Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ēlerte: Jābūt diskusijai par valodu, kādā jārunā prezidentam un premjeram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fima
f
tikai krieviski.
Gādnieks
G
Kā ar latviešiem Krievijā ? Vai Krievijas prezidents nevarētu kaut ko paskaidrot arī latviski, ja jau pie mums tāds reveranss krievu virzienā...
Oskars
O
Stulbi kad Latvijā nezin kādā valodā jārunā !!!!!! Šitie točna runās ČUKČU valodā , jo ltviešu valodu PĀRDEVUŠI.
nu jā
n
Vajadzēja jau gan tam Bērziņam drusku uzkniedēt
nē kauna stabam, nē Bērziņam !!!
n
vai man vienīgajam šķiet, ka briest (vai jau notiek) kārtēja okupācija ??????
rosa
r
vienkars jautajums - vai kiniesu valodu vins jau iemacijas, ja ta saka. ja prezidents macetu anglu, vacu, francu un krievu bez savas komunikaciju valodas, tad varetu te ta platities. parejos gadijumos pec protokola iegadasies tulku. ievelesanas bonus punkti ir jaatpelna, tas skaidrs, bet kadas cena, biedr` Berzin?
:)
:
... oij ... man` Dudinj ! :))))
Dundukovs
D
Pērkot mellenes , prezidents drīkst runāt čigānu valodā!
Jukums
J
Protams, ka Latvijā tikai latviski. Izņemot noteiktus gadījumus, kad atļauts lietot citu valodu, bet tie ir stingri jāatrunā kādā politiķu ētikas kodeksā.
anna
a
mēs varētu vēl kādu sējumu sagatavot., lai būtu pēc kā vadīties. varbūtviņi drīkst tikai žestikulēt un vaibstīties
  • 1
  • 0
hmm,
h
Ēlerte sākusi baigi labi izskatīties. Vairāk par 40 nedosi šitajā bildē.
mmm
m
Varbut tad var izskatities pati par saviem lidzekliem, nevis nodoklu maksataju naudu, vienlaikus iztaisot no sevis kaut kadu nacionalisti. Tada Kulturas ministrija vispar nav vajadziga, jalikvide nost. Laikam tomer miljonari nevar but ministri, jo viss izklausas ka no citas pasaules. Cilvekiem nav ko paest, bet si tik par kulturu. Ka pie tadiem afrikaniem, kur ari dejas augsta verte, tikai slinkums un citas lietas (taja skaita - citi tapat apgada ar naudu un apgerbu), lai pelnitu iztiku.
  • 0
  • 2
t
t
viņai kosmetoloģe ir viena no labākajām kolonnā piestaigā regulāri
  • 1
  • 1
Pilsonis
P
Bet mani tracina, ka katra stulba sieviete var aizrādīt prezidentam, kā tam jārunā! Lai runā tā, kā prot un uzskata par vajadzīgu!
Dārznieks
D
Neapšaubāmi , ka Latvijas Prezidenta runa krieviski krievu kopienas sanāksmē būtu inteliģents žests. Tikai , ko domājis Prezidents ar - runāšanu ar krievu kopienu ? Cik ierasts, Prezidentu ielūdz TV , Radio un uz ievērojamiem publiskiem pasākumiem. Cik zināms, visos šajos gadījumos ir paredzēti kvalificēti tulki un tulkošanas aparatūra un publika, ārvalstu sūtņus ieskaitot , daudzmaz saprot latviski. Tad par kādu "cita līmeņa" kopienu iet runa ?
Daumants
D
LIETAS BŪTĪBA Jebkuram valsts un pašvaldības ierēdnim ar masu saziņas līdzekļiem jākomunicē TIKAI valsts valodā. Cīņa par valsts valodas varu valsts iestādēs ir cīņa par valsts varu Latvijas valstī. Kas atdod valodu, atdod varu
Svins
S
it kā tāds diezgan reālistiski domājošs vecis tas Bērziņš izskatās/izklausās, bet valodas jautājumā man viņa pozīcija šķiet balstīta kādā neizprotamā ideālismā. šķiet, ka viņš domā, ka, ja ar krieviem runās krieviski, tad, varbūt, iespējams, varētu panākt kādu progresu sabiedrības integrācijas un abu divvalodīgo kopienu apvienošanas jomā. bet es domāju, ka viņš kļūdās - ja ar krieviem runās krieviski, tad viņiem atkritīs vajadzība mācīties latviešu valodu. ne soli atpakaļ no latviešu valodas kā vienīgās valsts valodas.
kas bija valoda???????????
k
ierocis???????????????pavisam debils????????????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas