Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

FOTO: Ģimenes svētkus noslēdz gājiens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
Te gan daudz slimu, žultaini komentētāji sanākuši! Lai dzīvo veselas, pilvērtīgas ģimenes!
vārds
v
Izskatās, ka komentē daudz tie, kas nav ģimenes vērti. Vienmēr žēl tādus "krāsainos" . Var jau izvirst, bet kad normāls sekss vairs neapmierina, atliek - iztēle ar sabojātu seksu. Esi izgāzies dzīves eksāmenā? Dievs mīl tevi arī tādu... kad citi nemīl... maz ir par ko... Atgriezies, izmainies un nāc nākošgad ģimenes svētku gājienā arī tu!...
es
e
Cik daudz nesmuku un pret ģimeni noskaņotu komentu te var palasīties. Bet bez ģimenes jūs paši nebūtu dzimuši... padomājiet! ģimene un mīlestība pret bērniem ir lielākais un skaistākais, kas var būt. Ne jau seksuālo minoritāšu gājienu dalībnieku tikšanās reizes dažādās pasaules pilsētās, lai cik jautras izliktos, dod patiesu laimi un piepildījumu dzīvē...
QWE
Q
Brrrr... Katoļu naudas kāsēji...
Ta viš i
T
PAREIZI darīja Rīgas dome, ka NEIEDEVA naudu LPP/LC (Atslēdznieka) un jaunās paaudzes ļedjajeva ...REKLĀMAS pasākumam. Bet NODOKĻU maksātāju naudu tomēr IEDEVA - 12 000 LPP/LC ielikteņa baštika PRIVĀTAIS kantoris - Bērnu, ģimenes un sabiedrības integrācijas lietu ministrija! Šie pat NAKTĪ gatavi izdot NELIKUMĪGUS "papīrus"...it kā OFICIĀLAI Latvijas bērnu IZVEŠANAI uz ārvalstīm ...kā tas pēdējo reizi bija ar Austrālijas gadījumu! .
versus
v
"Stupid people shouldn't BREED" - a truism (:
versus
v
"Stupid people shouldn't bread" - a truism
Ģimene ar 4 bērniem
Ģ
Viss jau būtu ļoti labi ja savlaicīgi informētu cilvēkus par bezmaksas pasākumu un tā vērienīgumu nevis pēc beigšanās pa televīziju uzzinājām ka tas bija, variet iedomāties paši kā šajos ļaunajos laikos to uztvēra bērni un vecāki.
Loskutovs
L
Labs pasākums. Žēl, ka bija citas darīšanas. Teiksim tā, man vislabāk patīk sekss bez akrobātikas, bez kaut kādas īpašas telpu meklēšanas, vienkārši sekss mājas apstākļos. Un mums nav nepieciešams izgudrot kaut ko akrobātisku triku līmenī. Man sekss patīk kā tāds - arī manuālais un vispār viss, ko ir iespējams izgudrot savās mājās - gan vannā, gan gultā, gan uz grīdas.
ABC
A
ļeģājevs nepārstāv scientologus, viņš ir ļaužu krāpšanas speciālists, kas izmanto Amerikā populāro naudas izmānīšanas tehnoloģiju ar Dieva vārda palīdzību. Populārākā šo blēžu pārstāve ASV ir Džoisa Meijere, manuprāt es pirms pāris gadiem redzēju viņu LNT ākstāmies. Tie 'Čikāgas latvieši", kas atbalsta šļeserisu, droši ka pieder pie "jaunās paaudzes", tāpat kā tas afroamerikānis, kuru ļēģājevas pirms pāris gadiem izsludināja par ASV kongresa pārstāvi:) Šitie blēži ir vēl rafinētāki naudas kāsēji par katoļiem un luterāņiem.
lux
l
Nesaprotu! Francijā uzsākts tiesas process pret "scientology" kā jurisidku personu. Latvijā ļedjajevs var brīvi darboties. Par Pujātu, ko tur daudz, visi , iespjams tādi šjā vecumā būsim, bet par Jāni Vanagu kauns. Ja šādu cilvēku nebūtu svētkos, tos vaētu atbalstīt.
abet
a
"žēl viņu bērnu" - jā, bet tomēr vairāk žēl bērnu kuru vecāki nav tik stulbi lai spēlēt sektantu-šloseristu polit-spēles un tomēr spiesti dzīvot tiem mēsliem blakus.
Bo
B
Šis gājiens vairāk izskatās pēc bērēm. Paskatieties tikai uz šiem drūmiem ģīmiem (1. fotogrāfija). Vau varbūt orķestrs spēlēja sēru mūzīku? Diezvai, vienkārši cilvēki ar melnām dvēselēm nemāk priecāties. Viņiem pat pasmaidīt neizdodas, pozējot fotogrāfam. Cik viņiem grūti dzīvot, nabagiem. Visu laiku izjūt tikai naidu. Bet visvairāk man žēl viņu bērnu.
krabis
k
maksātāju naudas tika izšķiesti Šļeserisa priekšvēlēšanu kampaņai ???? ----------------------------------- Nē, daudz vairāk tiek tērēts. Katra ģimene, kas svinēs vecāku sudrabkāzas vai zelta kāzas būs kampaņa. Katra ģimene, kas dzemdēs bērnu būs kampaņa. Katra ģimene, kas arī šajā grūtajā laikā turēsies kopā un gādās par bērniem būs kampaņa. Visa pasaule ir viena liela sleserisma kampana..... Jebšu tu slesera ietekmi pārvērtē. Viņs ir melns un mazins. Un RD ieksa netiks, bet tu jau vina popularitati vairo ar savu komentu.
Ilmārs
I
Viss jau skaisti, tikai kāpēc atkal tā sektanti no Jaunās paaudzes? Dzirdētas baumas, ka viņi savās sanākšanās izsmidzina gaisā narkotikas, lai cilvēki lūgšanu laikā nonāktu lielākā ekstāzē. Baumas jau ir tikai baumas, varbūt seguma nav, bet tomēr labāk no tiem fanātiķiem turēties tālāk...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas