Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

FM apbalvo darbiniekus par ieguldījumu ekonomikas izaugsmes atjaunošanas programmas īstenošanā

Finanšu ministrija (FM) pērnā gada beigās apbalvojusi virkni darbinieku par ieguldījumu Latvijas ekonomikas stabilizācijas un izaugsmes atjaunošanas programmas īstenošanā, svētdien vēstīja LTV raidījums De Facto.Par labu darbu kopumā apbalvoti 78 darbinieki. Viņus apbalvošanai ieteikuši struktūrvienību vadītāji, bet apbalvojamo nopelnus izvērtējusi ministrijas Apbalvošanas komisijaKā norāda raidījums, FM pārstāvji ne reizi vien norādījuši, ka darbs norit pa nakti, piemēram, gatavojot budžeta grozījumus, tomēr virsstundas FM neuzskaita - pie tām tikusi tikai ceturtdaļa darbinieku, turklāt katram samaksāts vidēji par septiņām papildu stundām mēnesī.

Pārējais ministrijā pavadītais laiks bijis brīvprātīgs, neuzskaitīts un neatalgots, turklāt arī apbalvojumiem čaukstoša pielikuma nebija, norāda raidījums.

FM pārstāve Baiba Melnace stāstījusi, ka darbinieku apbalvošana nav izmaksājusi neko - goda raksts prasījis papīru, uz kura FM iekšienē uzdrukātas pateicības, atzinības, goda raksti, un arī ministra rokas spiediens nemaksā neko. Goda zīmes kaltas jau pirms aptuveni pieciem gadiem.

Par ilggadēju darbu un nozīmīgu ieguldījumu goda zīmes saņēmusi valsts sekretāra vietniece Inta Vasaraudze, Valsts kases pārvaldnieka vietnieks Jānis Pone un Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektora pienākumu pildītāja Nelija Jezdakova. Pārējiem tikuši goda raksti, atzinības raksti un pateicības par pienākumu atbildīgu, nesavtīgu, kvalitatīvu un profesionālu pildīšanu, norādīja raidījums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas