Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ēlerte nav sarūgtināta par iespējamo neievēlēšanu Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kencis&Pavuls
K
Elerte viena no gudrakajam politikjeem Latvijaa, ar savu skaidru redzeejumu un staaju. Vinja krietnu laiku pirms Zatlera sauca oligarhus vaardaa un ciiniijaas pret to ietekmi. Taadeelj arii daljaa sabiedriibas tika demonizeeta.
Bauru zeme
B
Nu, un vai bija vērts pirmsvēlēšanu laikā pārtapt teju vai par nacionālisti, atkāpjoties no vispārcilvēciskajiem demokrātijas principiem? Ko, Sarmīt? Tāpat, redz, izsvītroja.
Puisis ar perfekti izskūto kājstarp
P
Protams, ka nebija vērts . Vienā brīdī likās, ka kundze jau startē no "Visu Latvijai " kandidātu saraksta – tik nacionāla tā runa bija. Un priekšvēlēšanu drudzī, lai iekļūt Saeimā, kundzei bija piemirsies i kosmopolītisms i netradicionālā seksa piekopēju simtu tūkstošu likumīgās cilvēktiesības. Žestu valoda vakar iekš TV man signalizēja, ka Sarmuks ir dziļi, jo dziļi apbēdināts. Iespējams, ka ar vēlēšanu rezultātiem ir noraksts arī klusi lolotais LR prezidentes amats ( ļoti līdzīgas grimases iekš TV kastes redzēju , kad PAbrika vietā nominēja Zatleru, un tas manuprāt arī kalpoja par PAbrika atvadām no TP)
  • 0
  • 0
A
A
Tas, ka Ēlerte netaisīja sev skaļu PR akciju par katru veiksmīgu iniciatīvu vai labi padarītu darbu, nenozīmē, ka viņu drīkst anonīmi nograuzt. Skaidrs, ka salasīja sev mīnusus slikto zēnu (Rubeņa un Žagara dēļ), jo tauta taču brēca - asinis, asinis - , bet viņa nepiespēlēja. Zēni dzīvos tālāk svilpodami, savukārt Ēlertei nāksies atkal domāt, kur un vai vispār savu potenciālu izmantot. Nelāgi kaut kā sanācis.
to X
t
Nu jāā., protams! Kas liedz šai pameklēt labākus muļķus, nu tādus pašus kā pati...tauta izrādās tomēr ir gudrāka par vecu komunisteni.
carloss_66
c
Kļūdas labojums Ēlerte SAKA, ka nav sarūgtināta. Kuri tad būtu tie iesāktie dižie darbi, kas tagad jāpabeidz?! Pilnīga nulle, nevis Kultūras ministre, vissliktākā šajā amatā kopš neatkarības atjaunošanas!
x
x
man tiešām žēl. Par labu Ēlerte mūsu publikai, diemžēl.
MM
M
Es arī esmu sarūgtinata. Šī komentētaju vide ir galīga miskaste, bet atļaušos teikt, ka Sarmīte Ēlerte ir viena no viskompetentākajiem cilvēkiem ne tikai aizejošajā Saeimā, bet arī Latvijā. Man patiesi žēl, ka to nesaprot Zemgales vēlētāji.
?
?
Viena no viskompetentākajām aizejošajā Saeimā? Piedodiet, bet S. Ē. bija gana daudz laika, lai savu kompetenci parādītu. Īss un spilgts ceļojums politikā ar vienu mērķi: pamēģināt kļūt par prezidenti...neizdevās un paldies Dievam! Kultūrai un kultūras jomā strādājošajiem Ēlerte nav atstājusi paliekošu mantojumu...
  • 2
  • 1
Lelle-pēdējie darbi
L
Galvenais lai vērpes sievai trekni sanāk.
hi-pēdējie darbi
h
Galvenais lai vērpes sieva netiek apdalīta.
latvis
l
Lai tik turpina aizstāvēt zagļus-rubeņus, žagarus, vērpes, korumpantus-dambjujurkas ar visu radu baru un tad turpināt brīnīties par ko viņa tiek sodīta.Vēl stulbāka kā ūsainā zoss.
dru
d
"Pēc būtības mans rezultāts ir tāds pats, kā pagājušajā gadā" Kā tad tā? Pēc gadu ilga produktīva darba kultūras ministra amatā?
Xzy
X
Nu nav viņa nedz simpātiska ,nedz laba,lepnības un ļaunuma pietiekoši.Sis cilvēks dzīvo ar daudzām maskām,un iztēlo sevi labāku ,neka patiesībā ir.
...
.
Sveika Sarmiit....nu kas tie pa' izteicieniem-neargumenteeti vemt...fui
  • 0
  • 0
.
.
Kur konkrēti tā LEPNĪBA UN ĻAUNUMS izpaužas, varat minēt? vai spējat tikai neargumentēti vemt?
  • 1
  • 3
pēdējie darbi
p
vēl jau VKKF - Kultūrkapitāla fonds līdz 17.okt dala naudiņu, var vēl kādam kaut ko nogriezt, kādam pielikt.... kādam tas būs negodīgi, tas štrunts, bet kādam tas patiks :)
XYZ
X
Ātrāk sveiki uz neatgriešanos! A ko Ašerādens? Nav saskumies?
Laika apstākļi?
L
Gadu nosēdējusi Kultūras Ministra amatā un tā arī neko nav izdarījusi un neko nav sapratusi. Principā jau tādus vajadzēja ne tikai svītrot no sarakstiem, bet prasīt atbildību par izniekotajiem līdzekļiem saņemot algu par kreslu deldēšanu un par zaudējumiem, kas Latvijas kultūrai nodarīts no garām palaistām iespējām.. Ja Vienotība bus valdībā, tad partijai vajadzētu uznemties atbildību par Ēlertes bezdarbību.
...
.
Jankam vajadzeetu pamatot ar kotad vinja bija laba...
  • 0
  • 0
Janka
J
Nemuldi, oligarhu žurka, Ēlerte bija laba kultūras ministre.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas