Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ēlerte: izglītības jautājumus nevar risināt ar referenduma palīdzību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.Gr.
I
Manupraat Eelerte nav sapratusi galveno: Labi buutu, ja visi Latvijas iedziivotaaji ietu kopaa jauktaas klasees! Tikai taa vinji iemaaciisies cieniit viens otru. Nebuus vairs urlas un fashisti, bet ar laiku radiisies viena, saliedeeta sabiedriiba! Un 12 gadi ir pietiekami ilgs laiks lai paareju uz jauno sisteemu veiktu pakaapeniski.
zanzibars
z
Ēlertes kundze, Jūsu rīcība, atvainojiet, ir cūciska! Pati nepiedāvājat risinājumu, tā vietā liekat sprunguļus riteņos tiem, kas mēģina beidzot pārraut šo de-facto divkopienu valsts apburto loku 20 gadu garumā. Jūsu nesenais integrācijas dokuments ar jēdzienu definīcijām, tas viss ir lieliski. Tikai, ko piedāvājat praktiski darīt, lai likvidētu šo jūsu definēto divkopienu valsti??? Vai visiem latviešiem runāt krieviski ar krieviem, tā kā Jūs to dariet? Vai tas ir tas, ko Jūs piedāvājat VL iniciatīvas vietā?
K.Š.
K
TEIKUMA DAĻA " PARAKSTU VĀKŠANU PAR IZGĪTĪBU TIKAI LATVIEŠU VALODĀ" VARĒT TIKT SAPRASTA KĀ " RISINĀT VĀKŠANU TIKAI LATVISKI, BET " PAR IZGLTĪBU PAR TIKAI LATVIEŠU VALODĀ PARAKSTU VĀKŠANU" NEVARĒTU TIKT PĀRPRASTA.
palicējs
p
izglītības jautājumus , varbūt arī nevar, bet rusifikācijas pārtraukšanas un latviskas Latvijas veidošanas jautājumus gan var.
K-K
K
... Izglitibas ministrei, Elertei, naktos padomat pirms sakt murmulet globalistu zargona! ' ... jabut gataviem gan skolotajiem, vecakiem un berniem ...' Nu ja, divdesmit gadi bija par isu laiku, lai 'sagatavotos' !!!! Gaidisim vel divdesmit, pec tam, lugsim latviesu valodu ka ...??!!! ... Un, lai sagatavotu studentus macibam atseviskas valodas pasniegtajiem prieksmetiem - nav vajadzigs 'bilingvilisms', bet iedzilinasanas straumes(emersion ang.) vai specialas skolas ka Francu licejs ar latviesu valodu ka pamatvalodu! ... Vai Elerte taisas but nakama VVF pie Latvijas Satversmes GARIGAS IZVAROSANAS ?
uz ielas visiem jāprot runāt latviski -------------------- Kārtējais stulbums ....Kāda tev, nelga, daļa gar to, kādā valodā cilvēki sarunājas savā starpā uz ielas? Varbūt vēl gribēsi regulēt, kā citiem jāģērbjas un kādas frizūras jānēsā?
Всегда говорю на улице по-русски и отлично себя чувствую, "uz ielas visiem jāprot runāt latviski", так что не согласен с вами, Zirka » 21:02.
Zirka
Z
Man vienalga, kā Jūs runājat savā guļamistabā, bet uz ielas visiem jāprot runāt latviski un valsts skolās izglītība jāsniedz tikai valsts valodā. Atraduši diskrimināciju. Taisni jāsmejas!
VĒROTĀJS
V
Cienījamā ministre, beidziet mūs uzskatīt par galīgiem muļķiem. 20 gadus jums visiem bija laiks sakārtot izglītības jautājumu. Latvijas strausiem pietiek slēpt galvu smiltīs. Mūždien aizbildinoties ar nesakārtotajiem ekonomikas jautājumiem, visus 20 gadus izglītības un nacionālais jautājums tika atbīdīts otrajā plānā. Nu vienreiz pietiek. Sāciet kaut ko darīt.
XXXX
X
.....tas butu jadara pakapeniski un pardomati -----jautajums,kads laika spridis ir "pakapeniski un pardomati? Divi gadu desmiti ir bijusi par maz? Pagaidisim,kamer latviski seit neviens vairs nerunas.Viss bus noticis pakapeniski un pardomat vairs neko nevajadzes.Tas ir melnais arprats,ka pie Jums tur augsgala tiek darits viss,lai nedotu iespeju latviesu valodai nostiprinat savas pozicijas.Un ta jau 2o gadus.Tik domasim un domasim. Varbut nedomajiet,izejiet ara uz ielas un paklausieties.Ja tos parakstus nesavaks ,tad LATVIETIS ir savas zemes nodevejs un punkts.Ta ir pedeja ceriba palidzet saglabat savu valodu.
skumji
s
tas ka komunistu bandas dzemdetais meligimafiozais 4. maija rezhims 20 gadus nelietigi nodarbojas ar cittautieshu integracijas procesu brutalu bremzeshanu ir pieradams tiesa,jo LV joprojam apmaksa milzigu daudzumu skolas,kuras bernu apmaciba notiek SVESHVALODA....par shadu drausmigu noziegumu katram LV pilsonim LV ir jasudz ECT,
skumji
s
bet okupantu rokaspuishu- komunistu un chekistu organizeetaas bandas "partijas" 20 gadus ir nelietigi vazajushas demokratijas un LR vardu
nv
n
ak jē, vēl viens galvu durvīs saspiedis gramatikas labotājs interneta miskastē. Starp citu - pareizi būtu 'kā man IR apnikusi', ja nejēdzi, tad nemāci citus :) Bet es neiespringstu par pareizrakstību. To pietaupu nopietnākiem gadījumiem, nevis saziņai ar kaut kādiem virtuāliem miskastniekiem.
Memory
M
Tāda ir reālā demokrātija, kad katra partija cenšas likuma/likumdošanas ietvaros vairot savu popularitāti un piesaistīt vēlētājus! Nāksies samierināties, jo viena pareizā viedokļa un patiesības laiki ir pagājuši uz neatgriešanos - tāpat kā tautas vienotība Atmodas&dziesmotās revolūcijas laikos.
patriots
p
Vai tas nav vajprats,ka Latviajs aprobezotie, neko9mpetentie ministri ka Stokenbergs, Pabriks, Elerte darbojas pret Latviajs valsts un latviesu tautas interesem? Izsaktas, ka sie ministri ir tiesi tie, kuri skel Latviaj sabiedribu, Ka kadam Latvija dzivojosam latvietim vel var but saubas par to, ka visam valsts macibu iestadem ir japariet uz latviesu valodas apmacibas programmam no si gada 1.septembra. Elerte demonstre, ka vina grib sanemt lielu naudu, bet negrib stradat, jo si blede, politska prostituta ir peiradusi tikai ar muti braukt un sanemt lielu algu. Elerte rupejas tikai un vienigi tikai par savu delu un draugu Kinas gimenes delu (vi9nsu sos kretinus interese vien privatais labums, kuru vini var iegut uz lidzcilveku rekina un valsts rekina), jo tiesi sie smerdeli macas Jurmala ar pastiprinatu anglu valodas un citu valodu novirzienu. Ka pretigai demagogei Elertei nav kauma melot, ka pastoprinata svesvalodas macisana ir bilingvala valodas lidzvertiga sistema? ka sis idiote vispar var but par mi9nistri? Protams, ka Latvijas pilsoniem ir tiesibas referenduma izlemt, ka Latvija visas valsts skolas ir jamacas latviesu valoda, jo tiesi Latvija pilsoni un citi dzivojosie cilveki ir tie, kuri ar saviem nodokliem uztur sis skolas un sos zagligos, slinkos, meligos, bledigos politikus ka Elerti, Pabriku, Broku, Stokenbergu....kuri ir iedomajusies, ak vini sedes ministru kresla neko nedaris, bet sanems lielu alga ka tas notiek visus pedejos 20. gadus Latvija..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas