Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

FOTO: Dombrovskis balso Līgatnē, Zatlers - Jūrmalā; V.Vīķe-Freiberga aicina balsot par mazāko ļaunumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāčplēš
L
Kā parasti mazākais ļaunums ir eiropas pizdurastizācīja.
Ilmārs
I
Laikam jau mazākais ļaunums arī uzvarēja. Vēlreiz atgādinu, ka normālas politskas partijas ir partijas ar nosaukumu, kas izsaka to vietu politiskajā spektrā: demokrāti, republikāņi, konservatīvie, leiboristi, liberāļi. Viss tas ķīselis ar Saskaņu, Vienotību, Zapčoliešiem, Parlablatvijiešiem un Co ir tikai, lai sajauktu cilvēkiem galvu.
padomā
p
Liberālisma ideoloģijas un ekonomika sekas ir blēdības finansu jomā, alkatība un bezatbildība! KRĪZE ir pirmkārt MORĀLĒ! Un tās sekas tālāk ekonomikā, demogrāfijā un ekoloģijā Rietumu sabiedrība, ja neatteiksies no liberālisma erzaca - noies pa burbuli! Brīvai tirgus spēj normāli darboties tikai tad, ja tās dalībnieki nešmaucās Bet liberālisms pasludina, ka morāle ir relatīva un ka pietiek tikai ar likumiem tos likumus jau var apiet ar līkumu, un nu mēs esam klizmā Lūk - sekas no liberālisma politikas un ideologijas mūsdienu lielo problēmu pamats: 1) morālā krīze + 2) ekoloģiskā krīze, 3) demogrāfiskā krīze (rietumos), 4) ekspluatācijas pieaugums pasaulē, 5) nabago un bagāto atsķiŗības palielināšanas , 6) nacionālo kultūru, tautu, valodu izzušana; sekas: 7) vardarbība, terorisms, globālais karš un finansu kolapss Liberālisma ideoloģijas mērķis ir pēc iespējas sagraut tradicionālas un stabilas vērtību sistēmas (ģimene, tauta, kristietība) to vietā radot haosu, kurā viegli pārdot savu preci (sākot ar COCA COLU, dažādām atkarībām un beidzot ar ezotēriku un politiku) cilvēki, kuri par visu šaubās un vienlaikus pa druskai tic visam - ir lielisks tirgošanās un manipulāciju objekts.... lai cilvēki pirktu erzac preces (COCA COLA utt.), kas saražotas milzīgā vairumā = viņi taču jāapstrādā .. kā ? Ar reklāmām, ar pirkšanas - patērēšanas saukļiem, ar īpašu dzīves formu (nenuklēarā ģimene, gejisms, kosmopolītisms) izkopšanu, kurās galvenais ir pēc iespējas pilna māja ar krāmiem, daudz pirkt, daudz rīt, pēc tam lietot daudz zāles - sākot ar vemjamām un beidzot ar viagru utt. NOST ar librāļiem un oligarhiem (skēle, slesers, ēlerte)!!!!!!!!!!
Pārliecība
P
Dievs dod, lai visi bomzīši izskatītos (un arī būtu) tādi kā Dombrovskis!
Optiskais Tēmēklis
O
Tev Dombrovskis pēc bomzīša izskatās, bet kādam Dombrovskis 178 000 eiro aizdevis. Dzeris gan domā, ka tādēļ, lai pēc vēlēšanām, kad uz amatu cer, kukuļus gaidītu.
Sniper'sEye
S
Un Repše Jaunā laika vārdā nebrauca pie Lemberga naudu bičot?! Un pirmajā reizē nedabūja? Un Repše nepaņēma arī pirmajā reizē un neuzmeta?
rinķī apkārt
r
Kāpēc tik patētiski? :) Tieciet jūs krievi galā ar savu SC, kurš kā izrādās dalījis ir "obščagu" pie Lemberga, bet pirms vēlēšanām pēdējo mēnesi cītīgi, plecu pie pleca ar PLL, kārtoja visas steidzamās lietas, kuras jānokārto līdz vēlēšanām, gadījumā - ja kas :) Un, kā ar Parex un Kargina, un Krasovicka " daļām", un, kā ar politisko līgumu starp SC un Vienoto Krieviju? Tā kā nevajag, te... :)
Nu Vaira
N
Tu taču esi valodniece- kā var tā runāt prezidente- mazākais ļaunums. Bijusī prezidente izrāda necieņu gan vēlētājiem, gan tiem politiķiem ar kuriem kopā 8 gadus strādājusi.
Krievs Latviešiem
K
Ilze, viss kārtībā. Katram jārespektē katra izvēle. Ja latvieši balso par dažādiem ļaunumiem (par mazu ļaunumu, lielu ļaunumu, mazāku ļaunumu no visiem ļaunumiem), lai balso. Es respektēju viņu izvēli.
Jānis
J
Ja nejēdzīgs, tad atspēko. Pastāsti arī citiem, kāpēc balsoji par "mazāko ļaunumu"?
Ilze
I
Nejēdzīgs komentārs.
latvietis
l
ha haaa Dombrovskis pēc bomzīša izskatās. ..
Krievs Latviešiem
K
Domāju, viss paliks pa vecam. Latviešus taču viss apmierina - iepriekšēji, esošie premjeri visu dara pareizi. Visus latviešus viss apmierina.
hosa
h
Apsveiksim Vienotību ar pārliecinošo uzvaru,vairāk kā 3O procentiem savākto balsu,izteiksim līdzjūtību PCTVL cienītājiem un ieteiksim saņemties un piespiesties Visu Latvijai piekritējus,kuriem balsu daudz,bet vajag vēl.Koalīcijai ir pietiekami balsu.Pārējie-kas uz Maskavu,tas uz Maskavu,kas uz miskasti,tas uz miskasti.
Leontine
L
Nesaprotu tos cilveekus, kuri balso par ljaunumu. Ljaunums nevar buut liels vai mazs. Ljaunums ir ljaunums, un ja juus balsojat par ljaunumu, tad arii pashi esat ljauni nelieshi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas