Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Finanšu ministrijas iestādes nākamgad mobilo rēķiniem tērēs 195,9 tūkstošus

Finanšu ministrija (FM) un tās padotībā esošās iestādes nākamgad mobilo telefonu rēķinu apmaksai tērēs 195,9 tūkstošus latu.Saskaņā ar FM sniegtajiem datiem uz opozīcijas partijas "Jaunais laiks" (JL) pieprasījumu ministrija un tās pārraudzībā esošās iestādes šogad deviņos mēnešos mobilo telefonu rēķinu apmaksai izlietoja 159,99 tūkstošus latu.

FM un tās padotībā esošās iestādes no administratīvajām izmaksām nākamgad visvairāk līdzekļu iecerējušas izlietot degvielas iegādei - 891,4 tūkstošus latu. Šogad pirmajos deviņos mēnešos degvielas iegādei ministrija izlietojusi 707,4 tūkstošus latu.Savukārt automašīnu iegādei un nomai nākamgad ministrija un tās iestādes tērēs 779,8 tūkstošus latu. Šogad FM automašīnu iegādei un nomai izlietojusi 719,8 tūkstošus latu.Kancelejas preču iegādei nākamgad FM un tās padotībā esošās iestādes tērēs 326,5 tūkstošus latu, bet mēbeļu iegādei - 93,6 tūkstošus latu. Šogad deviņos mēnešos FM kancelejas preču iegādei izlietojusi 267,7 tūkstošus latu, bet mēbeļu iegādei - 164,3 tūkstošus latu.Jau vēstīts, ka valdība ministrijām un valsts pārvaldes iestādēm, veidojot nākamā gada budžetu, uzdeva samazināt izdevumus par 10,87%.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas