Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Ēlertes partneri vēlas uzzināt viņas domubiedrus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Personīgi man nav izprotama Kalnietes un Āboltiņas izteiktā prasība par obligātu piederību kādai no partijām.
kundzīte Ē. pozās
k
kundzīte Ē. ir diletante visās jomās, izņemot menedžierēšanā , lai sadabūtu puslīdz bagātas vecumdienas, kas jau klāt. A ko viņa jēdz no ekonomikas?? laist pa kreisi.
Svaigais
S
varbūt bārdains tētis Tev der labāk :)
bārenīši
b
Kaut kā liekas, ka mums vajag nevis vienkārši Vadoni,bet noteikti Vadoni sieviešu dzimtē. Bārenīšu ilgas pēc mammas- tas ir objektīvi,bet varbūt jāsaņemas, jāieskatās acīs sev un pasaulei un jākļūst par pieaugušiem cilvēkiem, lai nu kā ar to bārenīgo bērnību, jābeidz ticēt, ka atnāks vilks un jāuzņemas katram pašam atbildība. Par sevi, par savu tuvāko, beigu beigās par valsts dzīvi. Beigsim meklēt mammas vai aukles.
Svaigais
S
ko Jūs tur murgojat, onkulīt???? Forša bilde, smuka, dabiska un dzīvespriecīga!
Senais
S
Vai jūs visi pamanijāt skumjas , kas robežojas ar izmisīgu bezcerību, šīs visnotaļ simpātiskās sievietes sejā. Sievietes, kas vienmēr visur publiski ir eksponējusies kā ne vien dzelzs, bet tērauda lēdija. Un rīkojās arī atbilstoši, bet aiz visa tā bikla būtne. Tiešām unikāls foto.
oi, pabrīnaties tagad
o
smuka sieviete pie tam. Bet prezidentei tas nāks tikai par labu.
oi, pabrīnaties tagad
o
atbalstu un atbalstīšu Ēlerti. Turpiniet vien čiepstēt
kundzīte Ē. pozas
k
Ēlertes tā sauktā politika ir diletanta vēlme ar politiku asociēties. Tas ir tāpat kā Eirovīzijā - lielākā daļa dziedoņu vnk ir svētdienas pašdarbneiki ar to lietu, tāpat arī Sarmuška, un viņas tupumu atbalsta Kalniete - cik žēl, cik žēl! Par ko mums tas viss? A par to, ka nedomājam, bet uzķeramies kundzītēm, kas ieņem "cienīgas" pozas
Sociāldemokrāts
S
Paldies par labajiem vārdiem. :) Manuprāt, Latvijas attīstību ļoti spēcinātu dažādu ideologiski atšķirīgu partiju prasme darboties valsts attīstības ietvaros. Ideologija sekmē izpratni - kādas sabiedrības daļas interešu vārdā darbojas tā vai cita partija. Savukārt, politiskā kultūra sekmē sabalansētību starp sabiedrības daļu interešu virzīšanu. Politiskās partijas un to veidota valsts zaudē jēgu, ja intereses tiek maskētas, ja maskēšanās rezultātā vieni par daudz uzplaukst, bet citi par daudz nogrimst. Jābūt vienojošam un sajūtamam labumam no tā, ka esam kopā, ka gribam veidot valsti.
Zelma Birzniece
Z
Aicinu viedīgos gaišredzīgos komentētājus atklāties,lai es un citi nezinīši zinātu pie kā griesties,lai izlemtu par ko tad man īsti balsot.Lai dzīvo atklātība!Neslēpiet,kā tautā saka ,sveci zem pūra!
Kaspars Gasūns
K
Tomēr ir atšķirība, vai šis vienotais kokteilis vispār izveidosies, un to, vai tas būs Jūsu gaumē. Jūsu pieņēmums ir, ka tad, ja rezultāts Jums nepatīk, tad rezultāta nav.
Kaspars Gasūns
K
"Radīti apstākļi" nav gluži attaisnojums. Mums neizbēgami tiktu radīti vieni vai otri nelabvēlīgi apstākļi - no vienas vai otras puses. Jautājums ir, vai mēs vispār da jebkādiem apstākļiem spējam pretoties.
klusais-2
k
Lai gan mēs esam pretēju ideoloģiju pārstāvji,jauki ir lasīt jūsu komentārus.Tajos es atrodu skaidru politisku domu,stingru stāju un saprotamu valodu.Ja tādi būtu visi sociāldemokrāti Latvijā,tad būtu cita lieta!Par SC un Krievijas partijām man ir iebildumi,bet tas ir tikai loģiski.Mironova izlēcieni ir saskaņoti un kontrolēti-tā nekādā ziņā nav pašdarbība.Visu cieņu jums kā oponentam!
Sociāldemokrāts
S
Par Krievijas partijām grūti runāt klasiskā izpratnē. :) Atceros, ka 90. gados "Argumenti i Fakti" rakstīja, ka Krievijā esot ap 3000 (!) (trīs tūkstoši) partiju. Tolaik partiju varēja registrēt, ja tajā bija >100 biedru. Protams, tas liecina, ka tādām "partijām" nekāda ideologija nebija vajadzīga. Kādos 10-12 gados partiju skaitu Krievija nospieda uz leju apmēram 100 reizes, nosakot, ka partijās drīkst būt ne mazāk kā 50 000 biedru, ka partijām jābūt pārstāvētām noteiktā administratīvi teritoriālo apgabalu skaitā (slinkums skatīt stingrās prasības - tās internetā viegli atrast). Jedinaja Rossija ir "priekšnieku partija", kaut kas ļoti attāli līdzīgs Tautas partijai Latvijā. Abām kopīgs priekšnieciskums un tieksme pēc mantīguma, neatkarīgi no valsts ekonomiskajiem panākumiem. Tad jau drīzāk tuvāka ir Spravedlivaja Rossija, kura neslēpj savu sociāldemokrātisko orientāciju un līdera Mironova personā diezgan asi sāk oponēt Putina priekšnieciskajai partijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas