Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

FOTO: Biedrības "Rodina" gājiens noslēdzies, Uzvaras laukumā apgrozās ap 10 000 cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paija
P
Ak, nabaga Latvija, tu apspļaudīta tieci :-(
Bille
B
Ak vai, tās bildes :))) Vai šie cilvēki vispār zin, ka 9.maijā atzīmē 1945.gada notikumus?
hjk
h
Minna 09.05.2009 19:32 Skaidrs, kapec latviesi dzivo ka gniidas! Viniem svarigak noriet citu tautu, nevis dzivot labklajiba...Ja latvietim ir izvele darit, stradat, rosiities un dzivot particigi vai noriet citu tautu un vemt otram uz galvas, vins izvelesies pedejo! Sedes pats savo vemekljos, pliku pakalju un mauros, ka krievi vainig pie ta, ka vins plikam olam staiga rinjki....un NEKO NAV SPEJIGS IZDARIT SAVA VALSTI! Jau 18 gadus................ -------------------------------------- ----------------------------------------------------------- Piedo', Minna, bet latvietis gan 19. gadsimtā un daudzviet pat padomju laikā nemaz nezināja, kas ir cita tauta. Kas tad mums to iemācīja? Praktiski, dzīves ikdienā?
fg
f
jautājums » Ino, zvirbulēns 09.05.2009 18:34 Visu cieņu tautieši. Tieši tas dara latviešus par stipru tauta. Savā ziņā mēs pret sveštautiešiem esam vēl arogantāki par frančiem. Nu maršē mums te krievi pa ielām... Bet vai tādu nieku dēļ, ies pa zemi vārtīties ? Vai tas jūs ir atturējis no saldas pakašķēšanās savā starpā ? Tā kā pēc būtības viss ir kārtībā... ---------------------------------------------- ----------------------------- Žetons!
daunitis to Ino
d
TB nekad vēlēšanās nav bijis tik pārliecinošs pārsvars, lai varētu izvairīties no politiskiem manevriem, kuri varēja būt arī nepopulari. Tas-pateicoties stulbajam vidusmēra latviešu vēlētājam, kā arī mūsu atkarīgajai presei, kas ir šī vidusmēra vēlētāja garīgā barība.
daunitis to riņķī apkārt
d
Tas bija acīmredzams jau sen, bet tā nu ir ienācies, ka mūsu bāleliņi un tautiskās margrietiņas ir ar unikālu spēju ignorēt acīmredzamo. Tāpat, kā tie idioti, kas grib vēlēt Šleseru. Smilkstētāju un mazohistu tautiņa.
Viesulis
V
Nu, ja jau Rosija-Rodina, tad lai tinās uz savu roģinu un pietiks Latviju piemēslot. Piegriezies tas urlu un plebeju bars!
Ingvērs
I
Lasiet internetā: Краткая история русской Прибалтики
Inga
I
Sk. Rodina.lv
riņķī apkārt
r
Vakardienas 9. maijs - tas bija spēka demonstrējums un arī paštīksmināšanās ap savas varas apziņu. Salūta laikā pie Kongresa nama varēja dzirdēt krievu aurus Pārdaugavā. Tas jāpieņem zināšanai un jāmobilizējas vēlēšanām . Un tie, kas te murgo par kaut kādu sadarbību, vai pat gatavību vēlēt pars SC, gribu atgādināt, ka visu šo izrādi diriģēja Ušakovs tandēmā ar Rubiku
OxO
O
Zināmā mērā žēl to daudzo ļaužu (t.sk. jaunatnes), kas gan neapzināti, tomēr uzskatāmi un izmisīgi visiem ar savu dalību vakardien rīkotajos savos svētkos būtībā vēstīja, ka nav piederīgi šai valstij, bet gan Krievijai. Viņiem šīs zemes svētki (4. maijs, 18. novembris) nav svētki, nekad jūs neredzēsiet, ka šie cilvēki 11. novembrī krastmalā dedzinās piemiņas sveces. Šie cilvēki rokās nekad svinīgi nenesīs Latvijas karogus. Viņiem vienmēr šķitīs, ka atrodas vietējo naidīgo aborigēnu ielenkumā, no kuriem liela daļa esot fašisti un nacisti (kaut gan paši nemaz nemāk izskaidrot, kas ir fašists vai nacists). Krievijas karogi rokās, Krievijas karogi mašīnās, karotājlentes piespraustas pie apģērba un auto. Faktiski ar visu to viņi vēsta - mēs esam ar Krieviju, un tikai Krievija ir mūsu sirdīs. Pat dažam retajam, kuram formāli Latvijas pilsoņa pase. Tajā pat laikā atgriezties Krievijā viņi nespēj, nevēlas vai pat baidās - dzimto sakņu bieži vien tur vairs nav, Krievijas krievi Baltijas valstīs dzīvojošos krievus pat uzskata par atkritējiem, nodevējiem, ekonomiskajiem bēgļiem utt. Tad nu 9. maijs bez maz ir vienīgā diena, kurā šeit esošie krievi izmisīgi mēģina vēstīt - mēs taču esam tādi paši kā Krievijas krievi, mēs esam par to pašu, par ko Krievijas ielās iziet tūkstošiem ļaužu 9. maijā ... Taču vienlaikus zemapziņā saprot - Krievijai šeit esošie krievi īstenībā nav vajadzīgi. Vai tik vien vajadzīgi, lai īstenotu un uzspiestu savas intereses svešajai zemei. Krievija nemaz negrib šos no Krievijas agrāk atrautos tautiešus uzņemt atpakaļ - ja nu šie pēkšņi saprot, kāda īstenībā ir Krievija, un sataisa jukas? Tad nu nekas vairs cits neatliek viņiem svešajā zemē - Latvijā - mītošajiem mēģināt radīt ilūziju sev un citiem, ka šī zeme taču ir savējā "Krievija" (ar pašu vicinātajām Krievijas regālijām visur, kur vien iespējams), vismaz 9. maijā ... Bet jau 10. maijā atkal slīgt grūtsirdībā, kāpēc šeit dzīvojošie latvieši viņus nesaprot ... P.S. Vēl 19. gs sākumā Latvijas tagadējā teritorijā krievu bija mazāk kā 1% jeb ap 5000. Mazāk, kā šobrīd krievu mīt vienā pašā relatīvi nelielajā Olaines pilsētā. Tātad visi toreiz Latvijas teritorijā dzīvojošie krievi šobrīd pat nespētu izveidot lielāku pulciņu kā mūsdienu Olaines krievi. Mīts par Latviju kā izsenis krievu apdzīvotu teritoriju ir tikai mīts ... Kuru mēģina uzturēt, tai skaitā 9. maijā vicinot Krievijas karogus zemē, kur faktiski šie ļaudis un viņu priekšteči ir tikai ienācēji. Mēģinot nesekmīgi sevī radīt ilūziju, ka te taču arī mūsdienās visam jābūt kā Krievijā ...
fūrija
f
FOTO AR SUNĪTI, KAM BANTĪTE NO GEORGIJA LENTĪTES - SUPER. tO VAJAG DIENAI PIRMD UZ VĀKA UZLIKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beky
B
Un kurš ievēros manas kā latvietes tiesības? Kāpēc man uz ielas jādzird saukļi "Rasija", kāpēc man Rīgā jārēdz sadzērusies skinhedi uzbāzīgi plivinam krievu karogus??? Vai kāds ir šiem jaunajiem cilvēkiem jautājis, par godu kam šie svētki notiek?? Man žēl šo bezsakņu tautu - ne viņi savai "mātei" Krievijai vajadzīgi (ko ta nebrauc prom?) ,arī šeit viņus negrib.... Esmu jauna un vēlos dzīvot normālā valstī (nebraukt prom), kur tautas vadoņiem ir kaut neliels , bet lepnums, taču pieļaujot šo ikgadējo sviestu, valdība jebkādu cieņu pret sevi iznīcina. Domājiet, ko dariet "demokrāti"..
Artūrs
A
Klauni! Savā dzimtenē varētu zobus vadzī kārt - spļauj akā no kuras jādzer. OK, esmu par cittautu nacionālās kultūras aktivitātēm, bet šis ir par traku!
Rodina
R
Nevis MĒS savācamies pie SAVA pieminekļa, bet JŪS, LATVIEŠI, dzīvojat MŪSU valstīi..gribat jūs to atzīt, vai nē....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA:

 

Tiesa atļauj "Latvijas krievu gājienu"

SKATIES VĒL:

 

Video par 9.maija svinībām skaties šeit

Fotogaleriju par 9.maija svinībām skaties šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas