Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

FOTO: KNAB šefs Vilnītis vietnieku amatos paturēs Strīķi un Vilku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
BLOMES VIRI NELOKAS ,seviski no GRAUDINU dinastijas,to saku jo pats esmu bijusais blomenietis
pedelis
p
Juta šovakar piedzersies
Māris
M
Sestdieni un zvirbulēn! Būtu super, ja Domburs jūs abus uzaicinatu uz šovu padiskutēt! :)
*******))))
*
..........Veiksmi Jutai Strīķei un Alvim Vilkam !!!!!!!!!!!..............Lai nu Vilnītim arī pietiktu godaprāts un saprašana..........lai veicas viņam , tad veiksies arī mums visiem........ .....NOST AR KORUPCIJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!............... ........................ ........
Labais
L
Jaunais KNAB šefs Vilnītis šodien Saeimas ēkā neiekļuva, jo viņam nebija caurlaides. Riktīgi lap(b)s joks taukmūļu izpildījumā!
Tā ir
T
KNAB priekšnieka vietnieks Alvis Vilks, kurš līdz šim pildīja biroja priekšnieka pienākumus, informēja Dienu, ka kopš Saeimas balsojuma vairs nav tiesīgs pieņemt lēmumus KNAB vārdā. ===== Ak tad šitas bija tas knab zostēviņš, kas nesen uzsāka vērienīgu (ha!) akciju pret bij.ministres Gudeles kūkas pircējiem/ ēdējiem? Kad KNAB beidzot (!!!) ņems pie dziesmas Latvijas lielākos PRIHVATIZATORUS, kas uzblīduši par miljonāriem no tautas sastrādātā, a? 6 darba gadi pagājuši kopš izveidots KNAB!!!
Maija
M
Strīķi un Vilku paturēs, tikai jautājums ir : cik ilgi ?
izbijis valsts patriots
i
Vispār lai to saprastu ,te ir jādzīvo. No malas tiešām jauki izskatās.atzīšos godīgi ,bezdarbs bija liels pat ziedu laikos. Faktiski uzņēmumu strādnieku algas nedrīkstēja pārsniegt pašvaldības uzņēmumu algas.Daudz maz vaļīgākļuva tad kad Lembi arestēja. Protams tas viss uz papīra neeksistē. Mums jau tagad sāk veidoties tukšu iecerēto uzņēmumu ražotņu korpusi.Man patika ka TV1 rāda ventspils elektrotehnisko rūpnīcu nespejot pieražot.Nākošjā rītā satieku savu draugu,tas smejas, tu ko mums jau puse strādnieku atlaisti. Bezdarbs mums ir vairāk slēptais.Grūti atrast draugus vai pazīstamus kuri paši nestrādātu ārzemēs,vai to nedarītu viņu bērni. Pašam nācās pateikt kamaniņu braucējam Rubenim,slieces ventspilī tu uztaisīt nevari ,mums nav tāda līmeņa darbagaldu. Pietika ,lai dienas laikā cilvēks saprastu ka te tiešam ir bedre,olimpiskais centrs sponsorē ,visas avīzes pilnas ka mēs esam kārtējo olimpieti izaudzinājuši .Ar to ščerbātihu jau tā pat,ar Ventspili viņam nav nekāda sakara.Tā visa ir reklāma.jā ,atzīšos ,ka mēģinājumi attīstit ir bijuši, bet daudzas ieceres tālāk par korpussu uzbūvēšanu ari nav tikušas. Lembis jau traks bija arī kad palaida pasažieru vilcienu,tas nu neesot uz ilgu laiku,Bet to paspeja viņa neitralizēšanas laikā.Redziet ,mēs jau tā esam mazākais rajons +pilsēta iedz. sk. ziņā,it kā mums te visiem butu ko darīt + vēl būtu jālūdz palīgā citi,bet protams tā nava.R Umblija savulaik brīnījās ,Kā Ventspils un tik daudz cilvēku pa atkritumu urnām rokas. Nav jau kur strādāt ,parasti ja meklē darbu tas ir Rīgā.
Zane Grīnberga
Z
jā, arī šīs struktūras ir iespējams optimizēt...divi vietnieki...?
Zane Grīnberga
Z
jā, arī šīs struktūras ir iespējams optimēt...divi vietnieki...?
Ieva
I
Kad izlasīju par gadījumu ar caurlaidi: varbūt, lai arī kādi tie resursi, KNAB derētu uzmest aci tām administrācijas strukturālajām reformām, jo, ja darbinieki ir idiņi, tad priekšnieki vai nu paši tādi vai arī runa ir par dēliem, meitām, draugiem, bijušajiem lauleņiem.....
leģionārs
l
Tas, pēc būtības, ir saimniecisks piegājiens.. kas nav peļami, ja to praktizē uzņēmuma attīstības rāmjos. Bet ja tas ir amatpersonas uzstādījums, tīri sausi, tas ir savu pilnvaru parkāpums.... Jautajums jau ir tāds, vai šādu nosacīti pretiesisku darbību kopums ir nesis ekonomiska rakstura sekas.
izbijis valsts patriots
i
Lembis pamatā balstas uz informāciju. Viņa teiciens 90ajos bija ,visi maksā un visur maksā. Ko nevar savādāk uzpērk,ko nevar uzpirkt ,tam no pilsētas teritorijas jāpazūd..Tā ne viens vien uzņēmums pārvācās uz rajonu.Pie tam ļoti liels tai skaitā,nolika ražotni tieši aiz pilsētas robežām. Tas nav pārspīlejums par tiem 10%,baidos ka pat tautas kontrole te pagaidām ir bezspēcīga. Nevien pilsētas mērs jau arī nebļaustīsies pa uzņēmumu ka tas atļāvies cilvēkiem palielināt algas par steidzamu darbu,izņemot Lembi.Buūtu bijis par ko 400lati,bet tracis.
?
?
Saeima ar 63 deputātu atbalstu par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieku apstiprināja Normundu Vilnīti. Pret viņa iecelšanu KNAB vadītāja amatā balsoja 25 deputāti. N.Vilnītis pēc apstiprināšanas amatā jau devies uz KNAB biroju. ------------------------------- 63 : 25 - nav nemaz tik slikts balsojums! Tie 25 laikam baidās, ka knab paņems aiz kules par tautas apčakarēšanu, vai kā?
Pipo
P
Negribu but pesimists,bet kura vieta upe tek pret kalnu? Lai tas notiktu,vajag konkretu spe- cialistu titanisks darbs un nauda. Valdosas varas elites runas nesakrit ar padaramo darbu virzienu. Sludonis turpinas aprakt vienkarso darba daritaju centienus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas