Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

FOTO: Cilvēki balso par "mazāko ļaunumu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
samolins
s
Lai balsotu par Sleseri Inesi, Sleseru Ainaru un Smitu Jani ir jabut debilai gimenei, garigis slimai gimenei, kura vel Latvijas valstij nabadzibu un postu, kura ienist un nicina latviesu tautu.
Cukurs
C
Lielākais ļaunums ir nobalsot par Buldozeru, Kampēju un Biškeku vai padomju okupantiem!
Sniper'sEye
S
Dombrovskis valstij glābj Līgatnē, Rīgu pameta -- aplaimotos rīdziniekus uzmeta un K-k-k-kristovski vēlētājiem iesmērēja.
xd
x
Esiet taču konsekventi. Citādi naudu aizņēmās Godmanis ar Slakteri, bet "valsti izglāba" Dombrovskis.
Sniper'sEye
S
Nuja, Godmanim pakaļa pārāk viegla. Radio SWH Ivars Eiropā vien lido, par rokmūzikas vēsturi arī it kā labi stāsta, bet, kad mazāk zināma vinila nosaukums Dragonfly jāpārtulko, tad sāk mugot par pūķa lidojumu, vēl tikai sviestamuās Butterfly un ugunsmušas Firefly pietrūka. Dombrovskis jau bija gudrāks, -- necēla ne varu, ne naudu, nometās četrrāpus un paķēra varu un, zīdaiņus ieskaitot, sadlīja arī kredītsaistības: VIENOTI. Uzņemt zviedru finansu ministru Borgu aizvakar jau nebija laika, pārējie Vienotības rāpuļi uz Saeimu jāvelk.
Pārliecība
P
Nu gan jāsmejas :)) "Godmanis ar Slakteri blakus varai nometa arī 7,3 mljrd.". kādēļ tad Godmanis nometa varu un naudu??? Par smagu? :))
Sniper'sEye
S
Vai mēs miseņu vēlēšanās, vai? Tur svarīgi, kurš smukāks.
vispār
v
varēji jau tikai ar vienu niku te šeptēties. nesmuki izskatās.
:)
:
savukārt visi PLL "uzņēmēji" jau stāv rindā uz bankrotu :D
Sniper'sEye
S
..., Tu domā, ka Vienotība būt pacēlusi zemē nokritušo varu, ka Godmanis ar Slakteri blakus nebutu nometuši to mlrd. 7,3 apsolīto un jauno sagatavotu aizdevumu?! Tad taču nebūtu, ko dalīt budzēta deficīta tērētājiem. Kur vēl vieglāk, paņemt varu kopā ar svešu naudu un atlikušos nodokļu maksātājus izvarot! Un, ja atceramies, ka JL/Vienotība valsts mērogā izvarojusi ne tikai nodokļmaksātājus un uzņēmējus, bet arī jaunas un ne tik jaunas māmiņas un bērnus, tad jūs cerat, ka šie aizdoto finanšu pedofīli spēs kaut ko citu saražot kā nodokļus un nodevas? Vienotībā taču uzņēmēju nav, -- gandrīz visi tur sanākuši no budžeta tērētājiem, no birojžurkām.
hmmm
h
Savukārt Karina, kura savu balsi atdevusi par Saskaņas centru, uzskata, ka "viņi vismaz kaut ko dara". ------------------------ man patīk Karinas humora izjūta un naivums.
Vēlētājs
V
Man liels prieks, ka latviešu tauta ir izdarījusi pareizo izvēli un vakarā visi Vienotībnieki atkal varēs sēdēt ar gariem ģīmjiem. Kuram šobrīd vēl nav skaidrs, ka nākamais premjērs būs Lembergs?
lno
l
Vai tas, ka Dievs apdalījis ar prātu ticīgos, neliek apšaubīt viņa eksistenci?:)
Skepse
S
mjā - arī sektantu ģimenītes dodas balsot - nav brīnums ka PLL grib šiem ļaut vēl par katru sīci papildu balsi... pretīgi!
sadomazohists
s
Urrrāāā izdevās !!! Ar Latviju nu ir cauri !!! Galvenais vēlēšanu princips krieviem; hotja i svoloč,za to svoja. Un latviešiem arī tāds pats: kaut vai nelietis,toties savējais.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas