Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Filma aktualizē jautājumu par incestā dzimušu bērnu uzskaiti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Haims Braunshweigs
H
Filma NOTEIKTI neaktualizē nekādu uzskaiti! Tikai izvirtušiem, nenormāliem cilvēkiem, kuriem slēptā veidā pašiem kārojas būt šādu un līdzīgu notikumu tuvumā, tagad uzmetas par aktuālitātes karoga nesējiem!:)))))))))) KAS TE BŪTU PAR PASAULES BOJĀ EJU??????? Ei, JŪS, ŠĶĪSTIE!!!!!! Ko nebļaustaties par bērnu pabalstu atņemšanu?????????????? Tas taču jai IR MASVEIDA NOZIEGUMS!!!!!!!!!!! NELIENIET CITU CILVĒKU GUĻAMISTABĀ SEKSUĀLO NOVIRŽU UN PILNAS SEKSPATOLOĢIJAS APNIEMTIE TRIBŪNI!!!!!!!! Dakterīši atradušies!!!!.........
Mangusts
M
Lūk, šo nesaprotu - KĀ TĒVU NEVAR ATZĪT PAR TĒVU? KĀDA STARPĪBA, kāda radniecības pakāpe vecāku starpā? Ja pievērs acis uz šo faktu, tas kaut kur pazudīs? Pilnīgs loģikas trūkums. Turklāt, no medicīnas viedokļa informācija par īstajiem vecākiem var izrādīties ļoti būtiska.
hmm
h
Ja Latvijā incests nav likumigi atļauts, kāpēc tas pastāv, par to visiem zinot?
Ieva
I
Neaizmirsti, ka seksuālās minoritātes nevienam netraucē, savukārt šādi te....brīvprātīgi uzņemas risku palaist pasaulē kropļus. Un visas šīs te runas, ka bērni esot veseli- pirmkārt viņus neviens nav kārtīgi izmeklējis, otrkārt ļoti daudzas iedzimtas slimības izpaužas brieduma gados....BET PAR MAN PIEDĒVĒTO UZVĀRDU, BŪTU VISPIRMS NOSAUCIS SAVĒJO, TIZLENI!
Ieva
I
Mans tēvs arī bija bērnu nama produkts. Un nez kāpēc savus, kā medicīnā dēvē, pirmās pakāpes radiniekus bērnu taisīšanai nemeklēja....
Ieva
I
Tās attiecības ir neakceptētas, nevis no ētikas viedokļa, bet no veselā saprāta viedokļa, jo ne ar ko neatšķiras no bērnu taisīšanas narkotiku/alkohola reibumā. Lai gan patiesībā atšķiras, jo alkonauti vienkārši ir nodzēruši saprašanu un nezina, ko dara. Bet te divi pieauguši cilvēki speciāli uzņemas risku laist pasaulē kropļus. JO UZTICĪBAI NAV NEKĀ KOPĪGA AR PRASTU KOPOŠANOS!
Ieva
I
Es mākslasdarbus par ikdienišķām lietām esmu tikai lasījusi. Piemēram, Etvudas "Cat's Eye" - izcils darbs par tik absolūti ikdienišķu lietu, kā skolēnu attiecībām klasē, bet tās filmas, kas cenšas no absolūti ikdiniešķiem cilvēkiem iztaisīt varoņus- ir jau tās psiholoģiski pamācoši pareizas, tomēr ne viss ir tik vienkārši. Savukār pervesijas aizies bez īpašām pūlēm no režisora/rakstnieka puses, jo perversijas nav ikdienišķas.
Ieva
I
Ikdienišķais pats tiks galā.
Ieva
I
Problēmu jau tas nemaina: ko iesākt ar šiem te pārīšiem un viņu bērniem, īpaši tāpēc, ka ir iemesls aizdomām, ka viens otru ir vairāk vai mazāk piespiedis, savukārt otrs nav spējis pateikt nē, lai gan negribēja.
Senais
S
Kārtējais gadījums, kad paceļ augstumos kaut ko patoloģisku. Tautai patīk, redz cik daudz komentāru. "Smalkiem "ļaudīm patīk zelēt to nelaimīgo, likteņa piemeklēto, problēmas. Kāds pārtraucis (?) būt noziedznieks, tas tik tematiņš. Kāds sēž regulāri cietumā par narkotiku tirdzniecību, arī tā nekas, var pafilozofēt. Iesācēji žurnālisti parasti atrod 'interesantas"profesijas, par ko rakstīt, kā piem. morga darbinieki, prostitūtas un tamlīdzīgus retumus, bet ļaudis lasa aizgūtnēm. Neko darīt , uzrakstīt un uzfilmēt interesanti par ikdienišķo, ne katram ir pa spēkam. Bet ir, kā Seleckim, vai Freimanim pat padomju laikos sanāca lieliskas filmas. Bet te par garīgi deformētajiem. Ak tā, tas taču interesanti, kad māsa ar brāli, māte ar dēlu u.t.t. Sevišķi pašiem atrodoties tālu drošībā no tādām problēmām. Slēptais sadisms?
Eva Braun
E
tēma -drausmīga ... gribu noskatīties ...
Sancho
S
Krutaakais no visa ka filma nav nekur nevienam pilna garuma radita (ja pareizi sapratu), bet vieedoklis ir visiem. Juutos ka dzivoju patiesham Gudraa Sabiedriibaa. Kad un kur raadis filmu?
lasiitaaja
l
Shaadi gadiijumi nav Latvijaa vien. Biezhi vien ceelonji mekleejami birokratijaa un sabiedriibas klusu cieshanaa, kaa shoreiz. Nesaprotu to logjiku, ka teevu atteicaas regjistreet, lai beerns nedabuu zinaat, kad taisni shii situacija radaas no tam, ka beerni nezinaaja. Nav veerts sleept no beerniem, jo gan skolas vecumaa kaads okshkjeris pateiks. Vinjiem divi beerni jau ir, varbuut labaak sterilizeeties un dziivot taalaak. Latvija ir par mazu, lai vareetu aizbraukt citur un pazust. Latvijaa jaauzaudzee bieza aada. Vieniigaas sabiedriibas intereses ir aizkaveet defektiivu beernu dzimshanu, ko var noveerst. Apsveicu rezhisoru par uzdriiksteeshanos pasniegt sho teemu, kas tomeer ir internacionaala. Kaadas tiesiibas ir beernam uzzinaat savu izcelsmi? Ljoti svariigs jautaajums adopciju un maaksliigaas apaugljoshanas laikmetaa! Noveelu sekmes internacionaalaa skatuvee.
Elizabete
E
Piekrītot O, jāsaka, ka te taču bija kāds minējis, ka brālis un māsa uzauguši bērnu namā un tikai vēlāk viens otru atraduši. Kā zināms bērnu namos bieži tiek nodoti bērni, kas mātei ir no dažādiem vīriem radušies, tad jau varbūt ka tikai pa pusei sanāk brālis un māsa. Par to radniecību mēdzu aizdomāties reizēs, kad kaut kur lasu par mākslīgu apaugļošanu ar donoru spermu. Domāju, ka šie gadījumi var būt daudz kritiskāki, nekā viens incesta gadījums. Jo no donora spermas var saradīt veselu armiju bērnu, kas nekad neuzzinās, ka faktiski ir pa pusei brāļi un māsas. Un tad satikušies, sajutīs kādu asinsbalsi un sāks pāroties.
O!
O
Deģenerāti ir tie, kas nepazīstamus cilvēkus, nezinot viņu dzīvesstāstu apsaukā un noķengā. Lūk, kas ir Latvijas problēma, nevis 2 cilvēki, kas diemžēl dzīvo sava ačgārnajā pasaulē. Pretīgi, ka tiek norieti visi, kas ir savādāki - invalīdi, garīgi slimie, cilvēki ar rētām, cilvēki no nelabvēlīgām ģimenēm. Ja esat tik dievišķi un pareizi, tad ņemiet bērnus no bērnunamiem un audziniet, nevis zākājiet. Tad nebūs bērnunamu grūtdieņu, kas kaut kā izauguši un kuļas pa pasauli kā māk. Ko viņi tajos bērnu namos redz un iemācās? Neko labu..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas