Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Ēlerte un Demakova diskutē par izglītību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zoja Monroza
Z
Kartupeļi noņemti, maskas nokritušas un ir atklājies, ka "diždžentelmenis" ir tikai mīts.
Balsosim!
B
10 iemesli, kādēļ balsot par Nacionālo apvienību. 1. NACIONĀLĀ APVIENĪBA noteikti pārvarēs 5% barjeru. Aptaujas uzrāda, ka viņiem jau šobrīd ir vismaz 15% vēlētāju atbalsts. 2. NACIONĀLAJĀ APVIENĪBĀ valda vienprātība par latviešu valodu, kultūru, pilsonību, zemes un resursu piederību un šajās lietās viņi vienmēr aizstāvēs latviešu tautas intereses. 3. Lai arī VIENOTĪBĀ , pareizāk sakot, „Pilsoniskajā Savienībā” ir arī nacionāli domājoši cilvēki, svarīgākajās lietās viņiem būs sasaistītas rokas. „Jaunā laika” un īpaši „Sabiedrības citai politikai” nostādnes vairākos latviešu tautai vitāli svarīgos jautājumos izrādījušās nodevīgas. 4. NACIONĀLĀ APVIENĪBA izveidojusies, vecajai, uz iznīcības robežas esošajai TB/LNNK pievienojoties jauno ideālistu partijai „Visu Latvijai!”, kas sevi pierādījusi desmit gadu pašaizliedzīgā darbā latviešu interešu aizstāvībai, neesot pie varas. 5. NACIONĀLAJĀ APVIENĪBĀ ir daudz nākamo valstsvīru. Tā ir gados un sirdīs visjaunākā apvienība ar vismazāko saikni ar bijušo okupācijas laika nomenklatūru. 6. NACIONĀLĀS APVIENĪBAS rindās ir daudz jaunu un spējīgu juristu, ekonomistu, vēsturnieku un citu nozaru profesionāļu, kas uz visām lietām raugās no latviešu interešu viedokļa – Konstantīns Pupurs, Raivis Dzintars, Einārs Cilinskis, Jānis Iesalnieks u.c. 7. Par VIENOTĪBU būs pietiekami daudz, kas balso, taču latviešiem svarīga nacionālo interešu pārstāvniecība Saeimā. Un to pilnvērtīgi varēs pārstāvēt tikai NACIONĀLĀ APVIENĪBA. 8. Jo vairāk deputātu Saeimā tiks no NACIONĀLĀS APVIENĪBAS, jo vairāk būs jārēķinās ar viņu viedokli. 9. NACIONĀLAJAI APVIENĪBAI ir skaidra ideoloģija un mērķi, tādēļ, atšķirībā no Vienotības, kuras iekšējās pretrunas var izraisīt tūlītēju šķelšanos pēc vēlēšanām, NACIONĀLĀ APVIENĪBA pastāvēs. 10. VIENOTĪBAS politiķi tikai vārdos deklarē iekšējo un ārējo demokrātiju. Paskatoties sarakstos, redzams, ka jaunie un spējīgie ir nobīdīti zem tiem, kas politikā vai apmaksātā sabiedriskā un valsts darbā jau strādā ilgu laiku un tā arī neko labu nav paveikuši. BALSOSIM PAR NACIONĀLO APVIENĪBU!
AndrisR
A
Laimīgā, ļaunā laika vadībā zemnieku sievām gan tie pabalsti tik mazi, ka nevar atvaļināties. Tām ir kopā ar vīriem jāstrādā, lai pilsētas preilenes var paēst un padraugoties.
barca
b
Esmu bērna kopšanas atvaļinājumā, diždžentelmeņa kungs!
Zane
Z
Iespējams, ka es neprotu īsti novērtēt Demakovas kundzes zināšanas kultūras jomā, bet man viņa ļoti nepatīk kā cilvēks -runā un izturēšanās manierē -tāds lecīgs un prasts sievišķis, ar milzīgu paškritikas trūkumu. Iespējams, ka personīgajā dzīvē kaut kas ļoti pietrūcis, bet tāpēc jau sabiedrībai nav jāuzveļ savas neveiksmes?!
Grieta
G
Ar tām brillēm un ar to pīļveidīgo seju ir Ģermakova.
Zoja Monroza
Z
Bet tie, kas tik sūri un grūti sev un citiem maizīti un kartupeļus audzē, tiem nav laika par pusdienas laiku domāt.Ne tā, kā tām paslinkām meičām, kas sēž internetā un neredz par ko cilvēki balso.
Zoja Monroza
Z
Jā, bet kur likt tos daudzos demonus, kas DEMOkovā iekšā?
Helēna BŪTU LABA PREZIDENTE
H
laila 01.09.2010 22:30 DEMOKOVA BIJA VIENKĀRŠI BRĪNIŠKĪĢA! brīnišķigs cilvēks, kurš TIEŠĀM iestājas par Latviju. Turklāt patiesi erudīts un ar milzīgu iekšēju spēku! CEPURI NOST HELĒNAS DEMOKOVAS PRIEKŠĀ!!
h>d> BŪTU LABA PREZIDEN
h
laila 01.09.2010 22:30 DEMOKOVA BIJA VIENKĀRŠI BRĪNEŠKĪĢA! brīnišķiģs cilvēks, kurš TIEŠĀM iestājas par Latviju. Turklāt patiesi erudīts un ar milzīgu iekšēju spēku! CEPURI NOST HELĒNAS DEMOKOVAS PRIEKŠĀ!
atis
a
es ēlerti vērtēju ar mīnus pieci
x
x
Uzraksti gan! Sita ideja nav tikai Demakovas. Vienas macibu gramatas aizstavji ir plasaks sabiedribas loks, kas caut to megina aizstavet vakardienas idejas un grust Latviju dzilak gravi. Kam ir izdevigi ka latviesi paliek par konveijera melnstradniekiem visi pec vienas izskalotas smadzenu snites! Reklamistiem? Lieltirgotajiem? Industrialistiem? vidusskolas skolotāja 09:29 Gribēju atbildēt pro, bet nākošais Johana komentārs atturēja. Varbūt, citiem to tik vajag, lai šūmētos. Jāskrien uz stundu.
barca
b
Vai tad zemnieki nebrauca uz Rīgu ar traktoriem protestēt pret ZZS lauksaimniecības fotogrāfu Rozi??? Kāpēc lai zemnieki balsotu par ZZS, kuru ministrēšanas nopelns ir mazākie platību maksājumi ES, pārmērīgi centīga ES regulu ieviešana, zemnieku birokrātiska kontrolēšana, lauku skolu slēgšana un vispārējs Latvijas lauku dzīves pagrimums?
x
x
Katram skolenam vajag individualu pieeju un tas ir pretruna vienotas macibu gramatas idejai. Macibu gramata 21. gadsimta ir tikai viens no macibu lidzekliem. Nelaujiet ministrijas ieredniem uznemties macibu gramatu rakstisanu! _____________________________ pro 01.09.2010 22:50 vidusskolas skolotāja 22:16 Vai tiešām Demakova tic tam, ka visā Latvijā var noteikt vienu mācību grāmatu mācību priekšmetā? Es saprotu, ka tā var domāt partiju bosi, kuri nav īpaši izglītojušies un nesaprot, kas ir mācību process. Bet Demakova izskatās un izklausās izglītojusies. Kā var tādas muļķības runāt! ---------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ --- Jā, katrā priekšmetā ir jābūt vienai mācību grāmatai, kurā ir nepieciešamās pamatzinības. Tad, ja ir iespēja un vajadzība, var papildus pirkt, veidot, meklēt vēl citus avotus. Bet domāt, ka vienlaicīgi var būt grāmatas `vidējiem bērniem`, bet citas - topošajiem ģēnijem un vēl citas - arī normāliem bērniem, bet ar citu dotību ievirzi (humanitārā/ eksaktā polaritāte) ir vienkārši blēņas un izšķērdība. Sakarīgs skolotājs vienmēr izpaudīs savu personību un stilu tieši universālo, vienādo pamatgrāmatu gadījumā. Tā ir naudas šķiešana - rakstīt katrai skolai savas grāmatas, vai pat katrai klasei. Starp citu, joprojām nav kaut cik vienotas, stabilas, vispārpieņemamas latviešu valodas gramatikas grāmatas - gan 7./8. klasē, gan vidusskolai. Ir labi papildlīdzekļi, bet nav šī sistēmiskā, stabilā pamatziņu krājuma.
barca
b
Varbūt parādīsi, kur tie "patstāvīgi domājošie" ganās? Vai viņi slēpjas kautkur vai konspirējas vai aptauju rezultāti tomēr prasti tiek pievilkti pēc vajadzības?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas