Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Eksprezidente: tagad augstākā prioritāte ir nākamā gada budžets

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
|
|
Dīvaini, ka eksprezidente domā sevi esam augstajā amatā uz visu mūžu, kā olimpisko čempioni. Tie gan skaitās čempioni uz mūžu.
Gatis Ozoliņš
G
Jāsaprot taču, ka viņa ir Eiropas pārdomu grupas dalībniece un viņai Eiropa ir pirmajā vietā. Mums ir jābūt Latvijas attīstībai pirmajā vietā. Un tapēc nav jālamājas.
Gatis Ozoliņš
G
Valdības prioritate ir budžets, bet politikas prioritate ir paradigmas maiņa politiskajā domāšanā.
AKL
A
Prieks, ka mums ir VVF!
I.Gr.
I
Man ir pamatotas aizdomas, ka VVF lamaataaji ir paaraak salasiijushies Lapsas graamatu. Bez tam latvieshi, ja speej citus nolamaat, pashi juutaas itkaa veertiigaaki.
apzagtais
a
Si kuce vien doma, ka iztapt starptautiskajiem bleziem, kretiniem un ta vina darbojas noladetos garos 8. gadus. Latvija, lidz noveda Latviajs valsti bankrota, iespejams,ka vinai par to ari kads samaksaja.
temida
t
protams, protam un nakosaja gada Latvijas valsts budzeta ir jaierekina Ulmana un Freibergas dzivoklu izpardosanas ienemumiun vinu sulainu un kalpu izmanksu nonemsana. Ir amorali,ka Ulamnis un Freiberga uzdzivo Latvijas valsti ka komunisti okupacijas laika, dzivojot uz valsts un tautas kakla. Kad Ulmanis un Freiberga izvaksies no valsts dzivokliem Rigas centra un saks pasi rupeties par savu dzives telpu, sadzives apstakliem fiziski un ar savu maku? Ir amorali, ka Ulmanis un Freiberga izlaupa Latvijas valsti un apzog Latviajs iedzivotajus, kurus vini pasi ir novedusi nabadziba, dzila posta un bezceriba. Jacer, ka jauna V.Dombrovska valdiba, beidzot, nonems visas komunistiska rezima privlegijas Ulmanim un Freibergai. Lai musm visiem kopa izdodas atbrivot Latvijas valsti no tas izlaupitajiem un iedzivotaju apzadzejiem!
Vecis
V
Baigā pamācītāja uzradusies!
ilze
i
Būtu nu labāk paklusējusi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas