Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Ēlerte sasauc ārkārtas sēdi par situāciju kultūrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tev līdzīgais
T
Arī tev taisnība. Tikai padomā. Sanāk cienījami cilvēki, no tiesas izkrata sirdi viens otram un paliek vieglāk. Viss! Kaut vienam bija priekšlikums? Tad, ja apsmej šos reālos priekšlikumus, vari lamāt visus rējējus. Man tie riebjas tāpat kā Tev. Tikai... ir dots iemesls. Sī Padome ir presiža dēļ un tā ir Darbošanās, lai pievērstu sev uzmanību, lai iegūtu popularitāti.
Tev līdzīgais
T
Neuuztraucies. Ne pie tā vezuma SE ķērās, lai iegūtu popularitāti tautā. UIn ne jau tos zirgus jūdz. Viņa ir savākusi lokomotīves un domā, ja komandā būs Raimonds Pauls, tad tiks VVF-2 godā. Ar vaimanām ka nav un nav populārs tautā nebūs nviens. Šlesers sola dot un solīs vēl. Vai iedos, cita lieta. atskaties uz Repši.Kā var nesolī. Bet ko SE var tautai solīt no tukšā Kultūras vezuma? NEKO un tāpēc- nekā arī nebūs.
Citādi domājošā
C
Ēlerte? Atkal? Katru dienu skatoties uz viņu t.s."sabiedriskās TV" ekrānā un lasot patiesības ministrijas laikrakstā, esmu secinājusi, ka šo nesmaidošo un nīgro sievieti gatavo par VVF Nr.2 - balto māti. Lai Dievs pasargā!
Lelle
L
"Lūk, kāpēc visi šie pretīgie cilvēki rosās. Tā vietā, lai kaut ko sāktu darīt, dara visu, lai izpostītu savu valsti." Tev taisnība! Šitie pretīgie un alkatīgie cilvēki noveda valsti bezdibeņa malā un tagad taisās to noslīcināt pavisam. Šitiem ļautiņiem līdz kultūrai ir tikpat tālu kā līdz Mēnesim...tos vada alkatība...vēl jau paspēs katrs pakampt pa kumosam no aizdevuma un tad tauta varēs ledu sūkat...dzīvosim kā Āfrikā ar uzpūtiem vēderiem...
hehe
h
Taukmūļiem .... naudu. Divi patiesi vārdi, pārējos var mainīt, vienalga, kā!
Pastardiena tuvojas
P
Tas laikam bija Sedliņš, kas pieprasīja Saeimas balsojumu par cieņu pret viņa partiju.
Pastardiena tuvojas
P
T-mūļiem šķiet, ka kultūru var nopirkt par naudu!?
mur
m
Šis teikumiņš jūs dikti nodod, jūsu eļļaino skatienu un mīksto pēcpusi: "Tā vietā, lai kaut ko sāktu darīt, dara visu, lai izpostītu savu valsti." Vai neredzat, ka jūs vnk neredzat? Jūsu tuvredzība - iedzimta vai kopā ar tēpistiem un citiem blēžiem iegūta, ir postoša. Šis "gudro" brāļu vistas aklums, cienītais, ir tas, kas posta valsti, un nevis cilvēki, kas 15 gadus vērojuši, kā ēlerte sēžas klēpī te vienam, te otram "priekšniekam" un tagad atkal grib kaut kur apsēsties! Teiksiet, tā jau ir tā aktualitāte? :) Ka tāda ir tā politika? :) Nu jā, pāķiem laikam.
johaidī!
j
Piespiedos, lai izlasītu visus komentārus. Tiešām tālāk nav kur iet! Pagaidām tie ir vārdi, bet arī tie labi raksturo tautu, kura pati neko nedara, bet katru (Ēlertes kundzi, Dāldera kungu u.c.), kas vēlas situāciju apspriest un glābt, uzskata par pēdējiem mēsliem. Nu, kur tad jūs, negatīvie komentētāji, ar saviem super brīnišķīgajiem, tautu momentā glābjošiem priekšlikumiem? Varbūt sākumā paklusēt un PADOMĀT ? Jeb tas ir smadzeņu iztrūkums? Tā tomēr būs tā latviešu skaudība, kad mīļākais ēdiens ir cits latvietis, jo viņa ir miljonāre, kas visu laiku spēlējusi nozīmīgu lomu sabiedrībā, bet viņš talantīgs mūziķis, kas, ceru, redz problēmu no "iekšas" . Lūk, kāpēc visi šie pretīgie cilvēki rosās. Tā vietā, lai kaut ko sāktu darīt, dara visu, lai izpostītu savu valsti.
Sandija
S
Vai valstij būtu jāfinansē teātris, kas rāda vienas vienīgas banalitātes (Dailes teātris)? Lai šādu teātri finasē tie, kam tas ir pa prātam. Nožēlojama viduvējība ar lielu izsistspēju un ambiciozitāti producē vienu stulbību pēc otras.
TanteSidra
T
lv.wikipedia.org/wiki/Maslova_vajadz%C4%ABbu_hierarhija
Marika
M
jā nu te mēs esam nonākuši un redzam to iepriekšējo gadu tuvredzīgo politiku. Par bijušo kultūras ministri pat runāt negribas. Bet, lai tiktu uz priekšu ir jābeidz kritizēt un Ēlerte pareizi dara, ka sasauc visus kopā. atbalstu. bez tam, ja ticam, ka domas materializējas, tad paši vien esam vainīgi, ka kritizējot valdību esam ar savām dusmīgajām domām paši savu vidi sagandējuši.
TanteSidra
T
Elerte: "...ar kultūru saistītās funkcijas tiek novērtētas kā vismazāk nepieciešamās. Šāda tuvredzīga politika var apdraudēt vienu no svarīgākajiem valsts pastāvēšanas mērķiem un iemesliem..." Dalderis: "...2010.gads var ieiet vēsturē kā laiks, kad tiek iznīcināti vai galēji novārdzināti teātri, muzeji, opera, sabiedriskās raidorganizācijas, nacionālais kino un citas vitāli svarīgas kultūras nozares..." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Latvija zem kulturas vajadzibu jedziena lidz shim tika pavilkts ljoti daudz kas un erti bija shaja lauka dzivot jo tam visam tika pieshirts garantets valsts finansejums. es nedomaju ka ta tam vajadzetu but ari laika kad valsts iedzivotajiem ir apdraudetas vinju primaras fiziskas eksistences vajadzibas. Abrahamam Maslovam vinja vajadzibu hierarchija (Maslova Piramida) cilveku pashizpausmes vajadziba ienjem tikai piekta limenja vietu. es nepazistu nevienu kas needis nedelju lai nopirktu biljeti Nacionala teatri uz "Vadoni" vai ko citu. nu vai nemaksas iri un dzivos zem tilta lai apmekletu Operu. Demakovas Tris Bralju kulturas treknie gadi ir garam un finansejums ir nogriezhams lielaja vairuma poziciju.
žoržs
ž
No kurienes ta tev tāds naids pret mani? Ko tu vispār zini par mani, ka te izsaki tādus apgalvojumus? izskatās drīzāk, ka tev pašam kādas personiskas problēmas, ja nez no kā sāc tādas muļķības gvelzt.
Repetto
R
Paldies par info!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas