Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Elksne iesniedz atlūgumu

Latvijas televīzijas (LTV) žurnāliste 100.panta vadītāja Iveta Elksne otrdien iesniegusi atlūgumu. “Viņas atlūgumu es esmu pieņēmis,” _Dienai _apstiprināja LTV Ziņu dienesta vadītājs Mareks Gailītis.

Ziņu dienesta vadītājs sacīja, ka I.Elksnei tika dots laiks un viņa pozīcija vienmēr bijusi tāda, ka mediju treniņu vadīšana un žurnālistika nav savienojamas. “Impulss droši vien viņai bijis raksti medijos,” uzskata M.Gailītis. Pati I.Elksne komentārus nesniedz.

M.Gailītis neesot zinājis, ka I.Elksne turpina konsultēt amatpersonas, kā atbildēt uz žurnālistu jautājumiem. Pēc viņa skaidrotā, tas “vēsturiski” palicis no iepriekšējā LTV ģenerāldirektora laikiem, kurš darbu savienošanā nekādas problēmas neesot saskatījis, stāstīja M.Gailītis. Citi LTV darbinieki, kuri vada mediju treniņus to ar darba devēju esot saskaņojuši.

M.Gailītis sacīja, ka šonedēļ un arī nākamajā nedēļā skatītāji pēc Panorāmas redzēs Aculiecinieku, kas tika plānots jau iepriekš un nav saistīts ar I.Elksni. Kas būs I.Elksnes vietā, pagaidām nav zināms, jo pēc tam sākoties vasaras atvaļinājumu laiks, kad 100.panta ēterā nebūs.

Jaunajā sezonā Panorāmu gaidot pārmaiņas. “Vai 100.pants būs arī rudenī, es jums nevaru atbildēt, bet varu pateikt, ka Ivetas Elksnes Latvijas televīzijā nebūs,” teica M.Gailītis.

Galīgais lēmums par I.Elksnes atlūguma pieņemšanu ir jāpieņem LTV ģenerāldirektoram Edgaram Kotam, kurš iepriekš Dienai sacīja, ka mediju treniņu vadīšana Latvijas televīzijas darbiniekiem būs jāpārtrauc.

Diena jau rakstīja, ka I.Elksne paralēli darbam televīzijā sniedz konsultācijas, kā atbildēt uz žurnālistu jautājumiem. Uzņēmums Mediju treniņi pieder I.Elksnei kopā ar ekspolitiķi Edvīnu Inkēnu.


Dienas rakstu Kots sola aizliegt LTV darbiniekiem vadīt mediju treniņus lasiet šeit

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LTV ģenerāldirektora rīcība

Raksts "Kots sola aizliegt LTV darbiniekiem vadīt mediju treniņus" atrodams šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas