Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

FOTO: Jaunalksnes telefonsarunu lietā piespriež vien naudas sodus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ucs
u
nav par ko brīnīties...mes esam spiesti dzīvot...beztiesiskā,kormpētā,BANĀNU RESPUBLIKĀ...
?
?
Vai tad Romualds Vonsovičs varēja būt advokāts šajā lietā? Noklausoties Jaunalksnes sarunas, tika pastarpināti noklausītas arī Vonsoviča sievas Baibas Strautmanes sarunas, kurās, starp citu pieminēts arī Romualds. Kā tur ir pēc likuma?
Tā turēt
T
Lai veicas!
Samērs
S
Es, protams, ar tevi cūkas kopā neesmu ganījis, bet, ja tev uz tu ir labāk - man nav iebildumu. Tāpat neiebilstu arī pret sarunas toni: "sanācis vāji - viss putrā un ne no tā gala". Kāds jau katram tas kultūras līmenis, tā viņš runā. Bet attiecībā uz taviem vārdiem, ka valsts profesionālus karavīrus nesargā, jāteic, ka tie liecina par nezināšanu. Un šādā kontekstā otra cilvēka noniecināšana izskatās tā - ne visai. Valsts pienākums ir noteiktās situācijās sargāt profesionālus karavīrus. Reizēm tas neizdodas, kā tas, piemēram, notika ar 2 izpletņlēcējiem, kuri noslīka Daugavā. Tāpēc reizēm būtu vērts padomāt pašam par saviem argumentiem.
gm
g
"Jaunalksne pilda savu pilsoņa pienākumu, ja to darītu visi - šobrīd nebūtu jāpārdodas SVF" ------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------- Ja prasi no citiem, tad speej arii pats prasties. Jaunalksne drosmiigi atmasko citus - par ko paldies, bet pashai nepietiek drosmes paskaidrot savu saistiibu ar narkotikaam. Dubultmoraale un pashtaisnums. Laacha pakalpojums pilsoniigai sabiedriibai, kas zaudee ticiibu cilveekiem, kuri sevi bija pashieceelushi par taisniibas aizstaavjiem.
vai
v
tas ir tas pats Vonzovičs,kas caur jaunalksni, blēdi saknīti mācīja kā piešmaukt valsts iestādes un kompanjonus ?Tad jau gan !
lauķis
l
nu zini dunduk,tu tiešām esi dunduks.Varbūt nelikumīgie noklausītāji ir pelnījuši sodu,bet paralēli arī jaunalksne pati ir pelnījusi sodu par valsts amatpersonu apsaukāšanu(prezidenti un Emsi ...) ,persona ,kas var atļauties uz visiem rādīt ar pirkstu ir pelnījusi ,lai par pašas grēkiem arī saņemtu sodu.Bet Latvijas tiesneši laikam visi ir pērkami tāpat kā žurnālisti.Riebjas.
Protams.
P
Vai neredzat ka šie tik smīn vien .Mūsu tiesas cietumos liek tikai sīkos blēžus,bet lielie likumpārkāpēji visi uz brīvām kājām. Tāda ir mūsu Latvijas tiesa ,tāpēc jau nav jābrīnās ,ka mūsu valsts ir tik zemu nolaista. Attaisnotie darboņi var turpināt savus netīros darbus , bet uz priekšdienām darboties tikai gudrāk. Priekš bagātajiemtāds naudas sods, tas nav nekāds sods,tikai sīka vienība.
reality - KAPONE
r
Atceries kā Čikāgā 20.gs.20-os gados sadarbojās Al Kapone ar 4-o varu ?
reality
r
Katrs savā darba postenī, bet visi kopā - sistēmas uzturēšanas darbā. ''Savējiem'' jau savējie arī uzdot pa pirkstiem, ja kāds pāšauj pār svītru.
kapone
k
paskataties uz siem pidariem,kuri jūtas vareni,jo pilda kardinalu uzdevumus...
riņķī apkārt
r
Vai Jaunalksnei pašai no sava svētuma nelabi nemetas? ++++ kāds sakars te ar svētumu? Noziedznieki ir jāsit. Un - cik vien stipri iespējams. Jaunalksne pilda savu pilsoņa pienākumu, ja to darītu visi - šobrīd nebūtu jāpārdodas SVF
no policijas arhīva
n
viņus meklē...
RUNCIS ,KURU VISI ZIN!!!
R
UN TAAA , SECINAAJUMI--------MAZS , MAZS, nekaada kaifa , nauda nauda , ČOMIEM TIKS PILNĪGI LABI SAMAKSĀTS , SAVU DARBU VIŅI KAA UZTICAMI KRANČI BUUS IZPILDĪJUŠI, ŽEL , KA NEZINAM , KURŠ IR KRANČU SAIMNIEKS, bet KLEMS jaunu varēja savās pārdomās PARTO
aa
a
bet sarunu saturs bija interesants - stipri vilka uz kriminālu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Darbā paturēta kārtējā VID amatpersona, kurai atņemta pielaide valsts noslēpumam

Par Jaunalksnes sarunu noklausīšanos prasa cietumsodus

Jaunalksnes prasību pret valsti turpinās skatīt maijā

Kažociņš: Kopš Jaunalksnes prāvas sarunas noklausās krietni retāk


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas