Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

FOTO: 25.marts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hm...
h
"Latviskas vides" uzturēšanai iemācies rakstīt latviešu valodā!
Aļiks
A
Dzirdēju kādu gudru cilvēku sakām, ka 60 gados ar visām represijām - 60 000 izvesti uz Sibīriju, tolaik nav gājuši tik daudz bojā, kā šajos 19 gados...Latvijas neatkarības gados. Pašnāvības vien izdara aptuveni 1000 cilvēku gadā x 19 = + uz ceļiem + slimnīcās un tml. !
par faktu (VL klauni)
p
(Kā tev mēle ceļās ja esi latvietis teikt, ka VL ir klauni) Nekad nenoniecini tos cilvēkus, kas Latvija cenšas uzturēt un veidot latvisku vidi, jo pretējā gadījumā tu latvieti paliec par līdzvērtīgu okupantam veicinot savas tautas iznīcību un tiem kuri cenšas graut latvisko vidi dodot priekšroku svešām vērtībām, valodām kļūstot pats par marionetes klaunu švešās rokās.
par faktu
p
Visu cieņu politiski represētajiem, kas pārcietuši šo komunistisko genocīdu, kā arī skumjās noliecu galvu to latviešu tautiešu priekšā, kuri šī genocīda rezultātā atdusas vietējā smiltainē un svešā zemē. Tikai šeit pie Brīvības pieminekļa es redzu arī personas, kas veicinājušas valsts izlaupīšanu, kuras nekautrējoties realizējušas noziedzīgu robežlīgumu un turpina nežēlīgo komercializāciju pat nepakaitrejoties uz likviditāti nolikt mūsu bērnu skolas laukos, kuras mēs esam paši būvējuši, lai saglabātu latvisko vidi Latvijā neskatoties uz pārkrievošanas spiedienu okupācijas laikā, tagad šie varas komersanti cionisti grib mums atņemt to, kas latvietim ir svēts latvietību no bērnības kājas likvidejot latviešu genus tie grib mums atņemt bērnu skolas, tie melš, ka leģionāru piemiņa jāpiemin 8.maijā (norobežojoties no to civēku pieminēšanas, noniecinot 16.martu un tos cilvēkus, kuri gāja cīņā, lai nepieļautu šo komunistisko genocīdu, kuru pārcieta šie izsūtītie cilvēki, žēl nesanāca). tie pat līdz šim brīdim nav veicinājuši Latvijas vētures mācīšanu skolās (nemaz nerunājot par tās patiesību) tie melš, ka Latvijas vēture ir jāmāca un jāputro kopā ar Eiropas vēturi u.t.t. Un pastāv jautājums, kā viņiem nav kauna, jo ir gatavi pārkāpt jekuru latvietības sarkano līniju, lai saglabātu savu varu un tās laupīšanas ietekmi, par labu privatizatoru korumpantiem un izlaupītājiem, kuri jau tagad braukā pa latviešu skolām laukos un noraugās ēkas, lai varētu atņemt tās mūsu bērniem, ko sauc ar latviešu skolām. Secinājums viens Latvija vēl nav pilnīgi brīva, tā ir komersantu un laupītāju varā, līdz patiesai brīvībai un okupācijas seku likvidēšanai mums vēl priekšā sīva cīņa par savu valsti par savu tautu un par savu latvietības latvisko vidi savās mājās Latvijā. Mediji Latvijā ir šo korumpantu cionistu varā un smird, jo ir pakļauti šiem korumpantiem un atkarīgi no tiem tikai ar dažādu pieeju cenšaties to ņemt vērā.
VL - KLAUNI
V
Interesanti, kur tad šodien bija VL ar karogu aleju? Krievijas TV nevajadzēja provokatīvu sižetu par "sliktajiem" latviešiem un tie neapmaksāja karogu plivināšanu?
latvietis
l
Zatlera uzrunā minētie negaidīte viesi, kuri pirms 60 gadiem klauvēja pie durvīm būtu jāsauc nevis par viesiem , bet barbariem, varmākām, necilvēkiem.
a
a
Un kur varonīgie "aizstāvji" un "atbrīvotāji" ir šādās dienās?!
Paltraku Vilis
P
Bildēs es neredzu ždanoku, rubiku un citas salašņas. Kāpēc neatnāca bļaut, ka tā ir fašistu propaganda, ka sieriņi ir atbrīvotāji.
eleonor
e
Fotoacs, a ko ta lien te? skaties savā Apollo un priecājies :D vajadzēja aiziet pašam apskatīties, kas notika pie Brīvības pieminekļa, tad i visu saprastu :)
Fotoacs
F
Portālā "Apollo" R.Oliņam bija LABāKA fotoreportāža! Šeit pa lāgam nevar saprast, ka īsti notika 25.martā pie Brīvības pieminekļa!
t
t
ideja nav slikta, bet tad būtu jākombinē ar filmu soviet story, jo citādi var sanākt, ka kāds "brašulis" nemaz neuztver nopietnii kāda veca cilvēka pārdzīvoto un apņirgā to nebūs labi
ZIta
Z
Tādus jaunos speciālistus ražo LU... :( Vēl briesmīgāk ir lasīt šo studentu lūgumus un palīgā saucienus dažādos forumos, kur tie meklē naivus cilvēkus, kas viņu vietā izpildīs elementārus augstskolas līmeņa uzdevumus....
Kamilla
K
Pilnīgi piekrītu, ka "klāstīt" ir ļoti neveiksmīgi izvēlēts vārds...
Liva
L
Vai tiešām Ilze Malaševska nav nekur mācījusies, ja vārda stāstīt vietā lieto klāstīt ar nicināmo pieskaņu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas