Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

FOTO: Lielbritānijas premjers izvaicā Zatleru par pašreizējo ekonomisko situāciju Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
polis
p
Jā, Repše ir nemelotājs. Kur viņš ir palicis?
ace
a
a kāpēc šie sēž DVP kastē??
agio
a
Nekādu īpašo cieņu pret Blēru neesmu manījis un vēl pastāv iespēja, ka par karu Irākā viņu ķurķī iesēdina. Bet nu Pabriks un Kristovskis ir divas odziņas uz šīs tortes. Labāk būtu paņēmuši Repši. Tas vismaz kaut ko nekonkrētu atbildēs, bet tie nebūs meli un vismaz kaut kāds priekšstats varētu rasties. Citādāk atkal sastāstīs, ka mums te pelna 100 Ls dienā.
paskaties kā Pabriks
p
Pabriks kriesā pusē savu kaklu stiep! ha ha ha kistoskis arī kreisā pusē blakus presidentam
tetris
t
Tas tikai mums šeit dažiem politiķiem var šķist, ka pietiek ar reklāmas palīdzību iegūt varu un viss, tad var arī salikt savus cilvēkus, kur vajag, nolikvidēt to, kas traucē, darboties sev un visi gali ūdenī, neviens neko neuzzinās, JA VIEN BŪSI PIE VARAS. Bet lielo valstu ārlietu analītiķiem ir cits līmenis un finansējums nekā Lato Lapsam vai mūsu politologiem, tā ka tur labi zin, who is who.
tetris
t
Tonijs Blērs bija viens no visu laiku spējīgākajiem britu premjeriem, līdz ar viņu kādu laiku augstu vērtēju visu leiboristu partiju. Taču viņa pēctecis Brauns izrādījās augstprātīgs pūslis, kurš, sākoties krīzei, ieteica Latviju un citas krīzes skartās Austrumeiropas valstis uz laiku izslēgt no Eiropas Savienības. Kamerons varbūt stipri neiedziļināsies Latvijas problēmās, taču tas ir signāls, ka konservatīvie uzturēs labas attiecības ar Latviju, kaut arī tā ir maznozīmīgs spēlētājs Eiropas mērogā, arī Merkeles atbalsts tika novērtēts.
ja
j
vecajam kranam janocert plauksta lai varetu bez runasanas saprast kas vins ir
Saprotams
S
Britu premjerministrs īpaši interesējās par pašreizējo ekonomisko situāciju Latvijā un par ekonomikas atveseļošanas programmas pasākumiem. Sarunas laikā V.Zatlers un D.Kamerons, pārrunājot iespējas veicināt abu valstu ekonomisko sadarbību, vienojās par nepieciešamību organizēt augsta līmeņa vizīšu apmaiņu starp abām valstīm. -------------------------------------- Uz Lielbritāniju devušies tik DAUDZI Latvijas iedzīvotāji, tāpēc saprotams, KĀPĒC Lielbritānijas premjers interesējas par ...LATVIJAS ekonomisko situāciju
zvirbulēns
z
Zatlers: Kur jūs bijāt, es jums jautāju? Kur jūs bijāt, es jums jautāju? Es jums jautāju, kur jūs bijāt, vakar ap pusdienlaiku? :)
Dārznieks
D
Jautāt jau var, bet vai ir ko atbildēt...
zvirbulēns
z
Zatlers izvaicā Lielbritānijas premjeru, un ne savādāk!
fiksais
f
Portugāļi atšķirīb no latviešiem nemēģina uzpūst karaliskus aprtamentus un mierīgi uztaisa smalku dizainu no vienkārša OSB... Kurš latviešu arhitekts spētu uzprojektēt un kurš ierēdnis spētu apstiprināt līdzīgu risinājumu - NEVIENS!!! Visi sasilditos uz šda pasākuma rēķina atņemot pensionāriem un bērniem, kamēr vēl ir. Bet drīz nebūs - kur tad Zatlera k-gs ņemsiet naudu greznām izpriecām? Un ko pteicāt angļiem, kāpec liela daļa Latvijas iedzīvotāju nolēmusi pārvākties uz šo salu? Vai pastāstījāt par režisora Norda ģeniālo plānu par filmas režijas pareizības pārbaudi rijot par brīvu Londonas smalkajos krogos. Nepalūdzāt atļauju sadot pa purnu Anglijas kralienei, jo šāds solis arī bija cienījamā latviešu režisora plānā filmējot filmu?
bralis
b
Zatlers un Kamerons īstenībā izskatās ļoti labi, bet telpas dizains gan ir ekstrēms. Tas noteikti ir kaut kāds smalkais portugāļu korķis vai akmens, bet uz aci izskatās pēc šķūnīša ar OSB apdari :)
īstais Oskars
ī
Domāju, ka Zatlers tāpat kā daudzi īsti neapzinās patieso ekonomisko situāciju Latvijā.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
2 BILDĒ. Zatlers pateica: "Nu vai tad Jums tur Anglijā žēl, ka Nords iestiprinājās mazliet ēstūzīti" Kamerons: "Nu ko tu Valdi..." :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas