Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Ēlerte: Šķēle raujas kā nocieties bokseris ringā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šķēle bēg
Š
Viņš nolēma kandidēt no Zemgales, jo noskaidrojās, ka Vidzemē no Vienotības balotēsies Dombrovskis.
ulmanis
u
Šķēle nesaprot ka Rumpītis ar savu drebelīgo galviņu būs lielākā Latvijas blamāža . Iedomājies - latvieši nevar visā savā valstiņā atrast veselu cilvēku premjera amatam
?!
?
Kampšanā un noziedzīgu shēmu izstrādāšanā Elerte ar Šķēli noteikti nevar sacensties.
Juhans
J
Ja nu jāzivēlas starp Ēlertes kundzi un ;Sķēles kungu, tad es labāk tomēr par Brigmaņa/Lemberga kungiem. Vismaz prognozējams tandēms.
krā
k
Izskatās, ka TP atklājusi vēlēšanu kampaņu - interneta komentāros. Pagājušajā reizē viņam TV atklāti laizīja p..... valstī pazīstami cilvēki. Šogad - līdz vēlēšanām daži mēneši, bet TV klusums. Latvenergo vēro rūtainu saulīti un tā acīmredzot rēgojas arī mākoņpapum u.c. TP darboņiem, tāpēc atklātībā bail rādīties. Arī dižreklāmists neko nesaka... Vienīgais, ko redzam - daži anonīmi svepstiķi internetā.
WWW
W
Ja nevar nociesties, tad lai dodas pie Zurofa uz WC!
laucinieks
l
ne jau Ēlerte vien, bet Vienotība kopumā izvelk un izvilks valsti no bedres, kur to Šķēle iegāza
bezvārdis
b
Ko Ēlerte darīs saiemā/
pro
p
Sandra » ahoi ! 14:15 Daudzi laukos saka, ka Lembergs Ventspilī ir īsts saimnieks un ka tāds viņš būšot arī visā Latvijā. To, ka Lembergs ir pasūdzēts kriminālos noziegumos - to ne lauku papiņi , ne lauku mammiņas dzirdēt un saprast negrib.Vienkārši negrib. ---------------------------------------------------- ---------------- Viņi nezin vai nesaprot, ka Ventspilī nauda burtiski tecēja (pa slaveno trubu; osta arī palīdzēja) un to vajadzēja tikai `pareizi` SADALĪT (kā Lauva fabulā dalīja kopējo laupījumu). Bet Latvijā kopumā naudiņa tā netek, tādēļ maizespaps neko pareizi sadalīt nevarēs pat gribēdams.
pro
p
monitors 14:08 Te tik daudz komentētāju tik sirsnīgi lād Šķēli, ka rodas iespaids, ka viņi satraukušies, ka tie vēlētāji, kas avīzes īpaši nelasa, tādēļ, ka "avīzes melo", bet atceras, ka TP valdīšanas laikos tūkstoti nopelnīt nebija problēma, ņems un nobalsos par Šķēli. Ar šo iracionālo nostaļģiju par "labajiem laikiem" būs ļoti grūti cīnīties, jo tos vēlētājus Šķēles vekselis, Ave Lat liktenis un digitālā afēra neinteresē, jo tur ir lieki jādomā par ar savu dzīvi nesaistītām lietām. --------------------------------------------------- ---------------------------------------- Tūsktoti nopelnīt.... Bet TIEM tak grozās miljoni! Cik tūkstotīšu jāsavāc, lai tiktu līdz pirmajam miljonam?! Nu, lūk, bet daži prot - godīgi , likumīgi, atklāti.. Tad tak jau labi cilvēki. Jābalso vien būs!
FDS
F
SKEELE TAADS PUMPAINS,NAV NORAAVIS KAADU SLIMIIBU,SKEEL ,VOT CUVIKU POJMAL
duris jobelis
d
2 santīmi par komentu.
ernis
e
labprāt vairs nekad, nekad neredzētu ēlerti latvijā. tādu pašu enģēlīti kā vaira no sevis mētā. tīrākā politiskā padauza. riebj!!!!
Pensionārs
P
Es dzīvoju Jelgavā un par oligarhu Šķēli nekad nebalsošu. Viņš ir savus sliktos darbus padarījis un arī turpinās darīt. Ja Diena ar redaktori Ēlerti viņu atmaskoja, tad jau viņš tagad meklē dažādas baumas, lai apmelotu. Ja Šķēle domā, ka viņa Jelgavā dzīvojošie vecāki var palīdzēt, tad maldās, jo mēs esam lasījuši grāmatu par Šķēli "Kampējs". Kas nav lasījis- paņemiet bibliotekā un izlasiet.
Buba
B
Kā neliešiem, kas pa labi un pa kreisi valkā sakrālos vārdus "Tautas", " laba Latvija" mēles nenokalst!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas