Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

FM ar sociālajiem partneriem šonedēļ cirps budžetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasītājs
l
Kurā piecgadē sagaidīsim ministriju apvienošanu? Spēks pietika tikai pensiju samazināšanai?
Ligita
L
Man vairs nav uzticības tiem soc.partneriem pēc tā, kad aizpildīju to anketu par valsts fukncijām! Velti Dombrovskis viņus par to uzslavēja. Jo no anketā minētajām tikpat kā nebija, no kā atteikties, ja nu vienīgi tā vide, kam bija divreiz ierakstīts "ūdens aizsardzība" un kam ir vismaz trīs dažādi aizsardzības kantori. Bet pēc tam izrādās, ka soc. partneri iesaka valstij atteikties no 50% funkciju! Muļķības - nevis no tik daudz funkcijām jāatsakās, bet gan no sazēlušās birokrātijas! Lai nav tā, ka vienu funkciju pilda pati ministrija + tai padota aģentūra vai pārvalde + vēl kaut kāda struktūra! Tur vajag atteikties, nevis no funkcijām!
Neticami!
N
Cirps - kam? Varbūt pirms cirpt vajadzētu pārliecināties, ka šobrīd valsts sektorā algas nevienam vairs nepieaug. Ap decembri Valsts kontrole atkal secinās, ka daži ierēdņi tomēr sev to aldziņu pielikuši, atkal vēsts prokuratūrai un tu tū - ļaudis - ir grūti, bet jāsapurinās, teiks MP televizorā. Un ierēdnīši jutīsies pelnījuši prēmiju, jo algas citiem cirpt bus bijis rokām grūti
Komisārs Reksis:0
K
Nav saprotams, kāpēc tiek vilkts garumā "cirpšanas" process? Kāpēc jāmirst lēnām un mokoši? Vienkārši - slēdzam visu ciet.
loms
l
:) Varbūt varētu tā starp citu arī kaut ko sakārtot un kādu mazu reformiņu uztaisīt? A cērp vai nē tie mūsu mazie baroji sev izsitīs.
dzeris
d
Un kad reāli sāks mazināt izdevumus valsts aparāta uzturēšanai, samazinot divreiz līdzekļus valsts aparātam un nonākot līdz vidējam ES līmenim, tas ļautu ietaupīt 500miļj. gadā, acīmredzot, tā ir Latvijas svētā govs, kam klāt ķerties nedrīkst? To taisni SVF arī pieprasa, nevis mazxināt pensijas un slēgt slimnīcas.
zvirbulēns
z
Bet varbūt vairāk jādomā par darbības efektivitātes kāpināšanu, nevis vajadzīgo funkciju likvidēšanu? Piemēram, prokuratūra, vai tā joprojām gadiem nodarbosies ar neko ( emberga lieta, Digitālā lieta, Smirnova lieta, utt.,utt.) un burtiski krāsnī metīs latus? Un KNAB - vai šī iestāde joprojām darīs visu un reizē neko? Varbūt lielāka jēga būtu samazināt štatus un nomainīt minēto iestāžu vadītājus ar spējīgākiem cilvēkiem, ar vadītājiem, kuriem ir lielāka darbības afektivitāte?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas