādi krievi,tad es arī balsotu par SC.
es arī pie skeptiķiem!
e
Liela daļa krievu dzīvo pavisam citā informācijas telpā un viņiem svarīgāk par visu, kas notiek Krievijā! Lai viss būtu vienkāršāk, tad labāk,- lai šeit atgrieztos vecie laiki vienotā Krievijā, par ko intensīvi cīnās Krievijas funkcionāri un naudasmaisi!
Nu, nu ...
N
Loskutovs diskusijas dalībniekiem pauda prieku, ka šajās vēlēšanās lozungs "krievi nāk" vairs ir palicis tikai nacionālās apvienības rokās. -- Vienotības pārstāvim jau nu gan vajadzēja zināt, ka lozungs "Krievi nāk!" ir PCTVL un Ždanokas patentētais sauklis, ar kuru PCTVL pirms 7. Saeimas vēlēšanām vērsās pie krievu tautības vēlētājiem, vienlaikus mēģinot iebiedēt latviešus. Nacionālās apvienības rokās ir bijis sauklis "Latvieti, nepadodies!" PCTVL centās iebiedēt, NA (TB/LNNK) savukārt aicināja latviešus nenolaist rokas. Starp abiem lozungiem milzīga atšķirība jēgas ziņā.
suka
s
Bet Buldozers solīja sadarboties ar krieviem . Rakšot viņiem , pa lēto , tranšejas karam ar fašistiem Vienīgi krievi grib , lai viņš arī saļarku pats pērk . Bet gan jau vienosies - kā nekā divu šoferu (krievu) un strādnieces dēls Lešinskis
lauķe
l
Rakstnieces kundze atkal kārtējo reizi bargi krata pirkstu nacionāļu virzienā.....Lai tak saņem dūšu un atklāti pasaka, ka balsos par SC ....... Eh, Marina, cik īsa Jums atmiņa......
ko lai saka
k
Kamēr Latvijas galvaspilsētas vēlēts vadītājs izies trakojoša staļinistu pūļa priekšā un,apsveicot viņus viņu svētkos krievu valodā paziņos,ka laime ir "vienotā Latvijā vienotā Krievijā",tikmēr - par ko mēs vispār runājam? Ko darīt šādā situācijā kaut cik domāt spējīgam latvietim? Balsot par šo sarkanarmijas ordu aurojošajiem pēcnācējiem,lai "pārvarētu etnisko balsojumu"?
Žetons
Ž
par šo - ''sarkanarmijas ordu aurojošiem pēcnācējiem'' Vēl varētu piebilst - ''un arestantu tērpos tērptajiem, ar Dāvida zvaigzni pie krūts - Brīvības pieminekļa tuvumā'' !
  • 6
  • 2
zvirbulēns
z
Te tik vēl trūkst piebilde, ka diskusija noritēja visiem saprotamajā un jaukajā krievu valodā! Tu lasi šitos un brīnies, kas viņi ir, kā no marsa, kaut kas nenosakāms! Vispār drūmi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas