Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ēlerte: integrācija ir veids, kā mēs stiprinām nacionālo identitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvietis vulgaris
L
Vai vēlaties par to parunāt? PS Ar tiem vaigiem , kas "izdod" dimensijas , to var sajust ar ausīm un degunu (un noteikti tā nav smakojoša mute) PPS Jauku Jums dieniņu!
Uganda
U
"latvietību kā tādu" labi raksturo Jūsu rakstītprasme. Jūsu tekstā kļūdu vairāk nekā teikumu. :(
vaigi runājošie
v
Interesanti, ar kuriem vaigiem Jūs domājat?
integrācija
i
"Kur latvju meitas zied, kur latvju dēli dzied, ļauj mums tur laimē diet..!" Pat iztēloties pagrūti skatu, kur, piemēram, krievu skolu apvienotais koris no sirds dziedātu šo lūgšanu. tāpat arī - Dziesmu svētkus, kuros visi justos vienlīdz vērtīgi...
Andris
A
Nepiečakarējies tur kur nevajag.Es vienkārši esmu neizpratnē ------TU vēlies ,lai mēs ar sirdi un dvēseli atbalstītu krievus un viņu zemi .Tas nozīmē ----atteikties no civilizācijas .Starp citu ---krievi būtu mums pat ļoti pateicīgi.Un tikai saki ,ka NĒ.Lūk tādi viņi ir un tādēļ mums būs pat ļoti grūti ar viņiem sadzīvot.Kaut vai uz KRUĶIEM ,bet tad viņus būs jātriec.
mjā ...
m
čivilizētai ------------- Toties tu esi ļoti Čivilizēts .......
Andris
A
Tu viekārši esi maita ar vislielāko burtu ,brauc taču un dzīvo tai bagātajā krievzeme ,no kurienes PAŠI KRIEVI MŪK ,JA TIK BŪTU NAUDAS.Tai urlu tautai vispār ir citi uzskati ,ne kā čivilizētai pasaules daļai .Viņi taču vēl tagad dzīvotu psrs AR VISĀM TRAKĀM NABADZĪBĀM ,kas no tā izriet Vai tiešām STAĻINS šo nāciju ir tik drausm'tgi degradējis ,ka vēl neredz gaismu tuneļa galā.,un liekās viņi to vēl ilgi neredzēs.CERĪBA IR UZ ĶĪNIEŠIEM.
jautrais
j
.. ar pliku pakaļu, un uz tukšiem solījumem.. latviešu valodu celsim.... ja sunim naf ko darī šis olas laiza..
pamela
p
NEBŪS ĒLERTE prezidente,gluži tāpat ,ka es - Naomi Kembela,jo tad jau latvietība,kā tāda zudīs.VVF uzsāka nīdēt arī Saeimā u.c.,Ēlerte - pabeigtu,BET to citi letiņi nepieļaus.No PS latviskā spārna tikai drīkst domāt par prezidentu,jo GUSČINI paliek arvien nekaunīgāgi /lasiet sestdienas "LA"/pieprasot Krievijai ieviest Latvijā Gruzijas variantu.Un kapēc tas ir iespējams- tāda pretvalstiska propoganda?Tapēc,ka Saeimu ir apsēduši kosmopolīti un prokremliski "latvieši"- integrētāji.
savejais
s
Ambiciozs meitiets. Viņa jau tagad uzvedas kā prezidente
hm
h
Krievijā, ASV,Skandinājā -------------------- Ne Krievijā, ne ASV nav tāda valsts valodas likuma; Kā ir "Skandinājā" zin laikam tikai viens cilvēks uz pasaules - "strikti". Katra latvieša pienākums savā valstī runāt un sarunāties latviski. --------------------------- Neizglītota latviešu urlēna viedoklis. Normāli cilvēki lepojas ar svešvalodu zināšanām un vajadzības gadījumā tās lieto.
strikti
s
Latvijā valsts valodas likums ir jāievēro tikpat strikti, kā to ievēro Krievijā, ASV,Skandinājā u.c. pasaulē. Kurā valstī ar latviešiem auklējas ? Latvieši citās valstīs saviem bērniem organizē skoliņas un tās nav valsts skolas. Kad Latvija beidzot tiks vaļā no PSRS okupacijas sekām ! Katra latvieša pienākums savā valstī runāt un sarunāties latviski.
Vilibalds
V
Nesaprotu, ko aŠ+aŠ maisās pa Saeimu ? Ja nevar izstarot gaismu, tad nevajag stāvēt gaismai priekšā ! Divi liekēži tup tautai uz kakla.
mammucis
m
Papucīt, neizliecies nu par pēdējo nabagu. Lai apmeklētu dažas teatru izrādes gadā, nevajag lielu naudu. Ja tu negribi iet uz kino vai teātri, tā ir tava ne naudas problēma.
davaj !
d
Ēlerte viena pati neko neizdarīs, ja mīļā,jaukā latviešu tauta tikai kurnēs,smādēs, zākās. bet pati neko nedarīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas